Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kombinace osmičky

6. 12. 2007

Kombinace osmičky

 

Čísla 8 a 1, například

Blížíte se ke konci důležité fáze svého života. Pokud vás nějaká jeho část unavuje, buďte rádi, že už se blíží její vyléčení nebo nahrazení něčím lepším. Odevzdejte a propusťte ty části svého života, které nefungují, neboť vaše myšlenky na lepší život se stávají skutečností.

 

Čísla 8 a 2, například

Jedny dveře se začínají otevírat, zatímco jiné se zavírají. Je důležité, abyste v této chvíli pozorně následovali svou intuici, neboť ta vás povede ke krokům, které vám během tohoto přechodu zajistí trvalou hojnost.

 

Čísla 8 a 3, například

"Pokračujete", vzkazují vám mistři. Dodejte svým myšlenkám i pocitům energii a směr. Přehodnoťte svůj postoj-dopomůže vám to k vědomí, že jste jedno s Bohem, s každým stvořením a veškerým životem.

 

Čísla 8 a 4, například

Takto vám vaši andělé vzkazují, že se určitá fáze vašeho života chýlí ke konci. Chtějí, abyste věděli, že až k tomu dojde, budou s vámi a pomohou vás nasměrovat do nové situace, která bude lépe odpovídat vašim potřebám, přáním a cílům.

Čísla 8 a 5, například

Tato číselná řada signalizuje, že se nacházíte v jedenácté hodině, přímo před velkou změnou. Nebojte se, neboť během toho přechodu, který nastane velmi brzy, se vám dostane podpory i lásky.

 

Čísla 8 a 6, například

Zanedlouho se rozloučíte s čímsi z vašeho materiálního světa, třeba prodáte část majetku. Pokud nechcete nic ztratit ani prodat, můžete změnit své myšlenky, a tím i tuto tendenci. Pokud ale máte v úmyslu prodat nebo propustit něco ze svého hmotného života, považujte to za znamení, že se vaše přání brzy splní.

 

Čísla 8 a 7, například

Máte pocit, že nějaká etapa vašeho života, třeba pracovní nebo milostná končí? Toto je potvrzení, že vaše pocity jsou správné. Konec může znamenat, že se daná situace významně změní k lepšímu nebo že se určitá část vašeho života chýlí ke svému konci. Ať je to jakkoliv, tato číselná frekvence přináší dobré zprávy o přicházející pozitivní změně, díky které dojde k vyřešení napjaté situace. Vytrvejte, váš život totiž bude brzy o dost jednodušší.

 

Čísla 8 a 9, například 889 nebo 899

Důležitá fáze vašeho života se chýlí k závěru a v souvislosti s ní skončí i další záležitosti. Jako vlak dojíždějící na konečnou se nejprve zastaví první vagón a po něm, s lehkým zpožděním, zastaví i ty zbývající. Tato číselná řada vás upozorňuje, že procházíte řetězem událostí, v němž se mnoho částí vašeho života zpomaluje a zastavuje. Ale nebojte se, protože tyto změny jsou nezbytné k tomu, aby mohly nastat nové skutečnosti a okolnosti.

 

Ta vám potvrzují, že si vedete skvěle. Jste na správné cestě, tak kráčejte dál! Je to znamení, že jste si vybrali správné myšlenky a že byste se měli ještě pevněji soustředit na své cíle. Nezapomeňte ke svým myšlenkám ještě přidat vhodné emoce, například vděčnost za dary, kterých se vám v životě dostalo. Vděk urychlí proces zhmotňování vašich přání.