Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koncept Zlomeného srdce

17. 2. 2010

Zlomené srdce je na emoční a energetické úrovni něco jako frakce, která je způsobena odmítnutím chování blízkého člověka či situace, kterou odmítáme přijmout. A jelikož odmítáme fakt, že my sami jsme ten, kdo způsobuje to odmítnutí a následně zlomené srdce, projektujeme toto pak na partnera. Zlomené srdce může následně způsobit to, že se stáhneme ze života a prožívání emocí a vztahů s ostatními lidmi.

Bolest a zranění, pokud se nevyléčí a neodpustí na emoční a energetické úrovní, mohou vést k nastavení vzorců "oběti" a disociace a "nezávislosti". Toto nás může chránit od bolesti, avšak nás to odřízne i od prož ívání radosti. Pocity pramenící ze zlomeného srdce jsou často součástí nevyřešených vzorců, které vznikly v dětství. Na základě toho může docházet k zápasům o moc a o využívání ostatních k tomu, aby nás oni učinili šťastnými či milovanými. Pokud k tomu uspokojení nedojde nastává často stav, který popisujeme jako "někdo nám zlomil srdce". Toto je však iluze způsobená potřebou ega. Láska nikdy nebolí. A potřeba není Láska. Neuspokojené ego a jeho potřeby vytváří iluzi a následně bolest.

Srdce je nejdůležitějším orgánem v našem těle, který je nadřazen mozku. Je to mocný elektromagnetický generátor, který vytváří silné elektromagnetické pole, které zahrnuje cele naše tělo a vyzařuje do vzdálenosti až 3.5m. Je tak mocné, že je možné změřit EEG ze vzdálenosti 30 cm od našeho těla. Toto pole srdce ovlivňuje náš mozek a naše vzorce myšlení a to jak vnitřně prožíváme náš svět. Srdce a jeho elektromagnetické vlny jsou ovlivněny naší emoční reakcí na okolní svět. Tato reakce mění srdeční el.mag. spektrum a následně toto spektrum ovlivňuje mozek.

Vyléčení srdce a odpuštění a spojení se s tímto orgánem je opravdovým klíčem k transcendenci našeho vědomí a transcendenci lidstva jako celku.

Zdroj: zasláno Karlem Vasilovskym

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář