Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archív 2008 - březen

1. 3. 2008

Svoboda

01.03.2008

Každý jedinec je svobodný, protože vždy máme možnost zvolit si z několika variant. Naše duše jsou neomezené, musíme to však PŘIPUSTIT. I to, že je Obrazekněkdo omezený, něco ho svazuje, je znak svobody, neboť dotyčný si omezení SÁM ZVOLIL. To on dal omezujícímu faktoru tu sílu. Např. člověk, jež žije ve vztahu s člověkem, který ho omezuje – má možnost ze vztahu odejít nebo se dál nechat omezovat. NIKDO NENÍ MOCNĚJŠÍ A SVOBODNĚJŠÍ NEŽ VY SAMI. Myslíte si, že vám někdo ublížil? Ne, VY SAMI jste si od něj nechali ublížit! Jako vždy záleží na vašich myšlenkách…

Nezapomeňte, že vždy a za každých okolností můžete vyjádřit své pocity, emoce a myšlenky (ale také nemusíte, pokud sami nechcete:-) ). Důležité je, abyste se vždy naplnili LÁSKOU, nikoli STRACHEM. Strach je velmi omezující a oslabující energie. Ale svobodní můžete být kdykoli, stačí si to jen uvědomit! I vdaná žena je svobodná, i věžeň je svobodný! Záleží pouze na nich, do jaké míry si to uvědomí

zdroj:Leena Love; www.cestydusi.cz

§§

Jak poslouchat sama sebe a práce na myšlenku

12.03.2008


Jak poslouchám sama sebe...

"Každé lidé jsme se narodili a další lidé se narodí včetně s egem a se Světlem současně.

Ego představuje jako „negativní“ ve vnitřní Já. Ego se potěší na někomu kdo ega poslouchají.

Světlo představuje jako „pozitivní“ ve vnitřní Já. Světlo se potěší na někomu kdo Světla poslouchají.

Každé lidi mají své ego. Ego má nejvíce přednosti někomu kdo jí poslouchá, přijímá a pak ukazuje negativní emoce, negativní vlastnosti… apod, aby prošel zkouškou na překážky v životě. Podle mně Ego je velmi důležité zkoušky a ponaučení pro nás v životě abychom uvědomili co s tím děje, abychom zvládli sami vyrovnat s ega, tím projdou k Světla. Čím velice blíží k Světla, tím Ego ubývá ovládat až nakonec přestává ovládat.


Žijeme tady v dualitě - dobrý a zlý, pracovitý a líný, tma a světlo... apod. Ego je pro nás jako "učitel". Díky tomu ponaučíme... Kdyby bez ega bychome nic nepoznali v dualitě ani nevede nám nikdy k poznání.

Když vysílá vystřelující nebo negativní myšlenku k Ego, pak vrátí se k sobě! Ego je jako zrcadlo!!! :-)

Nejlepší být klidné a tiché myšlenky, tak pak Ego taky klidné a tiché.:-) Pak Ego klidně odešel od sebe. Nakonec už necítí že v dualitě, cítí že jsme v JEDNO.

Raději nerozbijeme ani nezničíme Ego.

Chci upozornit že někdo vnímají obsahu pojmy „EGO“ slovem jinak, někdo myšlenkami jinak, někdo intuici jinak a někdo srdíčkem jinak. Protože zaleží na to ve jaké vývoje probíhá právě teď.

*No materialistické a neprobuzené lidé neuvědomení nikdy co v sobě má a co děje s ním právě teď. Ego jim ovládá jako loutka při tom netuší nikdy, dělá jako vlastní vůli. Mi to moc lito že žije ve strachu, v nemoci, v bolesti... apod. Žije a vnímá jen v vnějším světe.

*V nějaké době projde sestupovat trochu do duchovní života, začíná uvědomí co má v sobě a chce změnit. Už začíná uvědomit kdo je Ego. Pokud bojuje s Ego, pak přijde jim dvakrát horší a horší. Neměl by nikdy bojovat s Egem.

ObrazekTak musí hledat jiným způsobem aby žil v Harmonii a v Lásku. Ale časem všechno uvědomí díky Ega, co děje ve vnější a ve vnitřní světe aby lépe zvládli a vyrovnali v obě světe najednou. Pracuje 50% s pozemskými věci 50% s duchovní věci najednou. Pak všechno zvládne obě světe – tomu říkám Harmonie (Rovnováha).

*Nemůžu říct přesně jak dlouho vyrovná s ego, ale zaleží na to jaké schopnosti má. Může být dlouhá nebo krátká doba... Vyžaduje trpělivosti a pokora.


Moje zkušenosti s egem a se Světlem

Ego koukal jak ve škole moji spolužáci zlomyslně usmáli se na mně. Bylo mu lito a nabízel mi abych plakala a trucovala. Bezradně jsem plakala a trucovala v sobě. Nepřestala jsem plakat, proto mi chyběla síla, tak bolelo mi hlavu. Světlům bylo moc lito a šeptali mi že „To nejlepší když bys nebrala vážného od spolužáci nikdy“. Ale jsem mu neposlechla, protože musela jsem koukat na spolužáci.

Ego a Světlo sledovali jak jsem koupila novou knížku „Poznej sám sebe“. Ego mi šeptal „Ne, ne, ne, nekup prosím! Budu ti nabízet něco nejlepšího„. Světlo laskavě říkal v mně „Ano, tohle Ti pomůže, z Toho probudí Světlo“. Váhala jsem jestli mám koupit nebo ne. Nakonec jsem koupila. Hned točilo mi hlavu ale jsem netušila že ego bouřil na mně. Doma jsem špatně četla, ega se vysmáli a pořád pohltili moji mozek. Při četbu jsem dlouhavě, částečně nerozuměli, pak jsem jí nechala ve skříně. Ega skákali radosti. Cítila jsem bezradně smutně a neměla jsem skoro žádné sílu kterou měla bych udělat pro sebe a pro druhého co nejlepší.

Trucovala, trucovala, trucovala jsem v sobě… Žárlila, žárlila, žárlila jsem v sobě… Nakonec jsem v sobě mračila.

Anděl v Člověk pohladil po mé duši, pak mi ukázal jak vypadá Světlo v mně. Probudila jsem krásně a cítila jsem krásně… Byla jsem moc ráda že poslouchám krásné hlasy Světla. Ale mi upozornil že musím nejprve přijmout jaká jsem já, pak musím dobře soustředit na sebe. To je Velká Škola v mé Životě!

