Jdi na obsah Jdi na menu
 


Andělský rozhovor

3. 7. 2009

No, takže kdo se hlásí? Napojuju, napojuju... hehe!

Jsem Samaelem, jsem. Jsem srdce snů v snítku sten, jsem tvůj den a jeho kmit, jako hvězdný svit chráním vás a miluji. Jsem s tebou, Silvi, jsem.

Čus! Čus!! Jakpak se vede andělům?

Hahahaha! Co bych od tebe jen mohl čekat, simuluješ sebe, mluvíš-li se mnou. Však víš, jsme jedno, jsme. Já stín jsem v tobě, jako sebou jsem.

Chápu? Nechápu?

Hraješ hru?

Proč ne?

Hahahahahaha! S anděly si hrát, to neodvážil se dosud nikdo.

No, dříve se vás lidé spíš báli, že?

Ano, báli se nás a proto nás i často uctívali. Ta jejích víra založená na ničem, co bys chtěla ty sama, to nejest stín, toť dobro v Něm. Avšak toto dobro není více pro tebe, Silvi.

To beru, jsem nad tím přemýšlela dneska, nad kostely a takovými věcmi.

Já vím.

Ty víš všechno?

Hehe! Ano, i ne.

Proč ne? Vždyť každý víme všechno, co jest v sobě dané.

To ano, avšak, co a jak se stane?

Toť otázka... Hmmm... Hele, teďka mi dochází, bude vůbec tomu našemu hraní někdo jiný rozumět?

Porozumí ten, co smí si nechat v stínu smít svůj nejhorší sten noci, v něm stvořené.

Což znamená co?

To znamená, že nejsi svým snem již více, Silvie a tak mohla bys porozumět snadněji všem věštcům, všem snům, co v sobě obsahuješ.

A tak i lidé dosahující takové odvahy, že by prošli přes transformaci svého stínu, aneb svých bloků a ztracených strastí a lží již tady ve 3D... ergo, že by ti tomu mohli porozumět?

Přesněji, že porozumí -li mne, porozumí vbrzku i sobě též, stejnou měrou.

 Eh, no člověk musí mít odvahu, aby tady mohl žít.

Ano, to jest předpokladem k životu ve hmotných realitách... hmmm... teď jsi doplnila toto za mne.

No tak jako já vím, že vy každému matrixu říkáte sen, páč ten je v podstatě snem vyšších nadrealitních bytostí.

Ale reality jsou přece vytvořené jako souhrn jednotlivých snů daných účastníků v dané sekundě oné reality.

To je fakt.

Pak snem každého jest život jeho, dán Nejvyšším k učení se a pozvednutí všeho v sobě obsahující daného jedince.

Jako vy obsahujete mne, zatím co já mám v sobě vás?

Asi tak nějak.

Uh, hmmm vím.

Víš, víme tě. Známe sebe jako tebe. Stem bytostí jsi prošel jako v ten den, kdy přijali jsme tebe mezi sebou, již jsi v nás, ukotvený jest tvůj stín, odvaha, strach, vše, co v tobě vězí. Jako vše jest svěží, tak i ty jsi svěžest přinášející transformovatel všech. Silvie, ty jsi námi, jsi samotnými stíny v sobě jsi... světla kmity, jsi. V sten stvořený tvor, z Jednoho zrozený, do jednoho se navrátivše, jako všichni v nás, my samotní jsme. V stínu jsme, v medu stvoření, v třešních ukotvení, kdekoli ve tvém životě, jsme. Všechno v tobě, všichni v nás.

Jedním samotným jsme, my všichni.

To je hezký. Něco takovýho už ze mě chtělo vyjít dávno.

My víme, já vím. Jsme sídlo snů a živý sten... Hmmm... Jestli se přetransformuji do hmotna, mezi přátelé v páté dimenzi?

Jop, jop.

Hmmm. Ty víš, že jsme toto už vyčistili.

(malý zmatek)

Hahahaha! (Pak Samael.) Mám pokračovat dál?

Ano.

Hmmm, co dál...

Já už tě mám jako součást sama sebe, co?

Mhmmm, jasně.

