Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tajemní andělé

2. 5. 2009

ANDĚLÉ... Kdo jsou vlastně andělé?

Tak když jsem se s nimi poprvé setkala, byly to bytosti z duchovního vesmíru a málokdo je dovedl vidět, jelikož právě byli z duchovního vesmíru, tedy ne z toho našeho. Naštěstí do paralelního vesmíru vidím a po mnoha důkazech andělů, oproti kterým musela ustoupit do pozadí i moje věčná pochybnost ve stylu, že si všechno vymýšlím, jsem poznala něco z jejích bytí a způsobu přemýšlení.

Jenom že, když se podíváme do Bible, můžeme si všimnout, že v ní jsou andělé popisováni rozhodně jiným způsobem, než jak je dnes vidíme my.

Co znamená slovo "anděl"? Posel z nebes.

Jak se mohlo stát, že je lidé v pozdějších dobách začali znázorňovat s křídly? Proč byli přesvědčení, že andělé umí létat? Co když nelétali na svých křídlech? Co když létali v lodích?

Dlouho jsem přemýšlela, jak mám všechny svoje zatím stále ještě nedokonalé poznatky shrnout do článku, který by šlo pochopit, ale ono to snad ani nejde. Podle toho, co zatím vím, je náš vesmír tvořen dvanácti dimenzemi ducha a dvanácti dimenzemi hmoty. Obě dvanáctky časoprostorových kontinuí se otáčejí vůči středu , božského zdroje Nejvyšší existence, který existuje v každém takovém celku stvoření, matrixem to třeba můžeme nazvat, ale jistě by se našlo i příhodnější slovo. A tak ta dvojice dvanáctek se otáčí vůči středu v opačném směru a tím vlastně vyvolávají jakousi opačnou fázi času. Díky té opačné fázi času mají všechny bytosti v 12 hmotných dimenzích hmotného vesmíru svoje tělo a stejně tak i své znázornění v duchovním 12 D vesmíru. 

Pokud vezmeme v úvahu, že naše duše jsou věčnými součástmi Boha, dlící v hlavním jádře matrixu, Božském slunci uprostřed, pak náš duch dlí vždy v některé z 12 dimenzí vesmíru ducha, zatím co paralelně k tomuto se naše fyzické tělo nachází v některé z 12 dimenzí vesmíru hmoty. Proto také po naší fyzické smrti vždy naše energetická těla putují přes bránu smrti do vesmíru ducha a tam jsou za pomocí dalších duchů znovu regenerováni.

Vesmír ducha vlastně vznikl dřív než vesmír hmotný a platí tam trošku jinačí pravidla. Proto když by se sem chtěla převtělit jakákoli bytost z jiných dimenzí úplně jiných matrixů, musí nejdřív projít školením ve vesmíru duchů a teprve pak je její pobyt v hmotě něco jako zkouška. (Myslím, že něco podobného naznačoval kdysi i Platón a stejně tak jako mě, větší procento lidí mu nevěřilo.) Když se sem totiž narodíte, zapomínáte na to, kým jste doopravdy a jedna z věcí, kterou ve svém životě musíte nejdříve udělat, je zjistit, kým doopravdy jste, i kdybyste tím ryskovali smrt svého fyzického těla. Ostatně tím se vaše osobnost neztrácí, protože ta není tvořena impulsy v mozku, jak si lec kdo myslí, nýbrž světelným jádrem vašeho ducha a dalšími světelnými obaly. Teprve světlo ve vás, která je jen souhrnnější formou informací, které nesete ve svém duchu a duši, vytváří DNA a tělo a impulsy v mozku.

Ovšem toto se týká duší, které jsou zde vysláni se vyvíjet. Ve vesmíru duší nemáte tak dobré šance na vývoj, protože k vývoji je třeba projít duchovní temnotou...ergo hmotným životem bez vědomí své vlastní identity.

Pak jsou v našem vesmíru, i ve vesmíru duší takové civilizace a taková společenství, jejíchž duše jsou miliony let staré a za ten čas už si prošly svojí řadou zkoušek a vyvinuly se do nám zatím ješně ani netušených znalostí. Tyto bytosti pak věrni zákonu všech duší Universa si berou za úkol vytvářet, učit nebo pomáhat všem mladším a méně vyvinutým duchům. Takové to bytosti pak dovedou cestovat mezi vesmíry hmoty a ducha aniž by se sem museli přímo převtělovat, a když už tak nemusí ztrácet paměť.

