Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak se opět propojit a oživit čisté lidství v nás

6. 9. 2016

Obraz vašeho lidství je to nejkrásnější ve vás, vaše čistá představa o projevení lásky ve hmotě. Je na něm naneseno mnoho těžkých energií tak, že se vám zdá tato představa jako neskutečná chiméra a projev nereálného idealismu. Ale toto vše je tak skutečné, jako cokoli kolem vás. Nánosy vám brání se se svým čistým lidstvím propojit. Vaše představa, že budete všem pro smích, či jako hříčka přírody v rukou zloduchů je zcela mylná. Být láskyplný a lidský není totéž, jako být hloupý prosťáček.

Je to v hlubokém soucitu a daru svobody všem ostatním tvorům na planetě Zemi. Propojte se svou představou o svém krásném životě a najděte, kde vás již nefunkční omezení, zvyky, schémata drží zpátky ve starých energiích. Je to pro každého z vás jen několik základních okruhů, kde jste omezeni. Poté si vědomě odstraňte staré a naprogramujte si svůj nový život. Přijde poznání a proměna každého z vás. První zlikvidujte to našeptávání, že se znemožníte ve společnosti. Nebudete naivní, naopak budete hluboce propojení se svou podstatou. Budete zářit jako projevená láska ve hmotě.

Áriové

V teoretické rovině je odpověď jasná a jednoduchá: Aktivujte 12 vláken své DNA a budete v souzvuku se vším, co jest. Ve své DNA, pokud je plně aktivována víte, kdo jste, vaše přirozené propojení se Zdrojem je funkční. Mizí pocity oddělenosti, opuštěnosti. Žijete svůj život tak, jak sami to cítíte a chcete. Tento stav bytí u bytosti s aktivovanou 12 vláknovou DNA je normální.

Leč – co můžete pro očištění svého lidství udělat zatím teď? Očistěte se od všech manipulačních, zotročujících energií. Jak mimozemského, tak pozemského původu. Věnujte stálou pozornost svým neláskyplným energiím, ať jangové, kdy jste byli aktérem těchto neláskyplných energií, či jejich obětí. Jde o to, abyste toto poznání v sobě přijali a zbavili se doprovázejících emocí. Je třeba, abyste se na straně jedné očišťovali od negativních emocí, přijali je, ale na druhé straně, abyste vědomě rozvíjeli své pozitivní láskyplné energie. Ve vztahu k přírodě, lidem, zvířatům. Abyste své denní záležitosti se naučili řešit s nadhledem, dodávali sami sobě klid, pocit bezpečí, že vše zvládnete. Bylo by třeba, abyste pochopili, že život můžete brát lehčeji, svým trablům se dokázali zasmát a dát si novou šanci, i když se zrovna nedaří.

Drazí, to, abyste se sami jako lidé cítili lépe, šťastněji, záleží jen na vás. Tato doba je vám velice nakloněna, pokud si to uvědomíte a budete se sami sobě duchovně věnovat, začnou se poměrně rychle zvyšovat vaše osobní vibrace a následně s tím se začne reaktivovat vaše DNA. A až se aktivuje za čas všech vašich 12 vláken, budete se sami cítit tak, jak jsme již o tom mluvili na začátku.

Jste a jdete do nádherné doby, do obrody lidství. Milujeme vás.
Áriové

Naši milovaní, dostáváte se do bodu obratu. Energie, které se v této době otevírají a uvolňují, vám umožní v maximální možné míře se vyvázat z otroctví, které nemá a nemělo na planetě Zemi obdoby. Zrušení vazalského úpisu a odstranění anunackých energií z vaší buněčné struktury vám konečně umožní se konečně dostat k vašim osobním kódům lidství. Těchto základních kódů je 9 a jsou vázány energeticky i tematicky na jednotlivé čakry fyzického těla, 1 kód na vadžradharu a 1 na bod/čakru/ nad vadžradharou. Celý vesmír s nadšením a láskou sleduje vaše kroky a až tímto procesem budete ve skupině procházet, budete všemi láskyplně vedeni a podporováni. Je to opravdu okamžik zlomu pro vás, lidi, planetu Zemi a její posun do 5. dimenze i pro celý vesmír. Až tímto projdete, prosíme, propojte se s matkou Zemí a všemi říšemi, všem poděkujte za umožněné poznání a všemu požehnejte a jako zkušenost odešlete. Pak se s novými energiemi lidství propojte se Zemí a zemským krystalem a nechte se vést. Země čeká na propojení s vašimi energiemi a ví, co je třeba. Žehnáme vám všem a děkujeme, že neustáváte ve svém úsilí. Víme, že někdy prožíváte těžké chvíle, vše staré se hroutí a nové teprve klíčí. Ale vězte, že nejste sami a jste ve veliké milosti Boží.

kódy v jednotlivých čakrách

  1. č. zrození
    2. č. tvořivost
    3.č. svoboda
    4.č. bezpodmínečná láska
    vadžradhara – Boží dech
    čakra nad vadžradharou – sjednocení jinu a jangu
    5. svoboda vyjádření
    6. rozvoj intuice
    7. já jsem
    S láskou vaši Ariové

Velmi se těšíme, až očistíte svou tělesnou schránku a aurická pole od Anunnackých energiií. Vždyť skrze tyto projekce a hologramy je jen velmi těžko viditelná záře pravdy. To, co tímto čištěním vykonáte, vás přivede do vaší původní lidské energie z civilizací před anunackým pogromem. Ano – nazýváme to tak, protože jde o bohapusté zotročení. Vaše energie bude jako znovuzrozená. Čistá, ale i trochu nejistá – naivní. Je třeba se pak napojit na vaše lemurijské a starší inkarnace zde na Zemi, abyste mohli pocítit svůj rozsah. Vaše osobní energie bude nastavená přijímat a je celkem důležité, co v tu chvíli přijmete. Může to být energie vašich nejvědomějších a nejrozvinutějších inkarnací zde na Zemi – čerpejte z nich. Je čas začít se napojovat i na světlé energie a skvostné životy obdařené jiskřivou myslí a otevřeným srdcem, neboť ano – i tyto zkušenosti máte a to je PŘEDEVŠÍM vaše energie. To není jen zkušenost, to jste vy. Měli jste zde na Zemi i takové stavy bytí, kdy jste byli zcela otevřeni a napojeni. Je třeba si toto osvěžit, abyste uvěřili, že je to zde na Zemi zcela reálné. Abyste posílili sami sebe a abyste kromě odhazování překážek z vaší cesty rozšiřovali své vědomí a tím zvyšovali vaše vibrace.

Přejeme vám hodně štěstí,
Ariové

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky přijala  Eva P., Lenka Z,  Karin L., Lucka N.,   (www.transformace.info). Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář