Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zjevení andělů

21. 7. 2009

Právě teď vidím na obloze na jižním obzoru Anděly. Nejdřív jsem si myslela, že by to mohly být jen obyčejné mraky... Ale ne! Vím naprosto s jistotou, že jsou to bytosti ze 7. dimenze, kteří se v našem vesmíru nemůžou ukázat nijak jinak, než prostřednictvím tvarů mraků, nebo tvarů světla a podobně.

"Ukázalo se nám, že jsme spolu."mluví ke mě. "Ukázelo se nám, že se máme ukázat a být zde, než sen naplní svůj význam a my vám pomůžeme znovu vystoupit do světlých chvil našeho společného bytí, koexistence v Existenci.

To je pro dnešek. Milujeme tě, milujeme vás všechny do jednoho. Milujeme vás. Milujeme. Nashledanou v brzkém setkání nás všech. Na viděnou vám všem."

Ahoj! A děkujeme za správu.

"To my děkujeme tobě, žes nám pomohla se vyjádřit. Milujeme vás všechny. Amen. Smír všech v Universu znovu utkaném z Jediné Esence všeho míra.

Buď Jediným! V sobě jsi!

Amen se všemi. Zbohem znovu dnes! Amen!"

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

20.11.2017

Pavlína Pavlíčková,18. 11. 2017 16:34

jSTE ASTROLOGOVÉ TAK SE VÁS PTÁM JESTLI SE MI VYDAŘÍ 20.11.2017 PÍT ODPOLEDNE ALKOHOL?

???

Crystallin,21. 7. 2009 21:19

nechápu co přesně znamená to : v sobě jsi...

zjeveni j

jitka ,21. 9. 2010 20:33

ja anděla skutečne videla živiho je to asi 20 let podruhe se mi zjevily mi midlitebne kde se modlim ale už jenom obrysi 3 maly s křidilkama a jeden velkej jak se modly je to tak 15 let a tet se mi zjevil andel v 25 zaři 2010 na chirigickem odeleny v nemocnici v žatci na okne ale take jako obrys ale nadherne s křidlama je to skutečna pravda kdo by mněl zajem at mi napiše a ja vam ukažu vše toho zjeveny je ešte vic BUCH VAM ŽEHNEJ JITKA

Re: zjeveni j

tomáš,23. 11. 2012 22:58

ahoj...ozvi se mi prosím Tě na Kop.T@seznam.cz , dík. Tomáš

Re: zjeveni j24.9.1993

kresta,26. 1. 2013 12:29

i já jsem měl zjevení Jitko. tak mi odepiš.ketasr@seznam.cz

Cožeto?

Samael,11. 9. 2009 13:14

Zajímavé. Nic méně však hledej dál a uč se. To ti pomůže na cestě poznání a vyrovnávání se sebou samým. A měj se! Ahoj!

jaký bůh?

duch pravdy,10. 9. 2009 22:22

Andělé jsou postavy, bytosti, ne z jiného světa. Jsou to naše stíny a stíny našich činů. Každý může onoho anděla poznat, ale pouze až bude opravdu chtít. A to jedinou cestou. To my vytváříme anděla, každý jednoho. Jde o to že neexistuje rovnováha mezi počtem andělů a lidí. Každý náš čin, každý skutek, každá myšlenka, formuje anděla jenž je naším stínem. Anděl je stopa naší duše v podstatě jsme jimi my. Každá duše je přitahována na bezchybnou cestu, cestu přírodní spravedlnosti a čistoty, jenže my jsme v zajetí těchto těl! Andělé jsou stíny našich duší. A andělé jsou volní. To my je tvoříme, neboť jak rozhodnu a udělám, podle toho se anděl zachová. Naše těla bohužel nejsou přitahována na onu cestu. A proto se chováme tak jak se chováme. Kolik z VÁS to ještě nechápe??? Anděl VÁM pomůže, přímou úměrou, ovšem záleží na VAŠEM chování. A to je úděl každého stínu.

tlapka - Daniell:-))

Andromeda,23. 7. 2009 13:58

Tak to jsi měla moc pěkný sen*

Sen. . .

Daniell,23. 7. 2009 9:41

Vzpomínám si na svůj první živý sen, který se mi zdál asi v roce 2002. Byla hluboká noc a my tančili s několika cikány u ohně v ruinách kdysi mocného hradu. Náhle se opodál zjevilo bílé světo zhruba v obrysech postavy. Všichni se zastavili a jako na povel se začali ukládat na zem ke spánku pod deky nabo do spacáků. Já spěšně zaplula pod svou deku a tít se rázem ocitla ve své posteli doma v ložnici. Ta bytost z bílého světla trpělivě čekala v prostoru nade mnou hlavu kousek od mé hlavy. Obličej jsem neviděla neb zář zamezovala rozeznání podrobností. Vzala mne rukama z obou stran za tváře a jakoby si povytáhla do polosedu mé nehmotné já z mého těla. Vím to protože jsem mrkla přes rameno a moje tělo spinkalo spokojeně dál. Byla jsem přesně na hranici spánek / bdění, neb jsem vnímala i ložnici okolo sebe ale tak nějak v šeru.
Její ruce, spíš se hodí výraz tlapky, protože byly velmi hebké a chladné, byly menší asi tak jako 10letého dítěte a proudil z nich pocit naprostého klidu a jakože "fakt o nic nejde".

A pak mi sdělila: " ONI O TEBE STOJÍ "

S tím sdělením přišel jasný, chladný závan úplné čistoty a zvuky jako když o sebe cinknou dvě sněhové vločky. Nebyl to nepříjemný chlad - byl tak akorát chladný.
Na ten klid, který proudil z těch dvou tlapek na mých tvářích si vždy vzpomenu když je mi ouvej. Ten dotyk totiž nikdy nezmizel nebo spíš by se dalo říct nikdy neskončil.
No a od té doby moje životní cesta s většími či menšími kotrmelci či poskoky vede stále do kopce.
Tak Papa Dall

Ano...

Samael,22. 7. 2009 18:04

Když sníš, tvé vědomí se spojuje s jinou relativní realitou tvého života. Podle kvantové teorie relativit (fyzika) existuje nekonečně mnoho paralelních vesmírů, ve kterých existují naše paralelní Já. Ono je to složitější, všechno závisí na vašem způsobu života, protože každé zásadní rozhodnutí ve vašem životě štěpí realitu vašeho Já. Pokud najdete Boha v sobě, nebo spíš po cestě nalézání sebe sama máte šanci tyto rozpojené formy svého Já znovu spojovat do jednoho inter-dimenzionálního inter-realitního Vědomí, kterými se stáváte. Po čas snů se tak váš mozek napojuje na frekvence jiných realit a vy vidíte a cítíte to, co vidí a cítí vaše paralelní formy existence. Takže ano, jste v jiné realitě svého dalšího Já... proto vykládáním snů lze třeba vykládat budoucnost, protože energie spolu souvisí a to, co se stane některému z vašich paralelních Já, může často nějak symbiolicky ovlivnit i váš běžný život.
Zatím se mějte! Ahoj!!

mraky

Crystallin,22. 7. 2009 12:14

Jinak když sem se začla zajímat o anděly a archanděly a četla doreen virtue, tak sem taky chtěla nějaký důkaz, a asi za měsíc když sem šla ráno do školy přes pole byl na nebi z mraků nádherně dokonale utvořený anděl, místy zbravený do růžova s nějakou trubkou a velkými křídly.... to mi vážně vyrazilo dech :)

díky

Crystallin,22. 7. 2009 12:10

Díky za objasnění, to dává smysl.
A Danielli, zažít bych to chtěla ale asi k tomu mám ještě daleko :-/ :)
A Sil, ten sen by mě taky zajímal...zmiňoval se o tom Aštar v tom vzkazu pro mě.

Vážně hezké

caja96,22. 7. 2009 11:54

Děkuju za sdělení :)

Ahoj Crystallin

Daniell,22. 7. 2009 11:41

...jak říká Sam, když se ti podaří najít Boha = Prapůvodní Jednotu v sobě uvnitř, zjistíš že Jedno jste. To je jako hledat začátek a konec kruhu. Když se to podaří, je to mazec :O)))
Papa Dall

poděkování

Jana,22. 7. 2009 8:29

A já děkuji za všechnu tu lásku Bytí, kterou dostáváme a o kterou se můžeme dělit...

sen

Andromeda,22. 7. 2009 7:58

Já mám taky dotaz. Co přesně znamená pojem sen? nebo když se řekně ze světa snů. Mám to chápat jako z jiné relativní dimenze?
Díky za objasnění
Měj se pa*

Já jsem to pochopila tak...

Samael,21. 7. 2009 22:17

... že uvnitř je Každý Bohem Jediným. A když se staneš Bohem, tak teprve tehdy jsi sám sebou, tedy sám v sobě a pak se můžeš rozhodnout, co dál se životem. Asi tak nějak to chápu já.
Měj se! Ahoj!!