Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kombinace šestky

6. 12. 2007

Kombinace šestky

 

 

Čísla 6 a 1, například 611 nebo 661

Nadále orientujte své myšlenky k nebi a zbavte se obav z hmotného nedostatku. Číslo 611 znamená: Požádejte o pomoc s tím, co vás v tomto okamžiku na hmotném světě irituje nebo štve.

 

Čísla 6 a 2, například 622 nebo 662

Na obzoru se rýsuje koupě nebo získání něčeho nového.

 

Čísla 6 a 3, například 663 nebo 633

Vaši nanebevzatí mistři vám pomáhají zhmotňovat věci, které potřebujete ke svému Božskému životnímu poslání. Ať už jde o peníze na zaplacení školného nebo nalezení místa, kde byste mohli učit nebo léčit ostatní, mistři už na tom pracují. Chtějí, abyste věděli, že si zasloužíte jejich pomoc, neboť díky ní budete schopni dávat ostatním.

 

Čísla 6 a 4, například 644 nebo 664

Vaši andělé vás varují, že se příliš soustředíte na hmotný svět. Žádají vás, ať jim odevzdáte své starosti, aby mohli zasáhnout. Uveďte do rovnováhy své myšlenky zaměřené do nebe s těmi spojenými se zemí. Vězte, že se vám dostává skutečně neomezené podpory, zvláště pracujete-li ruku v ruce s Božským.

 

Čísla 6 a 5, například 665 nebo 655

Ve vašem materiálním životě se chystá zásadní změna-možná získáte nový dům, auto nebo majetek.

 

Čísla 6 a 7, například 667 nebo 677

Potvrzení, že vaše myšlenky a práce s materiálním světem jsou přesně takové, jaké mají být. Podařilo se vám vyrovnat myšlenky a aktivity tak, abyste pečovali o svou mysl, tělo i duši. Nepolevujte ve skvělé práci!

 

Čísla 6 a 8, například 668 nebo 688

Zanedlouho se rozloučíte s čímsi z vašeho materiálního světa, třeba prodáte část majetku. Pokud nechcete nic ztratit ani prodat, můžete změnit své myšlenky, a tím i tuto tendenci. Pokud ale máte v úmyslu prodat nebo propustit něco ze svého hmotného života, považujte to za znamení, že se vaše přání brzy splní.

 

Čísla 6 a 9, například 669 nebo 699

Znamená oproštění se od hmotných statků, zvláště pokud jste trpěli posedlostí po konkrétním druhu majetku. Tato číselná řada vás žádá, abyste se jej vzdali a oprostili se od něj. Je to také vzkaz, že něco, co jste prodali nebo ztratili, bude brzy nahrazeno čímsi lepším. Buďte otevření novým věcem, a ty předčí vaše očekávání, neboť jste na toto povýšení připraveni. Zasloužíte si to nejlepší!