Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bytosti světů Keter

8. 12. 2007

Rod Serafínů – bytosti světů Keter

ObrazekTento rod je prvním ve světelné sféře, je původcem myšlenek a nápadů našeho vesmíru. A taky jak by ne, vždyť se zrodili jako první a všechno ostatní vzniklo z jejích hmoty…no v tomto případě z jejích světla. Samotné jméno světů znamená “ korunní vůle“.Proto lidé narození pod jeho vlivem jsou plní nápadů a myšlenek. Jejích velká kreativita je často motivující i pro ostatní, což je může postavit i do pozic vůdců.

.“a ještě malou poznámečku… oni mají ve své primární formě opravdu šest křídel a svítí, takže se zdálky zdají jako osmicípé paprsky. Ale jinak mají mnoho forem podle toho, která se jim líbí.

 

21. - 25. března

anděl Vehuiah
... miluje činy, změny a podporuje kreativitu. Pomůže vám stát se vůdčí osobností v jakékoliv oblasti. Usnadní vám rozhodování, naučí prozíravosti a dodá vám energii potřebnou k uskutečňování vašich plánů. Díky němu se budete cítit neohrožení, silní a nebudete se bát žádných nástrah. Ale pozor ! Tento anděl vám nebude pomáhat, pokud se rozhodnete uspokojovat pouze své sobecké touhy. Když potlačíte egoismus, obklopí vás Vehuiah pozitivní aurou. Naučí vás také sebeovládání a pomůže vám potlačit výbuchy zlosti.
démon Bael
... se ve vás tuto negativní stránku vaší osobnosti naopak snaží podporovat. Jste totiž od přírody vznětliví. Zvítězí-li tento padlý anděl, váš temperament přeroste ve sklon k násilnostem, až k brutalitě. Takže pozor na emoce - nepodléhejte zlosti, protože právě tehdy Bael přichází.

26. - 30. března

anděl Jeliel
... je opravdový sympaťák. Daruje vám přirozenou autoritu, rozhodnost, důvěryhodnost a smysl pro čest a spravedlnost. Dokonce vás prý budou mít rádi i vaši nadřízení. Jeliel také střeží rodinný krb a manželskou věrnost. Toužíte po dítěti ? Požádejte o pomoc tohoto anděla plodnosti. Současně je to však duch pokrokový - nemá prý rád konvence, a když se jich zbavíte, umožní vám nalézt skutečné duchovní hodnoty. Prostě za všech okolností chrání vaše zájmy. Umožní vám intelektuální i duchovní nadhled a inspiruje vás k novátorským myšlenkám. Přinese i opravdové štěstí, pokud budete jednat přímo a čestně a nedáte se cestou kompromisů a ústupků.
démon Agares
... však podporuje vaše špatné nálady. Právě on vás nutí neustále si stěžovat a reptat. Pod jeho vlivem také zapomenete na ty, kteří vás mají rádi, nebo jim začnete vyčítat, že vás dostatečně neoceňují.

31. března - 4. dubna

anděl Sitael
... je duchem pravdy, ušlechtilosti a talentu. Svým chráněncům pomáhá velké a spravedlivé věci a také získat důležité pracovní pozice - pokud se ovšem ukáže, že si je zasloužíte. Sitael vás naučí držet slovo. Poskytne vám dar dobrého úsudku a empatie, která vám pomůže při řešení konfliktů. Druzí tuto vaši vzácnou vlastnost ocení a budou stát o váš názor. S podporou svého milého anděla to můžete dotáhnout opravdu daleko a stát se vlivným a váženým člověkem.
démon Vassago
... vám ale našeptává opravdu ošklivé věci - pod jeho vlivem začnete urážet druhé. Váš zlý duch vás také bude ze všech sil podporovat v pokrytectví a lhaní. Také se vám může stát, že zpychnete a přestanete si vážit druhých lidí i toho, co pro vás vaši blízcí udělali dobrého.