Skákala jsem radosti ze Světla… poslouchala jsem co říkal Světlo…

Doma jsem hrála s Terezkou. Ego kouzlil, probudil mi moji smutné vzpomínky, při tom mi vzpomněla že Hana mi dělala frajerkou a říkala že je štíhlá a má hezký vzhled než já. Ego mi šeptal že „Hana je špatná a blbá holka že…“. Potom jsem začala jí žárlit proč Hana mi říkala takového. Vím že každý člověk jsou takový, není důležitý vzhled. Nevědomě jsem na Terezku zlobila a rozčilovala, přesto Terezka nic mi neudělala. Jen Terezka dělala divokého a veselého. Ego se na mně smáli a skákali … Světla smutně koukali na mně…jak jsem sama sebe potrápila pořád.

Světla mi dáli něco hezkého abych meditovala, relaxovala a malovala obrázku. Malovala jsem hodně, z Toho jsem měla velké radosti. Ego přemyslel, napadl a hned pohltil myšlenku mého manžela. Můj manžel na mně rozčilil že jsem pořád zapomněla něco důležitého. Hned jsem mu uklidnila a snažila jsem tvrdě dlouhavě vysvětlit dokud nepochopil. Pak jsem neměla chuť k malování, k meditování,…

Krásný Laskavý Anděl koukal a usmíval na moji Srdíčka. Nejvíce mi oslovila intuitivní kresba. Ego mi šeptal „Ne, ne, neobjednej prosím!!!“ Cítila jsem z kresby hodně Světla a Lásky, okamžik jsem objednala … a čekala na to po týden… Byla jsem hodně překvapená že jsem trucovala v sobě a pořád žárlila. Ztotožnila jsem s tím a hned už jsem uvědomila jaké jsem měla vlastnosti. Hledala v sobě a zjistila jsem příčinu proč jsem takového dělala. Světlo na mně víc a víc usměje a vyzařuje víc Lásky. Objímáme. Koukám v sobě na Světlo s nejkrásnějším pocitem!

Měla jsem dobrou náladu a jsem vzala jsem cukroví na mlsání. Ochromně jsem udivila že Světlo hned říkal "Neee…". Tušila jsem že neměla bych jíst cukroví. Mám radosti že jsem rozpoznala hlasy Světla a Ega. Pak mi točilo hlavu a jsem malém „omdlela“, při tom ego mi stěžoval a ego měl mračné tváři s přemyšlením.


Jak vnímám ega a Světla...

Poznám sama sebe a zjistím jaká jsem já, přijímám To. Ale někteří vlastnosti uvědomenu co jsem dělala svou chybu a zjistím proč příčinu. Časem zjistím že v sobě odhaduju své moudré bytosti, poslouchám jak mluví její hlas, rozšířím a zjasním své vědomí. Potom začínám poznat podle hlasy zda bylo ego nebo byla pravda. Jednoduše poznám že bylo ego, když poslouchám hlasy že nejedná dobře a něco nabízí co není pravdu nebo není dobrého.


Boj s Egem...

Když jsem sama doma. Přečetla e-mail od Milé kamarádky, pak ego mi stěžoval „Bylo to hrůza!!! No vidíš že takový člověk nemá Tě rád.“ Nadávala jsem ega že „Proč to pořád mi stěžuješ. Vím že Takový člověk má mně rád i také všude“… „Prosím mi nestěžovat, prosím. Víš každý nechá cokoliv dělat co chce ONA!". Pak jsem říkala v sobě že "Proč pořád ubližuju sama sebe?!? " Plakala jsem hodně, při tom vnitřní mi uklidnili a smála jsem se na Světla jak jsme zatancovali.

Všímám že kdo už uvědomení že ego udělá, pak kdo chce bojovat s Egem, pak ego hned víc bouří a víc vyprovokuje. V takové době už projde na těžkou zkoušku než předtím, časem zvládne sám vyrovnat.:-)

No moje kamarádka mi povykládala že v začátku prosinci byla se svou rodinou na Mikuláš v klubu. Kamarádka najednou podivně chovala a otevřela říct něco blbého, při tom nevzpomněla že bylo to ego. Ale dávno už dozví o ego od mně. Když se vrátila domů, pak vzpomněla ze ego to jí udělalo aby podivně chovala. Ego jí víc a víc bouřilo. Měla na to hodně nervózní, nemohla usnout, hned hledala a našla v sobě Světlo... pak jí ulevilo a krásně usnula.

Chatovala jsem s kamarádkou, říkala mi že hodně záviděla a byla hodně smutná že neudělala nic krásného sebe radosti ze Života. Akorát mi ptala jestli ego jí ponořilo aby záviděla. Odpověděla jsem jí upřímně ze ano ego udělalo. Uvědomila jsem že neměli by bojovat s egem... Má být klidná.


Vyrovnáním s egem Láskou bez boje...

Připomíná mi vždy jak nejlaskavější Bytost mi hodně miluje. Ohřeje mi Srdíčka Láskou. Hraju se svým dětmi a dělám s ním legračního... Dětí se smějí a dělají divokého a radostného… Objímáme společně Láskou… Čtu svým Srdíčkem hezké knihu a surfuju na internetu něco legračního a něco hezkého. Chodím po přírodu a koukám všude krásného. Maluju krásné duchovní obrázky a píšu krásné texty. Pracuju pro radosti. Fotím něco hezkého. Mluvím s někým krásného a vtipného. Miluju s mým manželem hezkého… Vyzařuje ze mě Všem hodně Lásky a Světla…

Když můj manžel rozčilil na mně z nějakou důvodu. Pak jsem svým Srdíčkem uvolněně klidně stručně mu vysvětlila. Za chvíli můj manžel na mně usměje a objímá spolu s mnou Láskou… Světlo na nám se hodně usměje a vyzařuje tolik Lásky.

Pak tím ego má hlad, nechám ho Láskou... Ego časem mi neovládat. Protože nevěnuju své ega ani nekrmím své ega nikdy...
"

zdroj : www.cestydusi.cz

****************************************************************

Podle správy mých stránek se vám články úžasné Bofi velmi líbí, takže sem dávám další...

Práce na myšlenku

Myšlenka může být taky denní sen, vize, myšlení a přemyšlení - především v bdělý stav. Proč jsem to psala... No protože podle skeptické lidé všichni může povazovat za myšlenku. Přichází buď pozitivní nebo negativní. Některé lidé říká že taková myšlenka může být vymyšlená a některé říká že je pravdivá.

Myšlenka může být spojení s takové emoce - např. mám krásnou myšlenku a při tom mám neuvěřitelný krásný pocit.

Pokud přichází negativní myšlenka, pořád soustředí na to, tím může časem destruktuje své fyzické těla nebo vidí svět negativního nebo může se stávat skutečného, jak má takovou myšlenku. Pokud soustředí na pozitivního, tím roste pozitivního.

Esoterický princip „Na co se soustředíte, to roste“.

Jak to dělá s takovou myšlenkou...
* Jakmile přichází ošklivou a odpornou myšlenku, teď zastavit a pak změnit na pozitivního "obrazu". Tomu říkám že transformuje na pozitivního (jako špinavé prádlo pere v pračkách na čisté), pokud umí.

Ale nepotlačovat ani nestěžovat ani nereptat.

* Když nepodaří změnit hněď na pozitivního, neboť opakovaně přichází negativní myšlenku. Raději teď ptát svého Srdíčka PROČ přichází takovou myšlenku... nebo odevzdat Boha nebo může důvěřovat zkušeného probuzeného lidé (třeba léčitelé).

Negativní myšlenka může znamenat že v sobě není pořádku nebo takové děje okolí není v pořádku. Teď tak změnit sám sebe (třeba postoj) nebo změnit či upravit svoji cestu, dokud už nepřichází negativního.

A taky negativní myšlenku může procházet z minulé inkarnace nebo traumatu z dětství, aby mohli hodně pracovat na sobě. Takže transformovat Láskou v sobě nadále (trvá čas, než...), dokud už nepřichází negativního.

zdroj:www.cestydusi.cz

§§

Mocná síla JÁ JSEM a zvládání iluzí

17.03.2008

 

Zvládání velkých iluzí

Autor: Ivana MukováObrazek

Na planetě Zemi se dějí velké věci, a mnozí z nás to podvědomě cítí. Tyto změny, pro které mnohdy chybí "rukolapné" důkazy, protože jsou "jenom" cítit ve vzduchu, ovlivňují stav kolektivního vědomí, které se vývojově přesouvá na další stupeň.

Trápí nás (rozumem) nevysvětlitelné příznaky, nezvykle rychlé průběhy různých chorob, extrémní náladovost, selhávání vůle, nespavost či naopak nepřekonatelná únava, anebo dokonce nečekané rozpady dlouholetých vztahů a odchodů z celoživotního povolání.

V současné době, která je ohlašovaná v proroctvích dávných národů jako "konec světa tak, jak ho známe", totiž vystupujeme z existence na základě starého pojetí reality jako duálních protikladů a na základě myšlení, abychom vstoupili do stavu sjednocení s respektem k individualitě, a na základě cítění. To s sebou přináší velkou zodpovědnost a velké změny, které nám nemusejí být vždy příjemné.

Cítíme také podvědomou potřebu postoupit od pozice oběti do stavu tvůrce svého života. Abychom to ale dokázali, je potřeba přestat se podvědomě blokovat a vyladit své emoce na vibrace toho, co si přejeme manifestovat.

Mocná síla rčení JÁ JSEM

Archandělé, Waltraud-Maria Hulke, citace:

"Rčení JÁ JSEM – vyjadřuje vlastní božskost, která je v nitru každého člověka silně a dokonale zakořeněna a umožňuje mu být tvůrcem svého vlastního osudu, aby mohl svůj život prožít dle svých přání, úspěšně a efektivně. Poznání vnitřního potenciálu světla ve rčení JÁ – JSEM – přítomnost Boha – znamená pro nás poznání vlastní moci a bezmezného tvůrčího potenciálu. Ukrýváme jej v sobě a je nám stále k dispozici, pokud si jej uvědomujeme a dle toho jednáme.

Člověk, který se cítí zavázán své tvořitelské síle, se ve svém každodenním dění bude vyhýbat zneužití rčení JÁ JSEM, které zosobňuje Boha. Jeho lehkovážným použitím by je dal do souvislostí s negativními a světlo popírajícími výroky, a  značně by tím snížil svůj vlastní silový potenciál navíc svou vlastní důstojnost, která s tím souvisí.

Moc a důstojnost jsou čestnými znaky hodnosti vládce, který si je vědom svého postavení a vlivu a proto obě síly používá jen k přiměřenému usměrnění svých přání. Když to aplikujeme na své bytí, znamená to přesně totéž.

Dostali jsme čestné znaky hodnosti ve formě naší svobodné vůle a svobody svých myšlenek od našeho Stvořitele, abychom mohli zodpovědně vkročit do nové formy života. Ta nám nabídne nové šance a možnosti, které si však musíme zasloužit.

Nyní jde jen o to, abychom dokázali rozpoznat, že v božsky vyloženém základním principu je zahrnut určitý význam, který neseme v sobě a který se projevil v jádru našeho bytí formou božské přítomnosti, rčením JÁ JSEM. Tím je jasné, že manifestace rčení JÁ JSEM má v sobě moc, která nám poskytne hmatatelnou a použitelnou pomoc, pokud ji budeme chtít vědomě využít.

Vyvolání naší božské přítomnosti rčením JÁ JSEM vyjadřuje také skutečné duševní obrácení na naši vnitřní stvořitelskou sílu, která leží v „božské jiskře“. To pak zase vede k tomu, že v emocionální oblasti dojde ke zhutnění, naplněnému světelnými energiemi, jež může dosáhnout až do sfér s rezonančními poli. Jsou to sféry světla a božské tvůrčí síly, o nichž zde hovoříme, které daly do pohybu a pozvedly svou duchovní úroveň, aby pak vytvořily nové spojení s tělesnou oblastí a jejím jemnohmotným tělem. To označujeme jako milost , požehnání, vyšší moc nebo zázrak.

V tom leží pravá pomoc z duchovní oblasti božského světla a jeho barev a to je též náš úděl, když obrátíme pohled vzhůru a prosíme o pomoc a podporu. Vždy bychom tak měli činit s plným vědomím naší moci a důstojnosti a s pevným přesvědčením o své vlastní stvořitelské síle, která nás učiní způsobilými a pozvedne k tomu, abychom směli být spolustvořiteli Boha.

Z toho je zřejmé, že prosba, kterou směřujeme vzhůru musí být neustále podporována plným vědomím vlastní síly a nikoli jen určitou potřebou. Pokud je tato potřeba spojena s ovlivňováním a nesnázemi a člověk je pod tlakem, neboť tím popírá svou božskou přítomnost obsaženou ve rčení JÁ JSEM a její tvůrčí sílu.

 Následující afirmace mají sloužit jako podnět a pomoc, abychom tím posílili vnitřní světlo a abychom dokázali lépe poznat a realizovat božský plán pro toto bytí:

  • JÁ JSEM světlo svého světa a konám s láskou pro dobro celku.

  • JÁ JSEM tvůrčí síla svého ducha a proměním tím stín ve světlo

  • JÁ JSEM neomezená moc své vůle a já se tímto podřizuji božské vůli a jeho zákonu

  • JÁ JSEM dokonalá pravda, čistota, zdraví, radost a vděčnost.

  • JÁ JSEM aktivační síla pro zázraky v mém životě

  • JÁ JSEM jeden ze spolustvořitelů Boha a účastním se tímto bezprostředně na vytvoření svého světa

  • JÁ JSEM dokonalé vyplnění svého božského plánu

  • JÁ JSEM  vděčná za toto vědění, které mě učinilo králem své vůle

  • JÁ JSEM částí světla a tím skutečný a věčný"

   zdroj: leona.horakova.sblog.cz

§§

Příznaky vzestupu

25.03.2008

Příznaky vzestupu

·         Pocit, jako kdybyste byli v papiňáku, nebo v intenzivním energetickém poli; pocit stresu. Pamatujte, že si zvykáte na vyšší vibrace a nakonec si zvyknete. Na povrch jsou také vytlačování staré matrice, vzorce chování a systémy přesvědčení. Uvnitř vás se toho děje moc!

·         Pocit dezorientace, najednou nevíte, kde jste, ztráta orientačního smyslu. Již se nenacházíte ve 3D, neboť jste již odešli, nebo jste v procesu odchodu do vyšších realit.

·         Zvláštní bolesti v některé z částí vašeho těla. Čistíte si a uvolňujete energetické bloky energie vibrující ve 3D, zatímco již vibrujete ve vyšší dimenzi.

·         V noci se budíte mezi 2 a 4. hodinou. Pak znovu usnete a znovu se probudíte v 5 hodin. Během vašeho snění se děje mnohé. Nelze tam pobývat souvisle dlouho, a proto potřebujete přestávku. Je to také hodina "čištění a uvolňování."

·         Ztráta paměti. Obtížně si vybavujete slova. Velká četnost ztráty krátkodobé paměti a i svou minulost si vybavujete velmi vágně. Jste ve více jak jedné dimenzi v jednom čase a když jdete vpřed i vzad jakou součást prostupu (zažíváte "rozpojení"). Vaše část je také částí Starého a to Staré je již navždy pryč. Setrvání v přítomnosti je způsob Nového světa.

·         "Slyšiny" a "vidiny". Při prostupu zažíváte různé dimenze, což je odvislé od toho, jak jste citliví a jak jste naladěni.

·         Ztráta identity. Snažíte se dostat do vašeho Starého Já, ale to už tam není. Možná se na sebe díváte do zrcadla a nevíte, kdo jste. Již jste očistili většinu vašich starých vzorců a nyní ztělesňujete více světla a jednoduše řečeno, čistší božské já. Všechno je v řádu… jste OK.

·         Pocit, že jste "mimo tělo". Možná můžete cítit, jako kdyby někdo mluvil, ale vy to nejste. Naše těla jsou poslední, co lze chytit a nejsou na stejném místě, jako zbytek nás. Tento fenomén může také nastat, neboť je to náš přirozený obranný mechanismus přežití, když se ocitneme v akutním stresu, cítíme se traumatizováni či mimo kontrolu. Vaše tělo nyní prochází lecčíms a možná v něm nechcete být. V jednom bodu mi průvodce vzestupem řekl, že to byl způsob ulehčení procesu přechodu a že jsem nepotřebovala zažít to, čím zrovna procházelo mé tělo.

·         Období hlubokého spánku. Odpočíváte od veškeré té aklimatizace a integrujete se, zatímco se také utváříte pro další fázi.

·         Zvýšená citlivost na vaše okolí. Davy, zvuky, jídla, TV, jiné lidské hlasy a různé další podněty jsou téměř netolerovatelné. Snadno podléháte a stanete se lehce podráždění. Vylaďujete se! Vězte, že toto brzy pomine.

·         Závratě, ztráta rovnováhy, bolest v zádech a krku, zvonění v uších, "krupičnaté" oči, rozmazané vidění (velmi časté), nespavost, srdeční palpitace a obtížné dýchání (také velmi obvyklé). Bolesti hlavy.

·         Rozbrečí vás cokoliv, ať již smutné, nebo úžasné věci.

·         Nepamatujete si významy věcí. Když jsem zažívala intenzivní období přechodového období a byli jsme vrženi prostřednictvím jemných energií do vyšších realit, vzpomínám si, jak jsem se dívala na koš na odpadky a nevěděla, k čemu to je. Musela jsem se spojit se svou paměťí "starého" a sáhnout hodně daleko. To, k čemu docházelo, bylo to, že jsem vibrovala v bodu, kde všechno udržuje pouze význam a identitu, kterou tomu dáme. Ve vyšších realitách je energie prostě jenom energií bez nějaké nálepky či významu. Vše je čerstvé a nové. Jakýsi Kurs v odvolávání zázraků, bez "pokoušení se".

     ·         Nemůžete si vzpomenout, co jste dělali, či s kým jste mluviliObrazek včera, občas dokonce ani na to, co jste dělali před hodinou. Ve vyšších dimenzích je realita právě v ten okamžik. Pokud něco nedržíme ve svém vědomí, prostě to přestane existovat. Nemáme žádné přílohy. Vytváříme si kolem sebe náš vlastní nový svět a to, co "nepodržíme", přestává existovat. Vše je zcela nové, neboť začínáme zcela znovu, moment od momentu. Tento stav přichází a probíhá, ale je cvičením pro život ve vyšších dimenzích. Když nastává, může vzbuzovat trochu hrůzu.

·         Necítíte, že byste měli něco dělat. Jste v období odpočinku, "restartu". Vaše tělo ví, co potřebuje. Navíc když začnete dosahovat vyšších hladin, "dělání" a "nucení věcí, aby se staly" se stane zastaralé, neboť Nové energie podporují ženskost vroucnosti, přijímání, tvoření, péče o sebe a vyživování. Požádejte Univerzum, aby vám "přineslo" to, co chcete, zatímco vy se budete radovat a užívat si!

·         Ztráta touhy po jídle. Vaše tělo se připravuje na nový, vyšší stav bytí. Přinejmenším vaše část již nechce být více ve Starém.

·         Náhlé vymizení přátel, aktivit, zvyků, profesí a bydlišť. Vyvíjete se až za to, čím jste bývali a tihle lidé a prostředí již nevyhovují vašim vibracím. Noví přijdou již brzy a bude to ta-a-a-ak dobré!

·         Již absolutně nemůžete vykonávat některé aktivity. Když se pokusíte dělat svou obvyklou rutinu a aktivity, cítíte se příšerně. Stejné jako předcházející.

·         Dny extrémního vyčerpání. Vaše tělo ztrácí hustotu a prochází intenzivní restrukturalizací.

·         Potřeba velmi často jíst kombinovaná s něčím, co vypadá jako záchvaty nízké hladiny cukru v krvi. Nárůst váhy (zejména v oblasti břicha). Touha po proteinu. Pro proces vzestupu potřebujete enormní množství paliva. Nárůst váhy společně s nemožností ji shodit, ať děláte cokoliv, je jedním z nejvíce typických prožitků. Věřte tomu, že vaše tělo ví, co dělá.

·         Emoce vám lítají nahoru a dolů; pláč. Naše emoce jsou otvorem pro uvolnění a uvolňujeme toho mnoho.

·         Chcete jít Domů, jako kdyby všemu byl KONEC a vy jste sem již vůbec nepatřili. Vracíme se ke Zdroji. Všemu JE skutečně konec. (Ale mnoho z nás zůstává, aby si vyzkoušeli tvoření Nového Světa). Také naše staré plány pro příchod byly završeny.

·         Pocit, že zešílíte, či se u vás rozvinula nějaká psychická nemoc. Rychle zažíváte několik dimenzí a velké otevírání se. Nyní je vám již většina přístupna. Zatím jen nejste zvyklí to používat. Vaše vědomí bylo posunuto výše a vaše bariéry jsou pryč. To pomine a nakonec se tam budete cítit Doma jako nikdy předtím, neboť Doma jste nyní zde.

·         Deprese. Vnější svět možná není v souladu s vaším Novým, výše vibrujícím já. Příliš dobře se tam necítí. Uvolňujete také nižší, temnější energie a díváte se skrze ně. Vydržte to!

·         Živé, ostré a někdy násilné sny. Uvolňujete mnoho, mnoho životů s nižší vibrační energií. Mnozí nyní hlásí, že zažívají úžasné sny. Vaše snění se nakonec zlepší a budete si to zase užívat. Někteří zažíváte toto uvolňování i když jste bdělí. Má matka to jednoho dne komentovala, že uvěřila tomu, že mám noční můry za bílého dne.

·         Noční pocení a návaly horka. Vaše tělo se "přehřívá" a spaluje zbytky.

·         Vaše plány se najednou v půli mění a jdou zcela jiným směrem. Vaše duše vyrovnává vaši energii. Obvykle se cítí v tomto novém směru SKVĚLE, neboť vaše duše toho ví více, než vy! Narušuje to vaše "rutinní" volby a vibraci.

zdroj:evamarvanova.sblog.cz

**********************************************************

Příznaky vzestupu na vyšší vybrace a co s nimi...

zdroj:evamarvanova.sblog.cz

Jakmile vstoupíme do 5 dimenzionálního vědomí a staneme se účinnými vědomě multi-dimenzionálními bytostmi ,procházíme jistým spirituálním a fyzickým procesem.Tyto procesy zahrnují aktivaci Světelného těla a integraci (sjednocení) tohoto Světelného těla s tělem fyzickým.

ObrazekTento děj má za následek zvýšení uvědomění a zvýšení citlivosti.Osoba,která prochází tímto procesem , si najednou uvědomuje to,co zde vždy bylo , ale bylo to skryté jeho nebo jejímu vnímání jakoby za „závojem“ nebo vlivem potlačování ,které zmizí , jakmile se jedinec „probouzí“ a stává se zcela uvědomělý nebo zcela si vědom svého vlastního života a toho,co on sám tvoří v tomto svém životě.Někdy tento fakt může být docela složitou zkušeností  jestliže si uvědomíte,že mnohé ve vašem životě je iluze a velmi málo je „skutečnost“ , neboli že to založené na bezpodmínečné Lásce.A tak,jakmile jste probuzeni, vaše Já Jsem Přítomnost neboli vaše Vyšší Já vás bude provázet směrem k vyjádření skutečného Já ,ke Světlu Posvátné Esence,které leží ve vašem jádru.

Výše uvedené se může jevit jako pomalý proces pro změny , které jsou často nedozírné , vaše Vyšší Já převezme vaše vedení tak rychle a do té míry ,jak Vy sami dovolíte.Během tohoto procesu buďte laskaví sami k sobě , snažte se pochopit , že procházíte změnami nedozírného rozsahu a ponechte těmto přeměnám potřebnou délku trvání.Vše se bude stávat snadnějším a snadnějším jakmile Vaše tělo nalezne a udrží rovnováhu.

Zde jsou některé věci,se kterými se možná budete muset vyrovnat:

 ZMATEK a faktory,které nevydrží dlouho.Nyní , jak Archanděl Michael říká,
zjevný chaos ,který nyní vnímáme , je ve skutečnosti pole nepřeberných
možností a způsob , podle čeho se řídit , je skrze Výběr.Ale zatím , co jste
stále ještě v přechodné fázi , se zmatek zdá nepřekonatelný.To vytváří
strach , frustrace a podráždění.Můžete shledat,že se straníte lidí nebo že
propukáte v pláč bez zjevného důvodu.
 Buďte si jisti ,že můžete zvládnout vypořádat se se svým životem , bez
ohledu na to,jak chaoticky váš život vypadá.Vaše Vyšší Já je v pohotovosti a
protože Vyšší Já je součástí vaší části , která je duchovní a andělská ,
skutečně ví , co dělá.Ukáže vám po čase , jak stvořit pořádek ve Vašich
úmyslech a přáních a jak pochopit řád dokonce i ve středu chaosu.Pro chaos
je příznačná jen ženská část energie , která požaduje mužskou část energie
tvoření , která bude za tímto účelem směrovat tok tvořivé energie a vybírat
možnosti , které se budou nejvhodnější pro Vás a Váš život.