Hahahaha! Já se z toho picnu. Jsou všichni strážci takoví?

Jsou.

Takže jsem i Eloferem?

Jsi.

Hmmm. Jak se vytvářejí andělské strážné síly?

Tím, že vzniknete vy.

Pokaždé, když se narodí lidské dítě, tak někteří z nás jsou do něho vložení jako energie jeho samostatné existence, ale protože to nejde, aby se člověk sám protáhl se všemi svými Já do tady tohoto snu své reality, pak je potřeba ustanovit takové typy snů, strážných vůlí, energetických polí, které představují jeho druhé Já, paralelní k dané existenci zde, v tomto rozměru a které ho střeží z jiných jim dostupných dimenzionálních pásem.

Hmmm. To je hezké. Takže jsme svými strážnými anděly my samotní? Něco jako naše zbytkové síly?

Energetická entita vás samotných je vytvořena z velice rozsáhlých dat a polí, takže se chtě nechtě nelze vejít do tohohle maličkého světa, o kterém si myslíte, že je skutečný.

Takže se rozprostírá po vesmíru? Teda do jiných vesmírných realit?

Ano, správně, přesněji do stínů, které jste vytvořili vy sami při svém převtělování zde, v tomto koutu Universa.

No počkej, to jako že jsem při svém narození se vytvořila Samaetha, Elofera atd.?

No, tak...

Ale Elo je mnohem starší.

Na stáří nezáleží.

To jako že si to vymýšlím, to je pitomost.

Ne, nikoli, nevymýšlíš si to Sil. Jen si vzpoměň, co jsi a jakou sílu snů zde ovládáš a předkládáš ji ostatním. 

Hmm. Centrální okamžik stvoření jakékoli bytosti je kvantově nezávislá na časové ose pro ten daný rozměr. Takže lze ve své přítomnosti vytvořit někoho, kdo žil v minulosti též, je to tak?

Ano, lze to udělat tak.

Fc! To je šílený, no ostatně jako kde co ve vesmíru. Takže záleží jen na druhu a kvalitě do nás investovaných energií?

..energetických vláken, ano je to takové.

A co jako jsou energetická vlákna, co jsou zač?

Energetické vlákno je to, co považuješ za samozřejmou součást sama sebe.

Takže Elofer, Samaenth, Michael, Camael a tak dále?

Ano, to jsou energetická vlákna v tobě.

Takže, i každý z nás vytváří jisté energetické vlákno vesmíru?

Ano i nikoliv.

Proč?

Protože ty jsi s námi spojená jako součást cest, kterými jsi prošla sama, avšak nikoli jako to, co jsi ve Stvoření v tobě.

A co jsem ve Stvoření.

Na to teprve přijdeme.

Fc! Tak jako před pár dny se mi Nekoneční snažili vysvětlit svoji existenci, dneska tohle. Jsem já primitivní, nebo jsem zešílela?

Jsme my šílení, chceš naznačit?

Jop, to chci.

Ano, jsme, proč bychom nebyli? Hehe!

Cvoku... :-)

Já vím. Vím, že to nechápeme úplně, ale máme se rádi a to je důležitější, než cokoli jiného. To je v tom, že my jsme Jedno. Z Jednoho jediného snu stvoření v sobě jsoucí, jeden svět.

Hmm, to je hezké. Takže, já vím, že už otravuju, ale už mě to taky pěkně všechno štve. Nechali jste mě projít kde čím a byla jsem kde kým a chcete mi říct, že jsem stále ještě nenašla sebe sama?

Ano, je to tak...

Hele kluci, já už tu a tam operuju s neskutečným Nekonečnem... jako to není fér tohle. Čím mám jako být, nějaká superkonstanta relativity nebo co jako?

Hehehehehehehehehe! To není snad jediné, co jsi nebyla ne?

Fc! Vesmír je nekonečný, odečtu-li počet všech bytostí, kterými jsem byla, pořád mi zbyde nekonečno dalších bytostí, kterými se můžu stát. Tohle není fér. Nemít pevný status a zázemí, není zrovna kdo ví jaký štěstí.