5. - 9. dubna

anděl Elemiah
... bdí nad stavem vaší duše a přináší vám vnitřní klid. Provází vás na cestách a také při všech nových činnostech. Dokáže vám pomoci i ve věcech profesionálních, a to zejména v krizových situacích. Za to na oplátku očekává, že zůstanete skromní. Pak vás odmění statky hmotnými i duchovními. Měli byste však trochu brzdit své poněkud přemrštěné ambice.
démon Gamigin

... se totiž snaží zhatit všechny vaše plány do budoucna. Jeho největším potěšením je ničit vaši práci a nechat triumfovat vašeho konkurenta. Gamigin se raduje, a vy ztrácíte odvahu a cítíte se neúspěšní. Buďte proto opatrní a nové projekty pečlivě promýšlejte. Začne-li se vytrácet vaše sebedůvěra, poproste rychle o pomoc svého dobrého anděla.

10. - 14. dubna

anděl Mahasiah
... přináší radost, půvab, krásu a vnitřní harmonii. Zaručí vám také intelektuální úspěchy. Díky tomuto průvodci si získáte respekt svého okolí. Nezapomeňte však nikdy na čestné a poctivé jednání.Jeho chráněnci jsou přirozenými vůdci, touží však kolem sebe vytvářet harmonický život v míru.Velmi lehko se učí a jsou vždy informovaní o věcech kolem sebe.Mají veselou povahu a bývají často středem pro své kamarády.Těžkosti a překážky pro ně nepředstavují problém.
démon Marbas

... spoléhá na některé vaše nectnosti a snaží se vás navádět k nečestnému jednání. Daří se vám snad dobře ? Tak pozor - nepovyšujte se nad ostatní a buďte raději skromní. Jinak bude Marbas triumfovat.

15. - 20. dubna

anděl Lelahel
... je strážcem lásky i optimismu a pomůže vám vyniknout ve vědách nebo v umění. Váš život bude šťastný a citově bohatý. Za to od vás Lelahel očekává, že budete žít čestně a poctivě a že trochu ovládnete svou touhu po rychlé a veliké kariéře.Lidé pod jeho vedení jsou schopni vynalézat, tvořit a objevovat, proto dosahují úspěchů ve vědách a umění. V krizových situacích působí spíše stabilně.
démon Valefor

... se o vás s Lelahelem pere skoro pořád. Zatímco dobrý anděl chce, abyste byli optimističtí a čestní, démon z vás činí člověka zasmušilého a nepoctivého. Je to duch chaosu a vnáší do vaší duše pochybnosti o všem a o všech včetně vás samotných. Odolávejte jeho pokušení.

21. - 25. dubna

anděl Achaiah
... je milovníkem umění. Stane se vaší múzou, ať se budete věnovat malířství, literatuře, hudbě nebo zpěvu. Je také andělem svobody, což se k umění velmi dobře hodí. Daruje vám cit pro přesnost a zručnost, navíc vás obohatí trpělivostí pro zdlouhavé práce. Musíte se mu však přesvědčivě odvděčit pílí. Vyhýbejte se také snadným jistotám a buďte vytrvalí. Dosáhnete všem vytčených cílů.
démon Aamon

... vás však bude z této cesty neúnavně svádět. On může za to, že máte chuť všeho nechat a že se vám nechce překonávat překážky. Anebo naopak děláte příliš mnoho věcí najednou. Nezapomínejte na přísloví - Devatero řemesel, desátá bída.

26. - 30. dubna

anděl Cahetel
... dokáže zprostředkovat božské požitky i lásku k přírodě a přírodním vědám. To mu však nebrání v tom, aby vám pomohl například i v obchodních záležitostech. Dosáhnete prosperity, ale očekává se od vás, že při tom nebudete zanedbávat svou duši. Cahetel vás za to obdaří výřečností a schopností odhadnout druhé.
démon Barbatos
... chce zničit vaši víru v dobro. Pokud ji ztratíte na jeden jediný den, naskýtá se mu velká příležitost vyřídit si účty s vaším hodným andělem. Barbatos je mystik a rád experimentuje - s vámi. Je velice rafinovaný. Věnujete se přírodním vědám ? A nezajímáte se náhodou o astrologii a esoterické vědy ? Tak pozor - odtud je jen malý kousek k magii - například k té černé...