Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dotaz, který se týká každého z nás, bez vyjímky

12. 1. 2009

Dotaz:

Velmi si přeji spojit se s mou duši s bohem ve mně, abych s nimi mohl vědomě komunikovat. Proto Tě chci poprosit o radu, jak to mohu udělat. Jestli mi můžeš poradit nějakou pomůcku. Zkouším se soustředit na srdeční čakru a klesat v ní až k duši, zatím moc výsledky nemám. Většinou usnu. Někdo mi radil zkusit se dívat do zrcadla, že se časem objeví.

Odpověď:

Ahojky!
Jsem moc ráda, že mi píšeš, protože jsi narazil na otázku, kterou mi pokládá spousta lidí, ale problém je většinou v nesprávném pochopení Onoho nalezení sebe sama.
 Především je třeba si uvědomit, že nejde o jednorázovou záležitost. Proto na to ani neexistuje žádná magická pomůcka. Nalézání sebe sama je cestou osvícení, je to cesta moudrosti a trvá léta, někdy celý život. Jediné, co může tuto cestu urychlit, je cesta skrze Očistec. Ale znovu podotýkám, že je to cesta a nějakou tu dobu trvá a navíc je to cesta dosti nepříjemná a nelehká. V podstatě to znamená, že je ti ukázáno přímo do očí, v čem jsi špatný, kde je tvoje černota a k potlačení tvého ega, protože k nalezení svého vnitřního Já nutně potřebuješ potlačit a rozrušit své ego... k tomuto je potřeba mnoha černoty, která se v tvém životě projeví jako bolest, stesk, osamění, žal. Jsi schopen projít údolím pekla, abys našel ráj?
Já jsem zjednodušenou verzí očistce prošla a i  přes to mi to trvalo léta. V 19-ti jsem si uvědomila, že je se mnou samotnou něco v nepořádku a po další tři roky jsem to něco hledala. Nakonec mi byl dán dar od Camaela, který mou cestu urychlil. A znovu ten dar se tady v životě projevil jako dost nepříjemnou autonehodu, při níž jsme si uvědomila svoji agresi a to bylo mým vodítkem, které mi umožnilo vzpoměnout si na minulé životy. A během dalšího půl roku jsem cvičila svoji mysl a svoje schopnosti meditace tím, že jsem komunikovala se svými strážci, cvičila svoji intuici a fyzicky jsem se učila cvičit to samé bojové umění jako můj minulý život, samuraj. Teprve po tomto všem jsem došla do stavu,kdy jsem byla schopná najít své hvězdné Já. A ještě k tomu to absolutně nebyla moje zásluha. Já jsem v podstatě každý den neustále sledovala znamení andělských karet a číselná znamení, která mi posílali andělé. Cvičila jsem se v tom jim porozumět. A teprve jedno z těch znamení mě donutilo meditovat na dané téma a teprve v té meditaci jsem objevila Samaela. Ovšem Samael sám je jen jedna moje součást. Dokonce teď rok a půl potom ještě neznám některá svoje převtělení, ať hvězdná, mimozemská, nebo lidská.
Takže vlastně tady vůbec nejde o to, aby ses jednorázově poznal... to ani nejde. Je to dlouhá cesta osvícení a ta cesta sama má mnohem větší smysl, než kdyby ti to jednorázově někdo popsal, kdyby ti řekl jsi ten a ten a hotovo. To nemá žádnou velkou cenu. Dokonce to mám i vyzkoušené, protože jsem viděla duše několika svých kamarádů a když se mě někteří z nich na ně ptali a já jsem jim jejích duše popisovala, jim samotným toho zas až tolik neřeklo. To všechno si každý prostě musí najít sám.
Neboť právě v té Cestě se nalézá Osvícení! A je to Cesta s opravdu velkým C, je zmiňovaná všemi osvícenci v celé naši historii. Spousta z nich přece odešla do pouště, nebo strávila roky meditacemi, aby nalezli Pravdu. A každé ono nalézání je ve svatých knihách popisováno jako druh Cesty a druh Hledání.
Život každého z nás je jako obrovská skládanka. Různá znamení z našich různých životů jsou rozeseta všude kolem nás, ale my je nevnímáme, protože nejsme zvyklí dávat pozor. Už z pouhého lidského data narození se toho dá mnoho vyčíst: tak na příklad životní číslo, to jest potenciál vašeho života; potom vaše sluneční znamení, to jest vaše povaha, ktará souvisí s karmou minulých životů (třeba já jsem beran = planeta Mars´= bojovnictví= v převážné většině svých minulých životů jsem byla bojovníkem nebo bojovnicí); dále tam můžete vyčíst jméno anděla, který udává základní směr vašeho života (tyto jsem uvedla v rubrice Andělské kůry)...atd atd.
Takže jediné, co můžu poradit je trpělivost a vytrvalost. Když někdo něco doopravdy chce a je proto ochotný obětovat čas a námahu, tak se ta věc dříve nebo později musí podařit. Jsem velice ráda, že můžu projít tímto sebenalézáním, protože je to ohromný dar a ne každý v Universu je tím obdarován.

Proto je požehnaný každý, kdo má touhu sebe nalézat a žít s vědomím, že je to Cesta jeho pravého Já.
Přeji mnoho krásných dnů! :-) Čus!!

.... SEM přidávám ještě jedno poselství od kamaráda:

Sú 4 ne-priatelia alebo pomocníci na ceste k tomu, aby si sa stal Človekom, ktorý vie....vediaci, vědoucí....
Strach
Jasnosť
Moc
Staroba
Len ak ich prekonáš, si vediaci,ale Starobu nemožno prekonať, môžeš ju prekonať len na okamih, môžeš s ňou žiť, ale nie ju úplne poraziť.Všetci 4 sú silný, je len na tebe, je len na tebe kem sa až dostaneš, či skončíš už pri strachu alebo pôjdeš ďalej....za hranice.

Don Juan.

Zdroj: staženo ze stránek Nová Země, skupina Původní národy, diskuze: Duchovia Zeme

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pohopit

ka7,21. 1. 2009 1:51

S Bohem můžeš mluvit kdykoliv a kdekoli. Pouze musíš mluvit z hloubi své duše,počkej si a dojdeš poznání . Není to pouze pro vyvolené,je to dané každému-nevěř že jiní jsou víc než ty. Cokoliv tě zajímá a máš-li danou věc poznat,tak ji poznáš. Pouze se drž pravdy,lásky.a víry, on slyší veškeré tvé slova i myšlenky i pocity.