DEPRESE : Tyto pocity bytí neschopné se vyrovnat se zjištěním , že zastaralá
3 dimenzionální pravidla a znalosti nebudou dlouho v platnosti , jsou někdy
příčinou hlubokých depresí. Mysl není schopna nadále řídit Váš život a to je
pociťováno jako pocit hlubokého ohrožení a zoufalství.To může být příčinou
vzniku ztráty motivace a touhy vůbec cokoli dělat.Odpověď na to je právě tak
známá , jako můžete věřit tomu, že Vaše Já Jsem je činné ve Vašem životě
Vaším úkolem je , abyste se naučili zjednodušit si Váš život tak , abyste
ovládali tok zkušeností a abyste se cítili lépe schopní toto vše zvládnout
Nepřidávejte sami sobě více , než unesete , zkuste vše zjednodušit a
eliminovat.

Jak Archanděl Michael hovoří s námi , učte se Snít a to „ve velkém „.

Vaše sny a touhy jsou způsob , jakým hovoříte s Vaším Já Jsem o tom, co
byste rádi stvořili ve svém životě.Vaše Já Jsem reaguje na vaše touhy a
představy , které vytváříte.Představy jsou mocným způsobem , jak komunikovat
s Vaším Já Jsem , které je to , co Vy chcete.Takže vzdejte se tvoření na
základě Vašeho ega a vůle.Oddejte se tomuto ději…sny a touhy… a ujistěte se
že Váš život má čistou základnu pro projevení se toho , co se stane
„skutečným „ tak jako stvoření Bezpodmínečné Lásky ve vašem životě.
 
PROBOUZENÍ SE VE 3 HODINY RÁNO : Ve stavu vašeho spánku jste téměř úplně
multi-dimenzionální a vaše duše cestuje dimenzemi.V současné době si Vaše
tělo uvědomuje tyto výlety.Do této doby Vaše duše tělo odkládala a odcházela
na výlety sama.Nyní jsou Vaše tělo a duše propojeny , sjednoceny a tak i
tělo odchází cestovat.Tělo se někdy stává vystrašeným a chce pryč….Okolo 3
hodiny ranní je vrcholný čas pro „cestování duše“ , je to tichý čas , kdy
všechna těla jsou v režimu klidu a spí.Můžete být probuzení intenzitou
multi-dimenzionálních výletů vaší duše.To je důvod , proč se někteří lidé
probouzejí v panice nebo mají úzkostné stavy , když se vzbudí.
 
Vaše tělo brzy přivykne těmto novým projevům bytí a přivykne také výletům do
mnoho-dimenzionálních úrovní.Některý den budete začínat dokonce vzpomínkou
vědomí , kde jste byli , zatímco se vaše tělo vyrovnává se zvládnutím
intenzity pocitů a vědomí .
 
Když se probouzíte , zkuste se uvolnit a nadechnout.Zjistil jsem , že
Záchranná Opatření byla užitečná a také jsem užíval homeopatické prostředky
proti pocitům úzkosti , které mi předepsal lékař homeopat.

PROSLULÉ OTÁČENÍ O 180 stupňů …. Já to miluji…stane se to,když kormidlo
vašeho života vypne. Vaše Já Jsem rozhodne o „opravě směru“ a to zásadním
způsobem.Najednou shledáváte , že vše ve vašem životě kolabuje a Vy jste
zanecháni ve stavu rozpačitosti a zmatků.Zdá se Vám , že jste postaveni do
opačného směru , než kde jste si mysleli , že jste !
Jestliže se otočíte nazpět , shledáte , že Vaše Já Jsem zkoušelo získat vaši
pozornost tichým hlasem a pošťuchováním , kterému jste pravděpodobně
nevěnovali pozornost. Proto v určitém čase Vaše Vyšší Já rozhodlo , že jste
sešli z cesty příliš daleko a že jste v nebezpečí ztracení sebe sama.Takže
následuje zásadní změna směru vašeho života , kterou pociťujete jako by se
Váš život zhroutil.
 
Způsob řešení tohoto je prostřednictvím Víry a Přijetí.Víme, že cokoli se
stane je pro naše Nejvyšší Dobro a že výsledek přinese velké požehnání.

Může to být součást „velkého napětí“ , které Archanděl Michael naznačil jako
součást tohoto roku.“Velké napětí „ se projeví na jednotlivých územích právě
tak jako u jedinců.Zde v Jižní Africe se vyrovnáváme téměř denně s úbytkem
sil , protože náš silový systém je neadekvátní….píši na laptopu tak dlouho ,
dokud se baterie nevybije.Je požadována korekce širokého rozsahu.Tento druh
situací se stává častějším protože jedinci a územní oblasti se učí řídit (
směrovat) pružně fluidum 5-ti dimenzionální energie raději než zajištěnou
ale nepružnou energii třetí dimenze.
 

Nejistota je to , s čím zápasíme , dokud se nenaučíme vše vidět , jako
 způsob jak nás nastavit na pokračování na nové cestě.Potom se budeme učit se
dívat , kde jsme sešli z cesty a co potřebujeme udělat , abychom se dostali
zpět do vytčeného směru.Je to jednoduché a jakmile si to uvědomíme ,
posuneme minulost „katastrofických“ scénářů dovnitř Radosti z rychlé změny a
Nového Tvoření.
 
FYZICKÉ BOLESTI A NEPOHODLÍ : do této oblasti jsou zahrnuty kloubní bolesti
bolesti hlavy , žaludeční nevolnosti a průjmová onemocnění.Většina těchto
příznaků je ve vztahu ke stravě a může být
vyrovnána vhodnými změnami.

Vaše tělo se nachází v přechodném stadiu.Je to prolínání se solárním
Světelným tělem a toto prolínání nemůže být zvládnuto při velkém množství
těžké a „mrtvé“ potravy.Jestliže budete pokračovat v konzumaci tohoto druhu
jídla , budete se vyrovnávat se symptomy acidické ( kyselé ) detoxikace vždy
když se energie stane intenzivnější.Veškerá zesílená energie aktivuje
tělesné detoxikační mechanismy a tělo provádí rychlé čištění ,které
provázejí bolesti hlavy a průjmová onemocnění a všechny další příznaky ,
které provázejí detoxikaci.Často je to nespavost , jak se tělo nachází ve
stavu stresu a úzkosti a cítí se nepohodlně a neschopno uvolnění.
 
Jestliže se chcete vyhnout stavům nahoru dolů , potom nejlepší věc , kterou
můžete udělat , je , že se ujistíte , že vaše tělo je čisté a že není nic ,
co by způsobovalo , že by se tělo mělo detoxikovat během
vysoko-energetických období .Pomůže to také od pocitů vyčerpanosti , a pokud
se vaše tělo musí vyrovnávat s těžkým a toxickým jídlem ,nepomůže to
stávající situaci.
 
Takže proveďte účelné změny ve vaší stravě a pijte více vody.Nepřipouštějte
si nic a netrpte , není to nezbytné.Můžete nalézt fyzickou vyrovnanost a
projasnění , jestliže pracujete s Vaším tělem a zjistíte , co je pro něj
nejlepší.

ZMĚNY TĚLESNÉ TEPLOTY : Tyto změny tělesné teploty se objeví v souvislosti s
tím , že vaše fyzické tělo zkouší“resetovat termostat“.Vaše Světelné tělo
přináší ve velké množství vyzařujícího světla a základní fyzično vás bude
informovat o tom , že vyzařování je horké.Takže vaše tělo zkouší nalézt
nejlepší způsob , jak rozptýlit toto horko.Obvykle mi byla velká zima a
jediná věc , která způsobila , že jsem se ohřál , byla vlézt si do vany s
horkou vodou.Je to také výborné pro čištění těla a tělesnou rovnováhu.
Nepanikařte kvůli těmto příznakům , právě probíhá to nejlepší pro vaše tělo
Buď se vaše tělo chladí nebo se otepluje tak dlouho , dokud se nebudete
cítit opět pohodlně.To přejde.
 
VYČERPÁNÍ……ano , my známe to všichni.Během roku 2006 jsem se neustále
vyrovnával s těmito příznaky , obvykle jsem zalezl do postele na 3 dny a
spal! Naštěstí už tyto příznaky pominuly.
Důvod je ten, že se ve vašem těle nachází intenzívní stres , jak se vaše
fyzická bytost zkouší se vším sladit , vyrovnat se s novými zkušenostmi ,
zvládnout nezdravou stravu a doplňky a nalézt cestu skrze chaos a napětí.
 
Takže buďte k sobě laskaví a odpočívejte tehdy , když to potřebujete.Jakmile
naleznete nový způsob života , vyčerpání pomine a znovu objevíte vaši radost
a veselost žití!

ÚZKOST a ÚZKOSTNÉ STAVY……není jen zdánlivý důvod.Jakmile se vaše Světelné
tělo zapojuje , přijímáte více záření a světla jako elektřinu v obvodu.To
může být příčinou cítění elektrických vln v těle nebo dokonce příčinou
záškubů a záchvatů.Nejdříve to bude pociťováno v nervovém systému , který je
přenašečem elektrických impulsů.Jedinci s citlivým nervovým systémem ….a teď
ruce nahoru a také já se hlásím….zjistí , že po určitou dobu žijí s hlubokou
úzkostí a úzkostnými stavy , protože se jejich nervový systém pokouší
vyrovnat s přetížením.To vysvětluje přetížení jako úzkostný stav.
 Je docela složité se s tím vyrovnat.Spolupracoval jsem s lékařem homeopatem
a pokoušel jsem se uvést svůj nervový systém opět do rovnováhy.Léky nejsou
dobrý nápad , dokud je opravdu nepotřebujete , neboť blokují tok energie a
vytvářejí „odpor“ , se kterým se vaše tělo bude muset vyrovnat v budoucnosti
ohledně té samé příčiny , proč měl být lék nasazen .Proto je lépe vyrovnat
se s problémem přirozeně a homeopaticky , jestliže máte možnost.A proto
požádejte vaše Já Jsem o pomoc , abyste byli přivedeni k těm pravým lidem ,
kteří vám budou schopni pomoci.
 
VZÁJEMNÉ VZTAHY SE BORTÍ.…..To je také neúprosná realita.Možná se budete
muset vyrovnat s náhlým koncem vzájemného vztahu a přátelství , o kterém
jste si mysleli , že byl pevný.Opět , toto je část scénáře , který směřuje k
nápravě.Vaše Já Jsem vidí , že tento stávající vztah nesměřuje k vašemu
prospěchu , pravděpodobně proto , že obsahuje součásti staré energetické
závislosti nebo jiné součásti , které vás stahují zpět ze způsobu života ,
ve kterém byste plně mohli vyjádřit , kdo jste.
 
Tato záležitost je obzvláště složitá , protože konec těchto vztahů zahrnuje
často i opravdovou lásku a konec těchto vztahů může být skutečně
traumatizující a může zapříčinit hluboká zranění.
 
Vy můžete pouze věřit , že tato „oprava životního směru“ byla nezbytná a že
budete vedeni směrem k něčemu , co je daleko lepší.To může nějakou dobu
trvat , protože vy budete potřebovat vytvořit vzory nových a zdravějších
vztahů před tím , než budete schopní vstoupit do vztahů takového druhu , po
kterých toužíte.
 
To platí zejména pro romantické a přátelské vztahy.

Takže , oddejte se tomuto procesu , přijměte to , co probíhá a nezkoušejte
vstoupit do strachu nebo obviňování.Pokuste se jít dopředu….nevíte ještě
jaké požehnání leží před vámi…nezůstávejte strnule v bolesti , utrpení a
sebelítosti…..
 
POZNATKY MULTIDIMENZIONÁLNÍHO ZPUSOBU ŽITÍ :


ŽIJTE POZITIVNĚ….zkoušejte nalézt něco radostného na úplně každém dni
Nezáleží na tom , jak složitě se život jeví , je to stále projev Lásky
pocházející ze Zdroje (Boha) .Pohleďte na to , kde jste stvořili staré vzory
které vám déle neslouží a rovněž ani vašemu růstu , a zaměřte se na to ,
jak stvořit něco nového , co vám přinese radost.

ŽIJTE S ODPUŠTĚNÍM A VDĚČNOSTÍ : Vytvořte faktor vděčnosti ve vaší bytosti
pro požehnání , které obdržíte každý den. Velkolepé změny jsou známkou toho
že přichází požehnání.Vaše Já Jsem bude odpovídat pozitivně , jestliže
vyjádříte svůj vděk ohledně požehnání života , právě tak jako vděk za to ,
čím v životě trpíte.Nepřijímejte za samozřejmá velkorysá požehnání od Zdroje
Když půjdete směrem mimo nespokojenost vůči tomu , co nemáte a půjdete
směrem k vděčnosti za to , co máte , potom vyjadřujete vaše vnitřní Posvátné
Světlo.

VIZTE LÁSKU VE VŠEM….Začněte chápat , že všechno je vyjádření lásky tím
samým způsobem , protože vše je stvořeno prostřednictvím Bezpodmínečné Lásky
od Zdroje a je stvořeno z Bezpodmínečné Lásky Zdroje.To může na počátku
vypadat složitě , dokud nepochopíte , že základní dárek Lásky je to ,že
máme…..Volný Výběr.Provádíme ve skutečnosti výběr toho , co zakusíme , a
můžeme udržovat možnost výběru po všechen čas , tím , že můžeme měnit stezku
naší zkušenosti.

