Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bytosti světů Bina

8. 12. 2007

Rod Trunů – bytosti světů Bina

Ve sférách andělů jsou Trůnové často považováni za strážce spravedlnosti,ačkoli jméno jejích sféry znamená “ rozumné pochopení“. Což nám ostatně i říká, že rozum a logika je jejích pravou podstatou.Svým svěřencům posílají silný cit pro pravdu a spolupráci ve skupinách. Jejích chráněnci jsou dále obdařeni klidem a vyrovnaností. Pokud se zde projeví smysl pro abstrakci, je značný, avšak spojený s rozvahou a smyslem pro realitu. Rozum zde zkrátka silně převažuje. 

11. - 15. června

anděl Lauhviah

... vám může seslat hluboký a posilující spánek. I ve dne pak budete klidní a v pohodě. Chráněnci tohoto anděla jsou často velmi hezcí, rozvážní a moudří. Mohou mít i literární nebo hudební nadání. Mívají hodně přátel, protože jen tak snadno neztratí hlavu v krizových situacích. Navíc dokážou uklidnit i ostatní. Uznejte, že to jsou královské dary. Za to od vás Lauhviah očekává, že budete jednat čestně a rozvážně.
démon Botis
... se však snaží probudit ve vás ty úplně nejhorší stránky. Zatímco váš anděl strážný kolem vás rozprostírá ovzduší klidu a pohody, Botis vás navádí k hněvu, zlobě a dokonce k násilí. Pokud mu podlehnete, budete schopni druhé napadnout nejen slovně, ale i fyzicky. Ovládejte se proto a snažte se zůstat klidní. Hněv je velmi špatný rádce.

16. - 21. června

anděl Caliel

... chrání a miluje pravdu. Nenechá vás ovlivnit lží, pomůže vám rozeznat pomluvu od skutečnosti, a vytvořit si tak správný úsudek o lidech ve vašem okolí. Caliel je také patronem úředníků. S ním to můžete ve státních službách dotáhnout hodně vysoko, ale musíte se vyvarovat lenosti, pýchy a také pocitu důležitosti. Ten bývá bohužel mnoha vysokým úředníkům vlastní.
démon Bathin
... to dobře ví a bude ve vás tuto negativní vlastnost živit ze všech sil. Nezapomeňte že pýcha je jednou z nejoblíbenějších zbraní padlých andělů. Kromě toho bude Bathin podporovat vaši upovídanou pusu....a vy budete mluvit a mluvit. Dejte si pozor na ztrátu drahocenného času a trochu svůj jazyk zkroťte.

22. - 26. června

anděl Leuviah

...je nebeským poslem naděje. Ke svým svěřencům je opravdu štědrý - daruje vám dobrou paměť, vysokou inteligenci, skromnost, trpělivost, rozvahu a hlavně sílu vydržet zkoušky osudu. Dokážete-li zkrotit svou příliš bujnou fantazii, můžete se stát například úspěšným politikem. Ale pozor - nesmíte své schopnosti zneužívat ve vlastní prospěch. A pokud nestojíte nohama pevně na zemi a jste snílek a fantasta - nevadí. Leuviah má rád básníky.
démon Sallos
... se vás bude snažit připravit o veškeré naděje a kazit vám radost z úspěchu. Je totiž nenapravitelný pesimista. Pokud ztrácíte odvahu a máte chuť hodit všechno za hlavu, raději honem poproste o pomoc svého dobrého anděla.

27. června - 1. července

anděl Pahaliah

... posiluje vaši víru. Jeho chráněnci bývají duchovně založeni a mají až misionářské sklony. Pahaliah také pomáhá nalézt novou lásku těm, co ji ztratili a propadají zoufalství. Za to vás žádá abyste byli dobří a počestní. Pak máte šanci, že se z vás stane šťastný a moudrý člověk se silnou osobností, a mnoho lidí bude chtít být jako vy.
démon Purson
... je spíš takový rozpustilý čertík. Máte vlastně štěstí, že vašemu andělu strážci konkuruje právě on. Jste totiž od přírody optimističtí, srdeční a veselí a Purson by si přál, abyste byli ještě rozpustilejší. Úspěch má hlavně u těch, co nemají rádi omezování. Nabádá je k výstřednímu chování a k výtržnostem. Dejte si raději pozor - vaše nevázanosti by jednou mohly mít vážné následky...

2. - 6. července

anděl Nelchael

... vás obdaří inteligencí a schopností vysoce abstraktního myšlení. Pomůže vám také ovládnout emoce. Pod jeho ochranou bývají matematici, metafyzici a spisovatelé. Nelchael však pomáhá i těm, které potkala nějaká nespravedlnost.
démon Marax
...si potrpí na pověry. Pod jeho vlivem začnete ve všem vidět špatná znamení. Bude vás zneklidňovat rozsypaná sůl, rozbité zrcadlo a lichý počet lidí u stolu. Pověry vás mohou negativně ovlivnit a nehodu si pak způsobíte vlivem vlastní nervozity.

7. - 11. července

anděl Yeiayel

... je průvodcem na nebezpečných a dobrodružných cestách. Povzbuzuje také životní ztroskotance. Budete-li tolerantní a pozorní k ostatním, obdaruje vás vnitřní vyrovnaností a pohodou. A budete-li obzvláště hodní, budete mít i to čemu se říká klika neboli štěstí. Je to vzácný dar a druzí budou dokonce instinktivně vyhledávat vaši přítomnost, protože s vámi je nepotkají žádné nepříjemnosti.
démon Ipos
... vás ale navádí k tomu, abyste okolní svět vnímali jako jeviště, na kterém neustále předvádíte svou dokonalost. Raději toho nechte nebo vás opustí pověstné štěstí, čili anděl strážný.

12. - 16. července

anděl Melahel

... pomáhá zemědělcům a zahradníkům - je totiž andělem plodnosti a úrodnosti. Je také nakloněn lékařům, léčitelům a bylinkářům. kromě toho prý vládne mocí ochránit vás před násilím i ozbrojeným útokem - tak si ho považujte. Melahel vás rovněž obdaří odvahou a smyslem pro čest. Můžete mít také úspěch v činnostech, které vyžadují kolektivní spolupráci.
démon Aim
... vás ničí za pomoci vašich nejlepších vlastností. Jste bystří, pohotoví a vtipní ? Dejte si pozor, aby vám tyto vlastnosti nepřerostly přes hlavu. Pak se z vás stane člověk ironický a kousavý a vaše poznámky budou lidi zraňovat. Z těch kdo podlehnou Aimovi, se mohou stát skutečně zlí lidé...

17. - 22. července

anděl Haheuiah

... rád vyslyší prosby těch, co upřímně litují svých méně dobrých skutků. Je andělem pravdy a tak ochraňuje i ty, co se nevinně dostali do konfliktu se zákonem. Daruje vám klid a rozvahu a vyvede vás z nebezpečí. Prostě anděl strážný jak má být. Zapomeňte ale raději na své ztřeštěné nápady a stůjte nohama pevně na zemi.
démon Naberius
... vás totiž svádí k pravému opaku. Postrkuje vás do různých neuvážených rošťáren, které mohou skončit i velmi špatně. Budete-li mu naslouchat, naučí vás také, jak přesvědčit lidi o své pravdě ( i když vy o ni zcela přesvědčeni nebudete ). Dejte si pozor, aby se tato schopnost nakonec neobrátila proti vám.


Obrazek