Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jeden v Nás

18. 3. 2009

Přijde mi, jako bych posledních pár měsíců kráčela temným lesem a teprve teď z něj mohla odejít. Proč? Jak?

Během posledního půl roku jsem prošla mnoho informací o našem vesmíru a mnoho věcí jsem se dozvěděla, nejen o něm, ale i o sobě samotné. Otevřením buněčné paměti počínaje a komunikací s cizími civilizacemi konče, snažila jsem se zjistit pravdu okolo nás.

Ale nenašla jsem ji? Proč? Protože když hledáte pravdu okolo sebe, nikdy ji najít nemůžete. Pravda tkví jen ve vás samotných, jen uvnitř... tam, kam se málokdo kdy podívá... až do Božské podstaty sebe sama.

Ano. Vesmír kolem nás má problémy. Ano, odrážejí se i v naší společnosti a v nás samotných. Ale co je vlastně vesmír? Na kolik je pravdivý?

Včera se mě jeden kamarád snažil nalákat, abych si nainstalovala hru World of Warkraft. No, několik krát jsem mu zopakovala, že já patřím ke tvůrcům realit, nikoli k jejích hráčům, takže mě na tohle neužije vůbec. A taky ji nainstalovanou nakonec nemám. Ale teď, proč o tom píšu...

Mnohem silněji, než kdykoli jindy jsem si uvědomila, jak strašně podobné je to mezi naším vlastním vesmírem a mezi PC hrami. Ve skutečnosti je to úplně stejné.

Universum tak, jak ho známe je vlastně jeden obrovský počítač, takový super matrix, ve kterém je nekonečno možností vynálezů dalších PC her... ergo dalších vesmírů a uvnitř nich dalších dimenzí a uvnitř dimenzí nekonečno různých realit, přičemž každá realita je tvořena tím, kdo řídí daného hrdinu.. tím, koho ta postava... ten člověk, zvíře, rostlina presentuje. Vše, co vidíte, je vlastně virtuální, ale tak dokonale udělané, že to až není některým jedincům jasné.

Ale, kdo je vlastně tím, kdo toto řídí? Kdo ovládá vaši postavu? Kdo ovládá ten Universální software?

Jste to vy sami. Vaše Božské jádro, vaše nejhlubší Já, vaše Věčnost, Nekonečno ve Vás, Bůh, kterým jste vy samotní.

Pravda je taková, že nic není odděleno, nic není katalogizováno do jakýchsi stupňů a dimenzí. V Pravdě jsou všechny duše spojené... spojené do jednoho celku...

BŮH-JEDEN-NEKONEČNÝ-SÁM

VŠEVĚDOUCÍ-VŠEMOHOUCÍ-NEJVYŠŠÍ  Z NÁS

Je vševědoucí a všemohoucí jednoduše protože je

VŠEJSOUCÍ

To znamená, že je VŠÍM... doslova a do písmene. Je celým Universem samotným a je pravdou, ukrývající se v něm, pod ním, vně něho.

JEDINOU PRAVOU PRAVDOU JE TO, ŽE MY JSME JÍM SAMOTNÝM!

Dlouhou dobu jsem studovala naši minulost a snažila jsem se najít pravdu o Historii země a lidstva, až jsem si uvědomila, že ať bych našla cokoli, vždycky by to byl jen klam, jen jakýsi minulý stav této či jiné reality. Ano, nakonec jsem našla chybějící článek v našich dějinách a ještě vám o tom napíšu, ale ať už to s vámi hne sebevíc nebo sebemíň, je to jen zakódování vašeho Já v tomto matrixu. Je to váš hrdina, který je tu, aby vás zastupoval... respektive vy ho tvoříte a necháte ho jednat za vás, ve vašem zastoupení, tak jako za mě jedná Silvie... respektive zvolila jsem si zakódovací formu jménem Silvie Valková, která vytváří moje zdejší pozemské Já... včetně mého ega.

Jsem jí, Samaethem, občas Samaelem též, Fejem a amazonkou atd. a zároveň jsem sebou samotnou.

A mé pravé Božské Já je VĚČNÉ,

JE V BOHU

NEMÁ TVAR A NEMÁ JMÉNO

PROTOŽE JEDINÝM VHODNÝM JMÉNEM BY BYLO BŮH SÁM

PROTOŽE V PRAVDĚ JE VŠE BŮH SÁM

VŠE JE JEDNOTOU A NIC NENÍ ODDĚLENÉ

NIC NENÍ OZNAČENÉ

 NIC NENÍ ODPOJENÉ OD BOHA SAMOTNÉHO

 V Universu se tomu tak nezdá, protože podle zakódování té které reality a toho kterého vesmíru tu Bůh přejímá tu formu, která je zrovna vhodná. Respektive je všemi formami, které jsou různé, neboť každá z těchto forem má danou funkci a podle té funkce je odrůzněná od jiných forem a je tím též po většinou nazývána. Ale to neznamená, že je tím méně Bohem. To ne.

Universum bylo stvořeno proto, aby se všechny součásti Boha mohly vyvíjet. Aby se všechny vaše pravá Já mohla učit a čím více se učí, čím více získají zkušeností, čím více životy a stavy bytí projdou a převtělí se do víc svých PC hrdinů, tím více světla obsahují, tím jsou starší a tím jsou moudřejší a vyvinutější. A tím se tém vyvíjí Bůh sám, neboť Jeden je zase vždy a navěky námi samotnými a vyvíjí se skrze nás samé.

Proto tu nejsme, abychom vydělávali peníze, ale proto, abychom se učili... to je základním smyslem celého našeho života.

Každá duše, tedy každý Bůh v Bohu samotném se začala vyvíjet z anorganických bytostí, z hvězdného prachu, ze slunečního paprsku, mezihvězdného prostoru, z jedné sekundy času. Jak bytost rostla, začala se převtělovat do hmotných těles... pak do minerálů... pak do rostlin, do nichž vešla skrze minerály obsažené v půdě... pak se stala živočichem... Byla mnoha živočichy, mnoha jednotlivými rostlinami, mnoha druhů minerálů, celým spektrem slunečních paprsků... Každý z těchto stavů bytí v té bytosti zanechal své světlo, které se připojilo ke světlu všech předešlých stavů bytí a tam v nich koexistuje se všemi ostatními stavy vývoje.

Proto jsme my všichni paprsky světla, mezihvězdným prachem, planetami okolo, mineráli Země, Zemí samotnou... jsme rostlinami pod našimi nohami, jsme sluncem nad našimi hlavami, jsme svícemi v našich obývácích, jsme živočichy v lesích i na horských stráních, jsme vzduchem, který dýcháme, jsme krví v našich tepnách, jsme smíchem na vlastních lících. Jsme svými strachy, jsme svými démony, jsme vlastních časem, všemi svými sekundami, dny, staletí. Jsme vlastním příběhem, jsme vlastním snem, který jsme stvořili, abychom opět a opět nacházeli v tomto Universu Pravdu Boží...

 ŽE JSME VŠÍM A VŠE JE V NÁS.

TO OSTATNÍ JE ILUZE.

Potřeba hromadění hmotného majetku je iluze. Rozdělování na chudé a bohaté je teprve hromadná iluze, která dnes způsobuje mnoho utrpení. Naše vlastní utrpení, je však také svým způsobem iluze, hladomor a fyzická bolest též. No, je dost těžké si toto uvědomit, ale je to tak. Jsou to všechno jen nástroje tohoto Universa, pomocí kterých se my učíme, pomocí kterých se transformujeme do dalších vyšších forem svého Já.

Už jsem to kdysi jednou psala, že skutečnou úlohou Ďábla není člověka ničit, ale naopak transformovat nižší formy do vyšších a udržovat tak náš vesmír v jakési rovnováze, aby nám neexplodoval.

Všechno utrpení je nástrojem vaší duše k seberealizaci sebe sama přes vlastní transformaci do vyššího stupně vědomí. Proto i my teď procházíme stavem temnoty, právě proto, aby nás ta temnota přeměnila do vyššího stavu bytí.

Už brzy přijde velká Metamorfosis a ta zalije celý tento svět. A po té vlně tu bude stát ten Pravdivý Člověk, obsahující tolik světla, že zastíní v tom okamžiku všechnu svoji minulost.

Jsme tady proto, abychom se tu učili, že my jsme Bohem samotným, že jsme Jediným a že nic není oddělené od Nás samotných.

Jsme spojeni se vším, co jest, protože my jsme všechno, co existuje!!!!!!!!!!!!!!

JSME BOHEM V NÁS

JSME VŠE OKOLO NÁS

A PŘEDEVŠÍM JSME JEDNÍM ČLOVĚKEM

VŠEMI LIDMI OKOLO NÁS

Ačkoli mě taky kde kdo neustále štve, vím a pamatuji si, že stejná jako on jsem byla i já sama. Když se podíváte na ostatní lidi okolo sebe, uvědomíte si, že oni jsou vašími vlastními vývojovými stádii. Někteří minulými, které jste už překonali, někteří příštími, kterými se teprve stanete. Ale proto tu jsme. Jsme jedinou bytostí v mnoha tvářích a mnoha různých ojedinělých formách...

A to je tím základem a tou pravdou, kterou obsahuji,

kterou obsahujeme my všichni.

Mějte se krásně! Ahoj!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zdravím a děkuji :-)

Marty,16. 4. 2009 7:21

http://www.isis.sk/knihy/detail/561/rozhovory-s-anjelmi-alexa-kriele/ezoterika
ps.: mám pocit ,že to je podobný "styl" jak
http://www.neoluxor.cz/knihy/duchovni-nauky/new-age/tvuj-zivot-ve-svetle-d3t113315
... ale i já se mohu mýlit ,,, ani jedno jsem nečet .. ted´ jsem "ponořen" v této knize http://www.neoluxor.cz/knihy/beletrie/literatura-ceska/kruhy-v-obili-2-d3t112875
;-) ... první díl jsem slupl jak malinu ...
mějme se krásně ... přeje M.

ahoj Samael

sila,20. 3. 2009 10:34

......tak az na nu natrafis, tak prajem prijemne citanie:-)........

Choj, Silo

Samael,20. 3. 2009 9:44

Nemáš zač, úplně s tebou souhlasím. Díky, že jsi mi o tom napsala. Dokonce jsem přemýšela, že bych se porozhlédla po knihkupectvích, jestli bych ji tam nenašla, ale možná, že to chvilku potrvá, než to dorazí až sem.
Zatím se měj krásně! Ahoj!!

ahoj Samael

sila,20. 3. 2009 7:46

....ale nie to je o.k ja suhlasim s tvojim nazorom, len som ju chcela dat do povedomia /myslim tu knihu/ lebo ja tam mnoho veci tak dobre vysvetlenych.....ale jedno je si precitat a ine je to aj vnimat.....s tym suhlasim a mam rada ak ma kazdy vlastny nazor ...a hlavne ak ide kazdy vlastnou cestou.....a som rada ze pises vlastne poznania aj clanky, pretoze aj tie mi pomahaju rast....DAKUJEM

PS:

Samael,19. 3. 2009 20:54

Omlouvám se, jestli to zní nějak odmítavě. Samozřejmě bych si tu knihu také ráda přečetla, když se k ní někdy dostanu a vůbec pro každýho je to určitě dost velký přínos. Moc děkuju za typ Sile. Ahojky!

Mnoho knih je napsaných...

Samael,19. 3. 2009 20:09

...a mnoho pravdy je v nich obsaženo. Avšak já si nemyslím, že je potřeba kamkoli zpěchat. Co se týče tohoto poznání, je zde velmi důležitý vlastní prožitek... a to nelze uspěchat. Alex Kreilov je bezpochyby jeden z Mistrů, kteří dosáhli osvícení mnohem dříve, nežli já, neboť jsou biologicky starší. A já jemu i všem 103 předchozím velice děkuji za jejich práci a moudrost.
Ale co se týče mých článků, z vlastní zkušenosti vím, že pokud daný člověk není připravený prostřednictvím vlastních prožitků na přijetí nějaké pravdy, pak i kdybych mu ji napsala, tak ji stejně nepochopí. Já to mám podobné, taky si to musím všechno vyzkoušet. Takže se nezlobte, pokud bych vám zde psala již dobře známou a někým jiným publikovanou moudrost. Prostě si chci jít vlastní cestou a ačkoli bych si to i třeba mohla přečíst, nebudu zpěchat a budu se snažit k moudrosti dojít také sama. Myslím, že právě v tom je obsaženo 90% osvícení, snažit se a zkoušet to nějak prožít i na vlastní kůži.
Mějte se krásně! Ahoj!!

ahoj Samael

sila,19. 3. 2009 19:11

...presne prave prednedavnom ma priviedli anjeli ku knihe od Alexa Kreileova - rozhovory s anjelmi o zmysle zivota...je tam hodne z toho co si tu napisala a este ovela ovela viac.......

Ahoj Samael

Ezendiel,18. 3. 2009 19:11

Krasne ,nadherne si to povedala,dakujeme.
Maj sa krasne.