Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítejte v klubu Nebojsa

2. 12. 2009

Stavite zdi, kde nejsou, mrize, kde nejsou a pritom placete ve sve kleci. Jsem Zivot, tma je neziva. Proc se ma bat zivouci neziveho? Coz neni Laska silnejsi nez smrt?

Tva Matka je zivot a do jeji naruce se vratis. Svetlo je ze Slova, tma mlci. Nebojte se, ze Vam ukaze spatnou cestu ten, kdo k vam mluvi, ale poznejte, ze STRACH JE SPATNA CESTA. Jediny dabel v rouse berancim je ve vas.. Slibuje volnost, ale navleka pouta, uci, jak chytat vitr. Vitr je kazda hmota, vsechny penize a touhy, kazda sobecka laska je prazdnota.

Starosti o pristi den jsou ze tmy. TMA VSAK JE CESTA SVETLA. Nikdo nepozna prave dvere, dokud se neunavi klepanim na neprave.

Nepozna svobodu, nezna-li tihu pout. Mohou oci videt krasu, nevidely-li nikdy osklivost? Ten, ktery hromadil jakekoliv jmeni, pozna, ze nic neni jeho, aby nasel bohatstvi Zivota. Jen ten, ktery se strachuje o zitrek, pozna marnost sveho strachu. Nikdo neni moudry na zacatku, nebot moudrost je poklad, ktery naleznes na konci sveho hledani. KDO CHCES ZVITEZIT NAD TMOU, VEZMI SVUJ KRIZ A NASLEDUJ ME.Nebot skrze bolest omylu se rodi poznani.

TMA JE NEVEDOMOST. Je to hledani spravnych dveri v labyrintu sveta. Nerozdeluj proto sve dny na dobre a zle, spise na dny a ciny hledani a nalezani.Na dny a myslenky slepoty a prohlednuti.Slepe oci vedou k lekari. Neboj se proto falesnych cest, neni jich.Neobavej se nepravych ucitelu, ale ver ve mne. NEBOT, KDO VERI SVETLU, JE JIM VEDEN. A kdo se citi byt podveden ucitelem, kez pochopi, ze podvedl sam sebe.


Pravim:NENI LZI NA CESTE SRDCE, ALE I CHYBNY KROK JE JEJIM NEJCENNEJSIM DAREM. Klam je ve vas, kdyz si tvorite pouta k pomijivosti.VLASTNI TUZBY JSOU FALESNYMI PROROKY, NEBOT SLIBUJI STESTI, ALE NEVI O NEM.

TMA TUZEB, VLASTNICTVI A NENAVISTI JE LZIVY PROROK. Nehledejte ho tedy kolem sebe, ale V SOBE. Kdo hleda mne, nebude zklaman a s kym je me Svetlo, nad tim nezvitezi strach. Nic neoddeli matku od deti. Tak jako kazdy vcas pozna, ze ohen pali, tak prichazi cas poznani nepravych cest. Nebot je cas lzi a zizne. A lez zizen neuhasi.

Laska je vsude a ve vsem, co se kolem tebe prostira. Ve vsem krasnem, i v tom, co vidis jako osklive.. Ve vsech dobrych i v tech, ktere nazyvas zlymi. Vzdyt nic neni zle, ani osklive. Je jen hrcirska hlina a vaza, podstata obou vsak je taz a jeden bez druheho neni.


SVETLO JE LASKA, PRAVDA, OBET, RADOST I SVOBODA. JE KRASOU A STESTIM, ktere nepomiji. Budu tedy mluvit o Svetle, ale ma Slova jsou Svetlem. Ve svem srdci cti a nalezej. Tva cesta je v case. Jdi cestou, Knihou Lasky do Lasky bez casu. Laska je.

Obsah knihy neni tvoren tim, kdo ji cte.Avsak, aby ctenar nalezl Autora, bude cist kazdou stranku a obracet list za listem. Nespechej, aby ti pravda neunikla. Zadne slovo tveho zivota neni napsano zbytecne a cesta se neda zkratit ani o jediny krok.Stejne jako kniha by pro tebe ztratila smysl, kdybys neprecetl cast deje.

Cilem a naplnenim tveho zivota je Stesti. Kez poznas, ze clovek se rodi, aby se naucil byt stasten a tim, ze ztraci.Vzdyt ztratit nelze. Lze pouze DAROVAT a to je tvym nejvetsim OBOHACENIM.

Poznej v odchodu blizkych dar jejich i svemu osvobozeni. V kazde bolesti a osameni poznej vzacnou chvili, v niz se rodi Laska. V Lasce neni opustenych, ale radost ze svobody vsech. RADOST JE MA NARUC BEZ HRANIC.

Zdroj: novazeme.ning.com; Posted by Ales Pravda on December 2, 2009 at 5:31pm

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji Sam

Jana,3. 12. 2009 3:58