Jdi na obsah Jdi na menu
 


Teď a tady

5. 6. 2009

Autor: Hanka :)

Jsem pro tvoření světa Teď a Tady.

Někteří preferují neustálé návraty k minulosti, hledají v minulosti zítřejší cestu. Není tam. Jsem na přelomu věků, tedy minulé přestalo platit a nové si nastavujeme sami.

Není budoucnost ani v pyramidách ani v Tibetu ani v Keltských rituálech. Je Teď a Tady v nás.
Když se dívám do minulosti, pak jen proto, abych uvolnila něco, co se tam pro mne zablokovalo a teď mi to nejde nahodit. Ale vím, že ani to není třeba, že je to pouhá berlička. Všechno jde otevřít tady. Kvílení, že v jeskyních se žilo líp, byla tam příroda, je nesmysl. Též nelezu do dětského kočárku, byť jsem se tam kdysi skvěle vyspala.

S klienty jdu do regrese stále méně, protože to umím otevřít okamžitě i bez ní. A je zajímavé, že se to stále víc zjasňuje.
Pamatuji, jak Foučková před pár lety odmítla pokračovat ve svých regresích a její klienti se na ní zlobili. Turismus do regrese je velmi poutavý. Ovšem je otázka jestli chceme strávit tento život cestováním v těch minulých a prodrbávat tvoření pro která jsme si sem přišli.

Jsem tu, protože chci tvořit.

Nic za trest, nic z dluhu. Už nic takového. Karma je pryč. Žádná není. Už nepotřebujeme iluzi tohoto prožitku. Už víme a vidíme na sobě v tento okamžik, že jak myslím, takové k sobě přitáhnu.

Karma je pryč, numerologie je pryč, astrologie je pryč. Nic z toho už neplatí pro tento čas.

Stejně tak Nostradamovy katastrofy, Sibyliny předpovědi. Je to pryč. Teď tvořím Já svůj svět. Nynější i budoucí. Já dávám svou myšlenku, svou energii do tohoto tvoření.
To se máme naučit. Už nebude třeba aby vnímaví a tvořící plácali předpovědi pro budoucí. Oni tvořili svůj svět. Oni ve svých snech stvořili tohle všechno. Byť si mysleli, že to bylo předem dáno. To jejich síla vtiskla program a generace zavřených to stále opakováním posilovali. dělali jak nejlépe uměli. Já vím, že oni stvořili své sny.

Jsem tu, protože chci tvořit.
Tedy tvořím svůj svět, svou Novou Zemi, tak jak se mi líbí a jak chci já.

A jestli bude spousta těch, kteří mají strach tvořit v domění, že ještě musí tohle a tohle a nesmí tohle a tamto a vlastně ani třeba nejsou dost zralí, božští a vůbec si to nemohou troufnout, pak se usmívám.

Směju se protože budou posuzovat můj sen, moje myšlenky a moje předpovědi a budou mi sázet svoji energii do mé zahrádky tvoření.

Tak jen houšť všem, kteří si neroufají žít své sny.

Prosím, moje jsou k žití připraveny :))

Miluji vás, jsem vám vděčná, raduji se s vámi

s Láskou Hanka :)

http://novazeme.ning.com/profile/Hanka49

www.bofi.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář