Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bytosti světů Tiféret

8. 12. 2007

Rod Ctností – bytosti světů Tiféret

Obrazek 

Samotný název Tiféret znamená „harmonická krása“.Oni tvoří krásu, kterou cítíte svým srdcem a s vaším srdcem také promlouvají. Vždyť k ním patří i Michael, síla srdce. Vlivem toho i vy dostanete do vínku obrovský smysl pro harmonii (at mezi lidmi nebo ve vás samotných) a krásu, jenž je jádrem umění. Tiféreťané budou chránit všechny,kteří mají jiné názory než většina lidí a jsou jimi za to pronásledováni, či zavrhováni.Budou jim pomáhat zjemnit svoje ostré postoje,avšak udržet si je i přes přesilu ostatních.

9. - 13. října

anděl Ieiazel
... má rád spisovatele a vydavatele a vůbec drží ochrannou ruku nad umělci. Jeho chráněnci se vyznačují jemným a rafinovaným vkusem. V jeho doprovodu se rychle přizpůsobíte každé situaci a vždy najdete správné řešení problému. Avšak pozor na rychlá a impulsivní rozhodnutí. Leiazel drží ochrannou ruku také nad těmi, jež osud přivedl do vězení. Pokud svých přečinů ovšem upřímně litují.
démon Raum
... vám ve vašich horších dnech radí, abyste se uzavřeli do sebe. I vaše schopnost naslouchat steskům ostatních se vytratí, začnete být nepříjemní a nechcete nikoho ani vidět. Dejte si pozor ať neskončíte jako nevrlá, nabručená a osamělá osoba.

14. - 18. října

anděl Hahahel
... dodává nadšení a trpělivost pod podmínkou, že neztratíte víru v dobro. Hahahel také podporuje lidi pronásledované kvůli přesvědčení. Pokud ale překonáte zkoušky osudu a zůstanete věrni svým ideálům, ostatní vás nakonec začnou respektovat a budou vám naslouchat.
démon Focalor
... je skutečně vaše horší já. Našeptává vám věci, které by vás za normálních okolností ani nenapadly - chce, abyste vedli nevázaný život naplněný pochybnými radostmi. Odtud pramení i většina vašich potíží. Rádi také šokujete své okolí a předvádíte se - tak se trochu mírněte.

19. - 23. října

anděl Michael
... přináší inspiraci politikům a diplomatům. Bude vás chránit na cestách a daruje vám prozíravost a výřečnost. Musíte se však zbavit svých někdy až nesmiřitelných postojů. Podlehnete-li jim, začnete dělat chyby v úsudku, a to je pro politika špatné.
démon Vépar
... způsobí, že se budete rádi poslouchat. Vaši přátelé budou otráveni tím, že se prakticky nedostanou ke slovu. Také podlehnete přesvědčení, že jste nesmírně zábavní a vtipní, přestože vás ostatní budou považovat spíš za šaška. I když vám to občas připadne zábavné, nezkoušejte to ani pro pobavení dětí - ve skutečnosti se ztrapňujete.

24. - 28. října

anděl Veuliah
... je přítelem disciplíny a má smysl pro spravedlnost. Bude vás chránit i před opravdu vlivnými protivníky. Veuliah také umí povzbudit všechny, kdo o sobě pochybují. Pod jeho ochranou uplatníte všechny své schopnosti a budete žít v příjemném souladu se svým okolím. Musíte však dbát na pravidla správné životosprávy, protože máte značnou tendenci je porušovat.
démon Sabnok
... je stoupencem radikálních změn. Bude vám našeptávat, abyste úplně změnili svůj životní styl a zkusili to, co je právě nejvíc v módě. Dobrá. Ale pozor, ať nevypadáte směšně, zvlášť pokud vám už není dvacet. A také by vás to mohlo odvádět od činností, v nichž doopravdy vynikáte.

29. října - 2. listopadu

anděl Yelahiah
...přináší odvahu a schopnost adaptace. Yelahiahovi chráněnci se vyznačují touhou cestovat, jsou dynamičtí a pohotoví. Vyhněte se však agresivitě, kategorickým soudům a razantním prohlášením. Nepředvádějte svou moc. Rozvíjejte raději toleranci a snažte se pochopit druhé.
démon Shax
... se bude snažit zneužít vašich vyjadřovacích schopností. Nechte Shaxe jednat a budete schopni vymámit z jalové krávy tele. Moc obliby si tím však nezískáte.

3. - 7. listopadu

anděl Sehaliah
... je dárcem inteligence, vitality a zdraví. Sehaliah jako pravý anděl strážný podporuje také chudé a bezmocné. Má rád lidi skromné a spravedlivé. Jeho ochrana za to určitě stojí.
démon Viné
... ve vás vzbuzuje nechuť a odpor k práci. Občas vás vaše vlastní lenost baví, ale raději to nepřehánějte. Naslouchejte svému andělu strážnému a bude z vás člověk úspěšný, sympatický a milý.

8. - 12. listopadu

anděl Ariel
... vám pomáhá při rozvíjení vědomostí a daruje vám neomylnou intuici. Může vás dokonce obdařit schopností vidět budoucnost. Podporuje také vynálezce - ovšem jen pokud jejich objevy slouží dobrým účelům. Pak vám bude zářivý Ariel svítit na cestu.
démon Brifron
... proti vám používá zvláštní zbraň. Roztržitost rozhodně patří k vlastnostem, které vaše okolí rozveselí, ale pozor na extrémy. Pak se tato vlastnost stává spíš zátěží. Začnete pak zapomínat plnit dané sliby.
13. - 17. listopadu

anděl Asaliah

... je bytost veskrze sympatická - je dárcem šarmu a smyslu pro humor. Má také zvláštního koníčka - pomáhá vědcům rozluštit tajemství starých písem. S tím souvisí touha po nalezení pravdy, která je jeho chráněncům vlastní. Ti však často trpí přílišnou sebekritikou - a to zbytečně odrazuje od mnoha důležitých a zajímavých věcí.
démon Vual
... na vás bude působit prostřednictvím vašeho okolí. Pokud se vám stane, že vám někdo bude ubližovat nebo lhát, nepropadejte skepsi. Přesně to chce váš padlý anděl. Dejte si také pozor na to, aby všechno co řeknete, bylo v souladu s tím co uděláte.