DÁVEJTE LÁSKU…..vyvíjejte úsilí jít směrem mimo zahlcení sebe sama vašimi
vlastními problémy , jak je vidíte , a buďte ochotni dávat lásku těm , kdo
potřebují vaši sílu a světlo.Buďte vstřícní k vyzařování energie
bezpodmínečné lásky k druhým lidem , kteří také budou pomáhat vám nalézt
snadněji vyrovnanost , znamená to dělit se o lásku s druhými.Můžete si být
jisti tím , že kolik lásky vyšlete , tolik se jí vrátí k vám!
 
USILUJTE O VYROVNANOST VE VŠECH VĚCECH …ano mantra pro toto období musí
zcela jistě znít…..rovnováha…vyrovnanost
…vyvážený stav….
Čím více bude vyrovnaný váš život a vaše tělo , tím více budete schopni
zkušenosti 5 dimenzionálního sjednocení Ducha a Těla s radostí.Budete
skutečně prožívat „ráj na Zemi“ uvnitř vašeho těla.
 

Takže …oslavujte štěstí a sílu Bezpodmínečné Lásky . Je to jako píseň od
Armanda a Angeliny.Toto období je charakterizováno jako v písni „Láska je
bumerang“,….rozdejte ji a ona se vrátí stejným způsobem nazpět…..
 
(z angl.originálu přeložila Laďka B.)

zdroj:
http://www.reiki-centrum.cz/

****************************************************************

Jak si pomoci při příznacích transformační krize

25.03.2008

Našla jsem zajímavé rady na zvládání transformačního stresu, který ted s námi tolik cloumá. Neříkám, že bych já sama všechno z toho používala, ale myslím, ža by to některým z vás mohlo helfnout. Ted si třeba uvědomují, že podvědomě jsem už několikkrát sesynchronizovávala svoje bytí a puls se Zemí, ale to ostatní ještě neznám.

Něco se kolem nás děje, něco je ve vzduchu... Citlivější lidé to vnímají a snaží se nějak vysvětlit. Věda ani média nám to moc neusnadňují... Lékaři konstatují, že se jedná o psychosomatické potíže a doporučí nám vyhýbat se stresu. Jo, dobrá rada, jen kdyby to šlo! Všechno se mění, to je známá pravda od věků, víme již hodně dlouho, že dvakrát do stejné řeky nevkročíš, ale v dnešní době to probíhá obzvlášť rychle a zvláštně.

Následujícím textem nechci nikoho přesvědčovat o své pravdě, ani uvádět na "správnou" víru. Jen se chci podělit o svá zjištění, která mi dávají smysl a pomáhají proplouvat životem splavněji. Pokud někomu pomůže zorientovat se v tom, co se děje, tak budu ráda, a pokud si někdo zaťuká na čelo... tak vlastně budu ráda taky! Každý jsme strůjcem své reality, neboli štěstí...

Vibrace na naší planetě se neustále zvyšují. Čím dál více lidi se propojuje se svým Vyšším Já, projevují se nové frekvence světla a dochází k intenzivnímu čištění jemněhmotných těl i detoxikaci organismu. Mnozí si začínají uvědomovat, že to, na čem lpěli a co bylo jejich jistotami, je vlastně udržovalo v temnotě. Protože to, co bylo skryto, se začíná odhalovat.

Celá řada lidí po celém světě referuje o podivných zvláštnostech, které se dějí s jejich těly. Patří mezi ně problémy se srdcem (jakési "pseudoinfarkty", která vyšetření nepotvrdí), psychická zhroucení nejrůznějších druhů (jako by lidé nestačili držet krok s nároky, které na ně klade život...), dále rozostřené vidění, pískání v uších, závratě a ztráty rovnováhy, bolesti v kloubech a páteře, problémy se žaludkem, horečky, obrovská únava, která je donutí jít se na chvíli přes den natáhnout, a v noci zase nespí, což ovšem nebrání tomu, aby ráno vstali jako čiperky, pak mají také potíže s pokožkou (nadměrná suchost, na niž nezabírají žádné krémy, nebo ekzémy a akné, které se zničehonic objeví a zase stejně rychle po pár dnech zmizí), nejrůznější - mnohdy jen dočasné - alergie, nebo tzv. "vzestupová chřipka" - příznaky připomínající jakousi virózu mající střídavý průběh, kdy chvíli jsou zcela zmožení a vyčerpaní, přičemž za chvíli zase plni energie, aby se po uplynutí nějaké doby zase museli jít natáhnout…

Známé léky školské i alternativní medicíny na tyto příznaky zabírají jenom málo, a jediným řešením zbývá plně se celému procesu odevzdat. Jednou z mála pomocí, které si můžeme poskytnout, je lehnout si na tvrdší podložku, uvolnit celé tělo od špiček nohou až po kůži na hlavě, a snažit se zesynchronizovat vlastní puls s pulsem planety Země.

A jaká je nabídka alternativy? Klasické antioxidanty: zinek, selen, vitamíny C, A a E (pozor – nestačí jenom ve výživě, protože mnohé prvky v půdě nejsou, tak jak by mohly být obsaženy v zelenině?), z bylin vilcacora (Uňa de Gato, Uncaria tomentosa, kočičí dráp, peruánská liána), lemongrass, rooibos, šalvěj lékařská, heřmánek (pozor: u někoho může způsobovat alergické příznaky!), nebo třeba obyčejná bramborová kaše, která je taková laskavá do žaludku, dále koupel v teplé vodě (třeba s nějakými solemi a při svíčkách), meditace na své duchovní srdce a spojení s duší, a také snaha o pozitivní myšlení – čili nerozvíjet obavy, nepodléhat úzkostem a nepodporovat svojí mentální energií katastrofické scénáře.

Pomoci samozřejmě mohou také terapie u některého z energetických léčitelů, kteří jsou schopni předávat vyšší frekvence světla a energií, než jaké jsou v současné době běžné.

Ještě bych dodala, že celý transformační proces neprobíhá jednorázově, kdy bychom si mohli říci: „Tak, a mám to za sebou, hezky jsem to vyležel/a!“, nýbrž postupně, jako bychom ze sebe sloupávali jednotlivé slupky cibule – za každou se objeví jemnější a rafinovanější. A naše ego těžko chápe, že existuje něco, co nedokáže svojí vůlí zvládnout a ovládnout.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář