Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archív 2008 - první polovina

6. 2. 2008

 Strach, že nebudete schopni vidět anděly.

Už párkrát se mě lidé ptali, proč k nim andělé nepřicházejí,když je oni sami chtějí tolik vidět.Pořád se o to snaží a pořád nic.No hledala jsem jen tak pro radost na netu a co jsem nenašla…Slova Dotčen Virtue přímo zapadají do toho, co si o tom myslím já sama.

 "Smutným paradoxem je, že osobám, které si nejvíce přejí vidět anděly, se to často nedaří! Důvodem je jejich až přílišná snaha. Vypěstují si obávané přesvědčení: "Možná se mi nepodaří vidět anděla." A tato negativní myšlenka se mění v samonaplňující se proroctví.Příliš o něco usilovat, ať je to tenisová hra, navázání milostného vztahu nebo početí dítěte, zřídkakdy přináší pozitivní výsledky. Naše svaly se stáhnou, naše tvůrčí myšlenky prchají, začínáme zadržovat dech a do našeho snažení se vkrádá křečovitost.Ať zkoušíte kontaktovat anděly jakýmkoli způsobem, počáteční postoj vyžaduje pozitivní očekávání. Andělé říkají, že "naše záměry vytvářejí naše zážitky". V tomto případě to znamená, že váš záměr vidět anděla vytvoří zážitek spatření. Ale negativní záměr, jako je "proboha, doufám, že to dokážu", vytvoří negativní očekávání a zhatí vaše šance.

zdroj:nerdy.blog.cz- Doreen Virtue; Setkání s anděly

Já bych k tomu ve zkratce jen dodala, že lidé vlastně fungují jako rádiové přijímače.Mě se taky vždycky nedaří vidět svoje strážce a letět za nimi.Když jsem se jich na to ptala, proč to vlastně nejde, řekli mi, že v tu chvíli se prostě zaměřují na něco jiného.Je to jako byste si nastavovali anténu na daný horizont daného vlnového pásma.Pokud se v daných chvílích zabýváte převážně svými pozemskými problémy, nemůžete očekávat,že budete dost citliví v onu dobu a uvidíte anděly. Jestli je chcete vidět a slyšet, musíte na to zaměřit veškerou pozornost svého nitra.Musí to vycházet z nejhlubších částí vaší bytosti.Třeba na venek to bude vypadat, že zrovna vaříte večeři nebo jdete do obchodu nebo tak, ale vaše niterní myšlenky musí být spojené a napojené na andělský prostor.Když už jste pak s nimi spojené, vaše vlastní intuice...tedy ani sami vám napoví vlastní způsob té komunikace.

A také musíte věřit, že to zvládnete.Víra je úžasná věc.Věřte v sebe a uvidíte, co všechno jste schopni vykonat.

Obrazek

§§

Jak vidět anděly

Už pár krát se mě lidé ptali, jak mají vlastně svojje anděly vidět a komunikovat s nimi.Faktem je, že způsobů komunikace je tolik, že až to začnu psát, bude to vyžadovat značnou dávku času a klidu. Jenže to víte, studentovi se to ve zkouškovém zrovna nedostává, takže tohle ještě chvilku potrvá. Nic méně jsem na netu našla moc zajímavý článek , jak lze anděly vidět a dávám ho sem.


   Jak vidět svého anděla?

  Stejně tak, jako se vy toužíte vizuálně spojit s andělem se i on touží spojit s vámi. 

   Jaké je to vidět anděla?Obrazek

  Mnoho lidí se domnívá, že jasnozřivost je schopnost vidět anděla jako jasné, neprůhlednou bytost, která působí stejně trojrozměrně jako živí lidé. Představují si, že se jim jejich vize zjeví před očima a nikoliv jako duševní obraz v jejich mysli.

  Většina případů jasnozřivosti se ale podobá duševním obrazům, které vídáte v mysli při denním nebo nočním snění. To, že se vám představa objeví v mysli, nijak nesnižuje její opravdovost nebo platnost.

  S jasným záměrem a trochou praxe si většina lidí může vypěstovat schopnost vidět anděla s otevřenýma očima, mimo duchovní sféru. Jinými slovy: podíváte se na určitého člověka a jasně uvidíte anděla vznášejícího s enad jeho rameny. Ti, kteří s jasnozřivostí teprve začínají, musí při ,,prohlížení" lidí většinou zavřít oči. Zrakem své mysli potom uvidí strážné anděla dotyčného člověka.


  Někteří lidé vídají v prvních fázích své jasnovidnosti světla nebo barvy. Jiní zachycují prchavé záblesky andělský hlavy nebo křídel. Další jedinci vídají anděla jako průsvitnoua bezbarvou bytost, která vyzařuje třpytivá světla. Jsou však i lidé, kteří vidí anděla jako trojrozměrné bytost a jasně barevnými šaty a vlasy.

  Ve stresujících situacích nebo po procítěné modlitbě zažívají někteří lidé intenzivní setkání s andělem podobná zjevením. Při plném vědomí a se široce otevřenýma očima vidí takový člověk anděla, který může vypadat jako lidská bytost nebo se zjevuje v tradiční andělské podobě, v rouchu s křídly. Anděl tam zkrátka je. Je možné ho slyšet, nebo se ho dokonce i dotknout, a fakt, že se nejednalo o člověka si dotyčný uvědomí, až poté, co anděl zmizí.

  Přílišná snaha:

  Tou úplně nejběžnější překážkou jasnovidění a komunikace s andělem je přílišná snaha prohlédnout. Když příliš tlačíme na pilu nebo se přepíname, dojde k zablokování. Je to proto, že jakékoliv napětí pramení ze strachu, jehož původcem je ego. Ego je stoprocentně neduchovní.
Příliš se snažíme, když nejde hluboko dovnitř cítíme strach, že něčeho nebudeme schopni dosáhnout - proto raději používáme sílu. Skrytá negativita může zrušit hodiny strávené pozitivními afirmacemi a manifestacemi. Strach se pak stává negativní modlitbo která k nám, naneštěstí, přitahuje přesně to, čeho se nejvíc bojíme.

Zdroj:www.anděle.estranky.cz

§§

Lucidní snění

Pamatujeme a chytáme se za hlavu, co že jsme tam dělali za hlouposti a nebo seObrazek tam s povzdechem chceme vrátit. Vnímáme sen jako nějaký film, v němž jsme podle nějakého přesného scénáře hráli a mohli se na to jen dívat. Při lucidním snění si člověk v průběhu snu najednou uvědomí, že je ve snu a zdánlivě neměnný scénář se okamžitě rozpadá. Člověk se ve snu probouzí. Stojí najednou vědomě v určité snové realitě, mnohdy stejně reálné jako tento svět, kde s plným vědomím může rozhodovat o věcech příštích.

Co na tom, že je to jen sen, když ho vnímá stejně jako realitu? Co na tom, že fyzické tělo spí doma v posteli a on ho ani necítí? On je prostě tady; tady je jeho vědomí. Fyzické tělo, koho to zajímá? S tímhle (snovým) lze létat a procházet zdí!... Film se mění na hru. Nejreálnější hru, kterou jste kdy hráli. Výhoda této hry, této reality je, že je zde možné všechno. Omezení je jen ve vaší mysli. Co chcete se zde stane a to přesně tak, jak chcete či spíše jak si to dokážete představit. Můžete zde tisíckrát zemřít a vždy se nakonec probudíte doma v posteli.

Nemohu říci, zda je tento svět naší halucinací, projekcí mysli či skutečně někde existuje. Faktem je, že se lze do něj dostat a vnímat ho stejně intenzivně jako ten náš. Je-li to sen nebo tvrdíte-li, že se jedná jen o halucinaci, pak klidně může být halucinací i tento svět. Lucidní snění by se dalo nelépe připodobit k virtuální realitě, k jakémusi Matrixu - částečně iluzornímu světu, vytvářeném ovšem jen a jen naší myslí.

§§

Umělecké vyjádření

ObrazekVelmi často se stává, že člověk bez přemýšlení a bez nějakého zjevného záměru začne kreslit nebo psát a tak podobně.Příliš u toho nepřemýšlí, dělá to jen proto, aby se uvolnil a samotná tvorba plyne jakoby sama od sebe.Ovšem když je dílo hotové, podíváte se na něho a najednou vás praští do očí, že je mnohem lepší než všechno ostatní, co jste kdy nakreslili nebo napsali a že v sobě obsahuje pro vás cosi, co vám něco říká.To „cosi“ je vzkaz od andělů.Vůbec nelze říct, že by byl horším než ostatní vzkazy, naopak většinou bývá i celistvější. A kromě tohoto vzkazu většinou daný člověk dostane ještě pokyn, zda to má ukázat i ostatním anebo zda je to jen pro něho.Toto ukázání ostatním cítíte jako silné nutkání, které nelze přeshlédnout.

Mnohem častěji totouto metodou umění se lze napjit na svoje vlastní já, na svoje vlastní jádro, na duši.Každý má talent na jiné umění, ve kterém je nejlepší.A pokud chcete mluvit se svoji duší a kontaktovat ji, je toto nejspolehlivější.Vyobrazení sami sebe však naopak nemusí probíhat v uvolněném stavu, může ale nemusí.Mnohem častěji do toho vkládáte svoje vlastní city, vztek, rozčílení nebo lásku, cit pro spravedlnost, nebo vás osobní cit pro krásu.Tím, že se budete snažit o vyobrazení vlastních citů nakonec můžete dospět až k velmi dobrému vyobrazení svých minulých životů nebo i svého vlastního Božského Já. A tím ho vlastně jakoby zvnějšku poznat, poznat sám sebe.

Podívejte se na svoje dílo po nějakém tom čase, tak za pár dní nebo týdnů, někdy,ale spíš vyjmečně jsou k tomu zapotřebí i měsíce.Podívejte se na to, nebo si to přečtěte a do očí vás praští pravdivost vašeho vlastního díla, že vám to bude připadat jako svět stejně živý a skutečný jako ten náš.No on je skutečný, právě jste ho stvořili.

§§

Zvonění v uších

Určitě to znáte.Tu a tam zdánlivě bez příčiny vám najednou začne v uchu cosi Obrazekšumolit nebo se tam ozývá přímo jemné pískání a to na takových frekvencích, že se divíte, jak to že to vůbec slyšíte. Všimla jsem si, že toto pískání není vropzené jen pro pár jednotlivců.Naopak objevuje se u lidí každého věku věku, pohlaví a víry.Objeví se to potom, co daní lidé sami sobě připustí existenci andlů a duchovního světa.Přitom nezáleží, jakým jste převtělením a kolik životů jste strávili zde na zemi. Dokonce to nezáleží ani na tom, jak moc se o andělský svět zajímáte. Stačí jen připustit si, že jste duchovní bytost a že někde mimo naši realitu existuje určitý druh duchovna.

Velmi rychle potom, co to uděláte, začne vám tu a tam zvonit v uchu. Je to proto že jste tou svoji myšlenkou dali vesmíru najevo, že jste schopni přijímat kódované zprávy z vyšších dimenzí, z onoho duchovna a podvědomě je zpracovávat.Pískání v uších tak nejenže ukazuje na přítomnost anděla vedle vás,ale také to slouží jako normální rádiové vysílání.Tímto vám přes uši přicházejí do vašeho podvědomí zakódované zprávy a především návody pro několik bodoucích dní a týdnů. Tyto zakéodované návody pak ve vás nějakou tu dobu pobývají a když přijde vhodná situace, pravý čas, vaše mysl je podvědomě rozbalí,odkóduje, a vy zachováte se tak, jak je to pro vás nejlepší nebo se v daném kontextu dozvíte něco, co vás má obohatit.

§§

Hlubinné city v oblasti srdce

Někdy se stane, že při vyslovení andělského jména nebo že při pouhé myšlence na svoje strážce či kohokoli jiného z andělů, se vám v hrudi rozlije takové příjemné teplo.Toto teplo může být často doprovázeno pocitem radosti nebo štěstí, který se k vám dostal rádoby bez zjevné příčiny.Andělé nám tak dávají najevo, jak moc nás milují a toto je tedy znároznění jejích lásky.Tento cit je samozřejmě velice jemný a někteří jedinci ho ve strachu můžou v sobě popírat a zapuzovat.Je to samosebou hloupost, neboť vaše srdce touží být s nimi a oni touží být spojení s vámi.Hluboko v lidských se ukrývá jejích nádherný zpěv.

