Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cesty sebepoznávání

Příspěvky

V Raji s dušou, na hranici vesmíru a o zhmotňovaní

10. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Dnes ráno som sa bola pozrieť za Gabrielom. Len tak. Odkedy som čítala Zelazneho Amber, okopírovala som odtiaľ veľmi rýchlu techniku premiestňovania sa, ktorá mi umožňuje v zlomku sekundy sa dostať tam, kam potrebujem, pokiaľ som v kľudovom stave. Netreba tranz, netreba polospánok, stačí mentálny obraz, cez ktorý vkročíte do inej reality. (Nevýhoda: neviete sa premiestniť niekam, kde ste dovtedy nikdy neboli. Na to potom treba klasickú šamanskú cestu.)
 

S Gabrielom o “dome našej duše” a O zodpovednosti s Asraelem

2. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Dnes sa s vami chcem podeliť o sen zo včera. Nejako som vedela, že je dôležitý, už keď sa mi sníval. Bol taký iný… Tak som sa nakoniec spýtala Gabriela a ešte som si niektoré veci nechala dovysvetliť. On to síce rozpráva mne, ale mám pocit, že je to vhodné na absolútne každého človeka… Takže tu je môj zápis i nasledujúci channeling.

 

Otvorenie sa Mágii a Požehnania Duchovného Vedenia

1. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Otvorením sa duchovnému vedeniu získame väčší prístup ku nášmu vyššiemu ja kde sa dostaneme do telepatickej komunikácie s našimi vysoko-vibračnými stránkami. Naše vyššie ja riadi našu rozsiahlu zbierku „ja“ inkarnovaných v dimenziách rôznych časových rámcov, minulosti, prítomnosti a budúcnosti. Prostredníctvom nášho vyššieho ja sa prebudíme k väčšej časti plného obrazu našej multidimenzionálnej existencie. Toto nám umožní „vidieť cez“ obmedzujúce presvedčenia a systémy „kontroly a riadenia vedomia“ prostriedkami ako náboženstvá, vlády a inštitúcie a dokonca ovládanie rodinných obmedzení a ďalších spojení.
 

Současná civilizace, hmota a nehmota

31. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Člověk je po celý život úzce spjat s hmotou. Tvořivý duch dočasně “uzavřený” v omezujícím hmotném lidském těle vnímá svět převážně hmotnými smysly a hmotu používá jak pro zachování svého dočasného lidského bytí, tak pro získávání poznatků o sobě, o druhých a o svém okolí.
 

Osud nebo svobodná vůle?

29. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Asi každý už zažil v životě situace, nad kterými neměl "žádnou moc". Těžké nemoci, tragické úmrtí někoho z rodiny, katastrofy, ale i "sťastné náhody", "políbení múzy" a další. Někdo tomu říká osud, někdo karma, ale ať už to nazveme jakkoliv, zůstává zde otázka: Jsme skutečně před touto "vyšší silou" úplně bezbranní? Jsme skutečně jen loutky v rukou nějaké neznámé vyšší síly, která si s námi hraje, nebo která nás řídí a mění naše životy? Moje odpověď zní: Ne. Myslím si, že všichni máme možnost aktivně svůj vlastní osud utvářet a měnit.
 

Zodpovědná volba

24. 1. 2010

| Komentářů: 4

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Podstatou vývojového procesu je volba. Je to hybný mechanismus našeho vývoje. Každá volba, kterou uděláte, je volba záměru. V určité situaci se například rozhodnete zůstat zticha to může posloužit záměru potrestat, být ohleduplný, vyhnout se pomstě, ukázat trpělivost, nebo milovat. Můžete se rozhodnout přesvědčivě mluvit a může to stejně tak posloužit kterémukoliv z uvedených záměrů. To co volíte, každým činem a každou myšlenkou, to je záměr, kvalita vědomí, kterou vnášíte do vašeho činu nebo myšlenky.
 

Kdo jsi? Proč jsi zde?

17. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Ukázka z knihy: Kdo jsi a proč jsi zde

Znáte skutečně, kým jste vy ?  Lze nalézt uspokojivou odpověď na tak nanejvýš životně důležitou a závažnou a významnou otázku, se kterou se lidstvo potýká ?

 

Naše myšlenky určují náš svět

13. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Vypnul jsem televizi a video a sedl si do křesla. Vedle mě zavoněla vůně čerstvé kávy a za oknem v se rozprostíral klid. Ještě se mi v hlavě odehrával příběh z filmu "Šestý smysl " s Brucem Willisem . Viděl jsem to nejméně čtyřikrát a přesto si to znovu pustím. Zůstal ve mne zase ten pocit, že všechno je možné, že je tady pořád mnohem více než svět utahaných a zničených srdcí, duší, poutníků, rváčů a plačících dětí ... A pak zazvonil budík jako varování, že je čas se balit do práce a vytržení z reality do té všední neskutečné skutečnosti.
 

Vztahy - učení se lásce

10. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Vaše transformace může přijít skrz intimní vztah. Co můžete udělat  

Obrazek

pro to, aby se to stalo?

 

O stavech vědomí

10. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Mysl je nejtajemnějším prvkem lidského života, a také tím nejvýznamnějším. Vědomí je její vlastností, pracující na úrovni podvědomí, nadvědomí a běžného vědomí. Existují dva druhy vědomí, jedno je obsaženo ve stále míjejících okamžicích, druhé je věčně přítomné. První probíhá v čase, druhé mimo něj. Běžný člověk zná pouze to první, osvícený mudrc zná oboje. Existují různé úrovně vědomí, přes které může člověk postupovat, ale jen jedna úroveň Skutečného vědomí.