Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cesty sebepoznávání

Příspěvky

Naše mysl a naše vztahy

16. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

"Proč se nemůžu změnit? Po čem prahnu? Co ztratím kvůli tomu, na čem jsem chemicky závislý? Koho, jaké místo, jaký čas, předmět nebo jakou událost, na nichž lpím a nechci je ztratit, protože možná budu muset prodělat odvykací kůru? Proto to lidské drama."                                                                                                                                                  

 

Osudový partner

15. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Nekráčej přede mnou, možná za tebou nepůjdu ... Nekráčej za mnou,  možná tě nedokážu vést ... Kráčej vedle mě a buď můj přítel. Někdo se mě zeptal, zda existuje člověk, se kterým je nám osudem dáno žít celý život. Přišla tato odpověď z vesmíru:
 

Cesta Lásky, cesta utrpení a všechno mezi tím:)

13. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Existuje mnoho cest, kterými lze pracovat na sobě, na svém vzestoupení. I když i to je zavádějící termín. Vlastní probuzení, uvědomnění si vlastních schopností, cesta domů...jajkoli tomu můžeme říkat, pořád to značí jedno a to samé.
 

S malou pomocou od mojich Priateľov alebo Učenie sa ako zdieľať

4. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Pozdravy milovaní,

Mám úžasnú správu pre vás všetkých, čas osamelého vlka sa skončil! Nemusíte vykonávať túto prácu osvietenia a liečenia seba, liečenia ľudstva a vzostupu planéty Zem sami! Je čas spojiť sa s vašimi hviezdnymi bratmi a sestrami z božskej vlčej svorky, a posilniť prostredníctvom sily Božskej Rodiny cez Skupinovú Dušu, aby ste podporili svoje zrýchlené, pôvabné a ľahké duchovné osvietenie a využili nesmiernu podporu, ktorá vám je dostupná pre váš rast a pre vaše božské poslanie.
 

Vztahy duší

22. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Někteří cítí, že jsou kromě „promítače“ v poznávací třídě zcela sami. Jiní přicházejí do třídy se svým osobním průvodcem, případně jedním ze Starších, jako jediným rádcem, který jim může s výběrem budoucího života pomoci. Mnohé duše mají již předem jasnou představu o budoucí inkarnaci. Pomáhají nám ji utříbit průvodci a členové Rady, kteří se nás dotazují, jak si svůj budoucí život představujeme a jak by měla vypadat lidská bytost, která by nám nejvíce vyhovovala.
 

Důvěřovat nebo nevěřit? Záleží na přístupu?

18. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Je to tak prosté! Každý se může sám rozhodnout, jestli bude principielně důvěřovat nebo nedůvěřovat. Je pravda, že se v tomto případě jedná o maličkost. Je zde ale zřejmý náš zásadní postoj při jednání s lidmi. Ztotožňujete se s přátelským a důvěřivým číšníkem, nebo patříte spíš ke skupině lidí, kteří - zůstaňme u našeho případu - každou minci třikrát obrátí, se svraštělým čelem přesně odpočítají a pak nervózně prohlásí: „Drobnější už nemáte?“

 

Koncept Zlomeného srdce

17. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Zlomené srdce je na emoční a energetické úrovni něco jako frakce, která je způsobena odmítnutím chování blízkého člověka či situace, kterou odmítáme přijmout. A jelikož odmítáme fakt, že my sami jsme ten, kdo způsobuje to odmítnutí a následně zlomené srdce, projektujeme toto pak na partnera. Zlomené srdce může následně způsobit to, že se stáhneme ze života a prožívání emocí a vztahů s ostatními lidmi.

 

DVOUPAPRSEK - DOKONALÁ LÁSKA

16. 2. 2010

| Komentářů: 2

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Můžete mi říci, jak lze jednoduše zařídit, aby každý potkal svou dokonalou lásku? Odkud vzešla tato osoba a jaký je její vztah k nám?

ECP: Dvoupaprsek, dokonalá láska, se zrodila z prvotního útvaru vejcovitého tvaru naplněného bílým plamenem. Je to vajíčko světla, v kterém jsi stvořen v Centrálním Slunci, té nejvyšší koncentraci čistého Ducha ve vesmíru. Bůh vezme toto vajíčko a dá v něm vzniknout dvěma sférám světla. Každá z těchto sfér vypadá jako kauzální tělo nejvyššího vyjádření schématu vašeho skutečného Já. Představte si toto schéma dvakrát. Při sestupu z těchto světelných sfér do Hmoty, se pak rodí duše, které jsou protějšky těchto sfér Ducha.

 

Súcit v Očiach Vesmíru - Sledovanie útrap Bytosti na Ceste Domov

15. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Súcit je videnie očami Božskosti. Je to čin nášho prirodzeného stavu bezpodmienečnej Lásky. Súcit znamená dovoliť bez súdenia. Je to ctenie práva každého jednotlivca zažívať čokoľvek si jeho/jej Duša alebo osobnosť praje zažiť. Je to videnie božskosti každého bez ohľadu na to akú ilúziu premietajú.
 

Propouštění rodiny, do níž jste ze narodili

11. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Na vaše zrození ve fyzickém těle by se dalo pohlížet jako na pád to temnoty, pokud ji oddělíte od jakýchkoliv představ spojených s hříchem nebo vinou. Proces zrození je vskutku ponorem do hlubin, k němuž jste se vědomě na úrovni nějaké části své duše rozhodli. V jádru své duše jste se rozhodli přijmout tuto současnou inkarnaci a pociťovali jste onu důvěru a houževnatost potřebné k “dokončení mise“. Nicméně v okamžiku, kdy se ponoříte, abych tak řekl, jste namočeni do stavu ne-znalosti, stavu dočasného nevědomí.