A mezi takovými dušemi patří Andělé. Jejích vědomí je schopné pobývat zároveň ve světech duchů... a jejích duchové bývají skutečně obrovští a prastaří... a zároveň jsou schopni zhmotňovat se v tomto vesmíru jako dokonale živí lidé s podobným DNA jako máme my sami. Myslím, že je to dáne tím, že každý z nich měl minimálně jedno lidské převtělení. DNA tohoto jejích těla je pak v jejích světelné paměti uchované stejně tak jako celý ten daný život a oni ho při přechodu sem z duchovních dimenzí můžou kdykoli znovu vyvolat a zrekonstruovat si tím fyzické tělo, fyzickou identitu.

Stejně tak se takové bytosti můžou usadit na vedlejších planetách sluneční soustavy a žít tam ve společenstvích zcela lidských a přitom úplně jiných než to naše. Přitom třeba i rodí děti a plynule se do těch dětí převtělují další andělské, archandělské či serafínské duše a tím celá tato historie pokračuje dál...

...až k dnešním dnům.

Takže kdo jsou andělé? Jsou to vyvinutější a starší formy lidí, které se sem vracejí proto, aby nám byli oporou a chránili nás v dobách naší reformace, v dobách temnoty a tak nějak kdykoli to ucítí za vhodné. Myslím, že v povídce od Gabriela je celkem znát, jak to funguje. Ve své duchovní formě je to archanděl s duchem velikosti několika světelných soustav, ale pak když sem dorazí jako hvězdný muž, má tmavé kučeravé vlas a modré oči, jako dost velké procento pozemských mužů.

Můžeme tedy tvrdit, že jsme anděly samotnými, stejně tak jako můžeme říct, že jsme andělskými potomky, kteří se někam zatoulali a zapomněli na svůj skutečný hvězdný původ. Andělé jsou našimi otci, bratry, matkami, sestrami i dětmi, stejně tak, jako jsou to naši duchovné samotní. Jsme jimi my sami.

Tak proč se tak nechováme? Už víc než milion let podléháme temnotě tak obrovské, že dovedla přivést tuto galaxii v paralelním vesmíru draků do bezvýchodné situace.

Jak dlouho to potrvá, než se znovu vrátíme k tomu, kým doopravdy jsme? To záleží jen na nás. Učit se a věřit tomu, kým doopravdy jsme...to je cesta ven z pekla, do kterého jsme se uvrtali.

Mějte se krásně!! A hlavně věřte, že jste tím, kým doopravdy jsme! Ne tím, co se nám snaží nalhat masmédia!! Ahoj!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ahoj!

Samael,3. 5. 2009 7:34

Díky moc za jednotlivé komentáře a tobě Zuzko chci říct, že to je v pořádku. Já sama nejsem člověk, který by posílal příliš mnoho komentářů. Vlastně mi trvalo víc než dva roky, než jsem na stránky Andělů poslala svůj první komentář, takže to chápu. V edici stránek se mi objevuje návštěvnost jednotlivých článků, takže vím, že je čtete. Jsem přes to ráda, že jsi napsala, protože jsem tím poznala Zuzku, která je moc fajn holka.
Mějte se hezky! Ahoj!

Dakujem

Zuzka,2. 5. 2009 23:14

Dakujem za tieto stanky,ja nikdy nepisem komentare, ale teraz mi to naozaj nedalo. Navstevujem vela stranok tohto tipu, a tieto tvoje patria medzi moje najoblubenejsie. Neni dna kedy by som sem neprisla a neskontrolovala co je tu nove. a vzdy s radostou si precitam nove a nove clanky. Som si ista, ze je vela takych ludi, co len citaji taketo stanky a su ako ja hanblivi, ze nepisu komentare, alebo sa nezapajaju do rozhovorov, ale su velmi vdacni za taketo stanky ake poskytujes ty. Este raz dakujem a dakujem aj za vsetkych ktori ich citaju, ale nekomentuju.
s pozdravom zuzka

Krásné..

wuwei,2. 5. 2009 21:22

No vida, porád jsem nevěděla, odkudže ti andělé tak nějak přicházejí, z jaké úrovně a dimenze. Díky za channeling.

Super clanok

Ezendiel,2. 5. 2009 15:37

je to krasne,dekujeme

Díky, Silo!

Samael,2. 5. 2009 13:08

Budu se držet!! Ahoj! Měj se krásně!

ahoj

Sila,2. 5. 2009 10:19

ahoj Samael,
som velmi rada,ze pises tieto zdelenia, pretoze mi len potvrdzuju co viem a dodavaju odvahu ist dalej......DAKUJEM..drz sa...