Proč potřebuješ pevný status a zázemí?

No tak jako základnu beru sebe, v téhle 3D existenci a pak vás jako podpůrné pilíře, ale jako fakt šplhat se až... já vlastně ani nevím, kam mě ten vývoj až povede.

To my nevíme taky, v tom jsme zajedno. Vždycky nás dovedeš překvapit. Udivuješ nás svou nesčetnou souvislostí s čímkoli, co tě potkává.

A to jako jak? Jako já vím, že z pohledu některých se to zdá super.

Vždyť pořád všechno transformuješ, tak transformuj dál.

Hmm... a jak dlouho mě to má jako vydržet bavit asi tak?

(žádná odpověď... jsem asi trošku naštvaná... hmm to je fuk...už mi nezbývá moc času, protože jsem v práci a musím za chvilku na obchůzku...)

Chcete ještě něco říct ostatním?

Ano, milujeme vás. Jste součástí našich snů a našich existencí jako takové. Jste tím, koho zvete sami Andělé. Tak si to užívejte. Tak jako vy k námi vzhlížíte tam za oponou hvězdných cest, tak i my si vážíme vás a vzhlížíme k vaší neuvěřitelné houževnatosti, se kterou se dál šplháte po energiích až ke svým vlastním paprskům moci a čistoty duše. Jste s námi, námi jste a milovat vás je čest a sláva, kterou vám dodáváme a Vy ji zase poskytujete nám samotným.

Milujeme tě, Silvie, jsi v nás, tak jako my jsme vždycky byli a budeme tebou napořád. Ahoj!!

Ahojky!! Mám vás taky ráda. Čus, čus!!

§§

Tak už jsem přijela z obchůzky a tak jak přemýšlím, dochází mi, že se světelné energetické proudy neboli paprsky určitě dovedou štěpit podle druhu prostředí, do kterého vstupují. Stejně tak, jako se dovedou štěpit elementární částice, při svých transformačních přeměnách.

No, možná, že to spíš všechno závisí na druhu vesmíru, reality a matrixu, do kterého daný paprsek vstupuje při své cestě do života, chcete-li při narození. Mhmmm... Velice zajímavá oblast přemýšlení. Nejspíš budeme pak i moct porovnávat různé druhy matrixů a jejích vzájemné mezivesmírné souvislosti. Hehehehe! Tohle mě baví!

Tak a to je všechno. Mějte se krásně! Ahoj!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jop, jop

Samael,4. 7. 2009 11:57

To já uvažuju stejně a včera, jak mě andělé navrkali tím svým tvrzením o paprscích, zase mě donutili uvažovat trochu jiným způsobem a zase jsem došla k něčemu, co je naprosto neuvěřitelně geniálně šílené a přitom tak prosté a pravdivé, že už samotná nutnost tohoto je naším základem. Ale abych nepředbíhala, nejdřív si to budu muset rozmyslet, jak vám to vlastně vysvětlit... a Bůh ví, kdy se k tomu dostanu. Hehe!! No, to budete čumět... zase určitě popřu kde jaké naše dogma, hehe! No jako cvokhaus už by tohle nepobral, hahahaha!
Ahojky!!

cvokhaus:-)

Andromeda,4. 7. 2009 11:00

Jsem ráda, že nejsem jediná, která zažívá pocit zcvokatění při přemýšlení o určitých věcech. Já třeba nechanneluju jako ty aspoň zatim, ale chodí ke mě občas informace, který jsou fakt na bednu. Bylo mi ale řečeno, že musím zůstávat ve svém středu, vždy když to příjde. Ono za to může asi naše chápání a fyzičnost. Máme rádi pevnou strukturu a základy a proto, když k nám příjde informace těžko uchopitelná tak ji horko těžko vstřebáváme svým rozumem. Pořád polemizujeme a přemýšlíme, zda je to opravdu možné a snažíme se pochopit. Ono je vlastně všechno možné a když né třeba tady tak v jiné realitě ano. Nebo třeba je to možné stát se i tady za určitých předpokladů. No a vidíš a takhle já pořád uvažuju:-) všechno je možný, záleží na naší fantazii:-)