"Tam hluboko uvnitře tebe,kam nedolétne světa šum i hlas,tam hluboko uvnitř tebe, spí tvůj nevyřčený jas.Právě tam mě nějdeš, ty duše čistých jasných dní. Právě tam mě najdeš, kde lidská srdce v touze sní."

Obrazek

§§

Intuice

Už se vám někdy stalo, že vám cosi velmi tiše a jemně našeptávalo...“nedělej Obrazekto“ nebo naopak... “udělej to“.Lidé toto považují za intuici a říká se, že ženy jsou v tom lepší, mají ji však obě dvě pohlaví, muži tomuto pouze říkají instinkt místo intuice.Prostě najednou víte něco, víte jak se zachovat nebo víte, že se za chvíli něco strašnýho semele, máte ten pověstný „špatný pocit“.To vše je intuice.Ovšem jak toto povědomí o brzké bodoucnosti vzniká? Jde o to, že vaši strážci vidí věci z jiného úhlu a mají možnost sledovat tzv. daný potenciál budoucích skutků.Víte, že podle teorie pravděpodobnosti se může stát cokoli, jenže ono se neděje cokoli.Aby se nějaká věc mohla realizovat, musí její potenciál pravděpodobnosti vzrůst na 99,9%, jinak se prostě neuskuteční. Lidé zvaní jasnovidci jsou schopni tento potenciál cítit nebo vidět a podle toho dovedou odhadnout budoucnost.Stejně tak to dovedou i andělé. Takže vaši strýžci ve snaze vám pomoct, vám posílají pomocí myšlenek takovou malou nápovědu „udělej tohle“ nebo „vyhni se tomu“ a pokud je poslechnete, zdánlivě se nechumelí, ovšem pokud ne, máte z toho špatný pocit a pravděpodobně se i něco špatného semele. Hlas andělů v intuici je jen takovým malým šepotem a šum a myšlenky vnějšího světa ho snadno přehluší,ale dá se procvičovat a pokud se snažíte, lze ho rapidně zesílit.


§§

Jak vidět andělskou auru

No i andělé mají auru. V podstatě to funguje tak, že uara našich strážců nás neustále obklopuje, obklopuje nás jejích světlo,ale protože se jedná o nezemské světlo o vysokých frekvencích, nevidíme ho..tedy téměř ho nevidíme. Před chvilkou jsem si díky svojí kamarádce Lianě vzpomněla, že jse se o tomto způsobu komunikace zatím zapomněla zmínit. No a jelikož jsem poradila i ji, jak strážce takto vidět, dávám sem výstřižek z emailu, který jsem ji o tom psala. Je to návod, jak na to.

„Normálně jeden den se uvolni a pokud máte někde v domě bílý a hladký strop, zkus na něho také koukat aurickým viděním. Lehni si třeba na postel, uvoli se a začni se na něho dívat tím, že jako by budeš svůj zrak pořád rozostřovat, až se budeš dívat vlastně na vzduch před stropem a ne na strop samotnej, ten se musí rozmazat. No a pak bys měla začít vidět aury svých andělů, jejích světlo. Bude se ti zdát, jako by se nad tebou pořád točil takový jemný světelný vír v naprosto neidentifikovatelných barvách, teda aspon aury mých andělů mají takové až UV barvy na které není lidský název. Ty aury jsou hodně jemné,ale jejích pohyb bys měla rozhodně zaznamenat. Možná že tě přitom začnou hodně pálit oči a začnou slzet, ono je to pro ně poměrně náročné,ale jakmile to párkrát zopakuješ, už se to zlepší. Mě tenhle způsob vidění ukázali moji vlastní strážci asi tak před půl rokem a fakticky funguje. Teda u mě aspon určitě. Ale myslím, že tobě to taky vyjde, máš v sobě velkou sílu, tak si věř!“

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář