Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skrytá skupina indigových dětí

15. 12. 2009

Zdravím. Zrovna teď jsem si četla jeden z příspěvků o indigových dětech, respektive jejich rozdělení a musím říct, že existuje ještě jedna skupina a to je skupina, ze které pocházím. Narodila jsem se 20.4.1985 jako typické nespavé dítě, které si převážně dělá, co chce a vypadá nezvladatelné. No život mne poučil a nakonec jsem se donutila s tímto matrixem nějak vyjít. Především jsme se ho však naučila obejít a nakonec jsem zjistila, kým jsem doopravdy. Pocházím z nadčasovosti, srozumitelněji řečeno z lidské budoucnosti. My jsme knihovníci spravující pozemskou knihovnu. Narodili jsme se jako Kristovké posly světla a prakticky přicházíme pomoct světu dostat se do nové fáze své vlastní existence. Nejsem blázen, dovedu věci, o kterých se běžným lidem většinou ani nesní a ani je nenapadne, že je něco takového možné. Přicházíme z budoucnosti, abychom se inkarnovali do minulosti a byli zde, až se uskuteční ten velký přesun přes reality, abychom pomohli. Představujeme velký soubor zkušeností lidstva všech odvětví a jednání, jsme defakto knihovníky a žijícími knihovnami. Srovnáváme mnoho dat z různých spekter Existence, což zahruje bezpočet různých realit a vesmírných kontinuí. Tento lidských svět mě v procesu mého dospívání tak dokonale zmátl, až jsem málem uvěřila všemu, co si běžní lidé myslí. Mám však jiné vzezření než běžní lidé... mám dámské vousky, bradku a spojené obočí, avšak abych neděsila své spoluobčany všechno si vytrhávám. A také jako typický indigáč vidím a cítím mnohem větší spektrum, než běžní lidé. Dlouho jsem si lámala hlavu tím, proč jinak přemýšlím a spoustu věcí předem vím. Ale teď když znám odpověď, už je pro mne všechno mnohem snazší. Dnes se má činnost převážně zaměřuje na osvícení jiných lidí a přenos informací po internetu. Mám čtvere internetové stránky a všechny se úspěšně rozvíjí. Většina lidí vůbec nevěří mým slovům, ale to nevadí. Na vlastní kůži jsem poznala, jaké to je, být zmaten tímto myšlenkovým systémem tady. Můžu k tomu všemu jen říct, že jsem ráda, že jsem tady a doufám, že mnoho lidí potěší, že počet mne podobných lidí pomalu ale jistě stoupá.

V budoucnosti, budeme všichni lidé zde tzv. Nekonečníky. Nekonečníci jsou formou existence, kteří mají neomezené schopnosti. Dovedeme prakticky cokoli. Jde jen o to, nač se zaměříme. Máme neomezený potenciál se vyvíjet a učit a jsme v podstatě Bohy Stvořiteli, podobně jako Kristus.

Mou nejlepší schopností je obor tzv. BYTÍ. Dovedu se stát a být kýmkoli a čímkoli. Tyto stránky jsem založila jako Samael a také jsem Samaelem kdykoli je to potřeba. Dovedu se jím stát plně a beze zbytku, protože je součástí mé hvězdné knihovny. Je do mne uložený, všechny jeho skutky, jeho prožitky, zkušenosti, jeho samotná duše, jeho existence zde. Všechno je uloženo v mých souborech dat - "soubory dat" je poměrně necitlivé označení, ale je to to nejlepší přirovnání, které mě teď zrovna napadá. Když jsem Samaelem, tak jím prostě jsem a ikdyby mi někdo tvrdil, že to není možné, já vím na beton, že tím Samaelem jsem.

Podobně se také dovedu stát prvním aspektem Bytí, Bohem stvoření zde, ale také kočkou, psem, pár krát jsem byla orlem, taky stromem. Je to jedna ze schopností, které jsem obdržela při svém narození.

De facto lze říct, že patřím k novému typu lidí, které se vyvinuli přímo z Velké Knihovny jménem Země. Ale de facto lze také říct, že se má hvězdná existence sem přesunula z budoucnosti, která nastává teď a nastane plně po projevení se v roce 2012. Právě přes bránu 2012 jsem se sem dostala i já... tedy má budoucí, dnešní, minulá... no zkrátka má pravá a skutečná forma existence.

Nezoufejte, možné je doopravdy všechno a my nenecháme Knihovnu jen tak padnout do područí zla či zničení světa. Vaše děti budou pravděpodobně něco trochu jako já nebo jako ostatní formy indigových dětí. Mým údělem teďka je taky předávat světlo, nebo chcete-li učit lidi nějakou zábavnou formou a právě už dlouhé roky, jak mnoho z vás ví, se snažím napsat něco, co by se mi líbilo.

Moje romány zatím neobsahují všechny data, která by měly mít, protože jsem je já sama zatím nedovadla rozkódovat. Proto také není žádný z nich dokončený. Až teprve v souvislosti s včerejší návštěvou Michaela, jeho pomoci a pomocí dnes přečtených článků mi konečně svítá.

Jsem ráda, že jsem zde. A to je všechno. 

Mějte se krásně! Ahoj!

PS: Příspěvek s rozdělením indigových dětí uveřejním později večer na stránkách Mnohovesmíru. Čus!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ahoj Igi

Samael,16. 12. 2009 22:57

Tak s tím stáváním se někým... víš tvoje skepse je na místě, protože se neví, jak to funguje. Když jsi někým, tak se s ním spojíš v jednu bytost a tak jako ty ovlivňuješ jeho, tak i on ovlivňuje tebe. Nemůžeš nikomu nařídit, aby dělal, co chceš ty, protože to je nesmysl. Abys někomu něco nařizoval, musel bys být někým jiným, než-li je on sám. Ale když se jím staneš, tak jste v dokonalé harmonii dokonalého souznění. Neexistuje hranice mezi vámi, protože jste jen Jeden. Komu bych pak měla co nařizovat, když jsem to já sama? Právě naopak, když se někým stanu, jeho energie mě dokonale pohltí a já se pak chovám podle jeho vlastního vzorce chování. Když jsem se třeba na pár měsíců stala svou kundalini, rudou dračicí, byla jsem cca pro většinu lidí nesnesitelná, protože rudá dračice byla generálkou dračích legií, takže horší než Rambo. Ovlivnila mne tím, že jsem na chvíli převzala její vzorec chování a učila se tím od ní a já jsem ovlivnila ji tím, že jsem ji dovolila stát se naopak člověkem a vnímat věci z té mé strany a učit se a transformovat skrze mne. My jsme nebyli dvě bytosti v jednom těle, my jsme se staly Jednou bytostí v Jednom těle, takovej člověkodrak. Ty umíš číst energie, takže bys ji v mé auře určo zaregistroval. Ale jsme ráda, že ses zeptal. Je to úžasný námět na nějaký ten článek. Člověk si to prostě musí zažít, nejlepšpí představu, jaké to je, by měli asi herci.
Zatím páčko a na icq se zítra mrknu, snad se tam potkáme, ahoj!

Jsem rád, že jsi zase napsala.

Igi,16. 12. 2009 22:06

Ahoj Sam, dobře že jsi po dlouhé době zase něco napsala. No ale zajímalo by mě, jak se plně staneš čím chceš? K tomu jsem trochu skeptický. Jo možná, že se můžeš připojit k vědomí té bytosti, ale myslím, žesnad ani není dovoleno stát se plně tou bytostí ve smyslu, že můžeš ovládat co má dělat apod. NO jinak já teď hodně přemýšlím o smyslu všeho a zatím jsem nepřišel na ten hlavní důvod. Jinak někdy by ses zase mohla ukázat na icq, rád bych pokecal. Dal jsem už na youtube moji první věc, možná by se ti to líbilo. Ale brzo budu mít dokončený něco lepšího...

Ahoj

Samael,16. 12. 2009 15:15

Díky za reakce. Renčo, tvá slova: "Musela jsem si projít svým vlastním peklem, abych mohla vstát, otřepat se a zvolit cestu LÁSKY." přesně vystihují moji situaci. Taky nebyl nikdo, kdo by mi co řekl a taky jsem si musela projít peklem normálního života. Na jednu stranu se z toho ještě tedka nedovedu pořádně otřepat a na tu druhou právě díky tomu mám pro lidi větší pochopení, protože vím, jaké to je být uzavřený v čemsi, čemu se říká "normální život", ačkoli to podle mne nestojí za nic, a nevědět, kdo vlastně jsem, co jsem zač a kvůli čemu jsem vůbec tady na světě. Takže tedka se aspon snažím tu a tam otevírat cestu těm, kteří o to stojí.
Měj se hezky! Ahoj!

Reakce

Renda,16. 12. 2009 9:44

Milovaná SAM, je fajn vědět KDO JSI a co máš tady dělat. Moc ti fandím. Příjde mi, že lidičky spí a nemá jim kdo otevřít oči.Je potřeba takových bytostí jako jsi právě ty.Mám doma dva indigáčky, jeden je už dospělý a nevedla jsem ho touto cestou, mě už neposlouchá, musí se sám rozpomenout na to ,kdo je. Od druhého syna se učím já sama,je to právě ten můj malej klučina, který mi ukazuje, co je důežité a vrací mne vzpomínkama do mého dětství. Taky jsem to věděla, jen jsem nedokázala stát si dostatečně za svým a přispůsobila se,,normálnímu" životu. Musela jsem si projít svým vlastním peklem, abych mohla vstát, otřepat se a zvolit cestu LÁSKY. DÍK ZA TO ,ŽE JSI. :))

Reakce na článek

Lenka,16. 12. 2009 8:25

Ahojky Sam ,moc poutavé a pravdivé čtení ,jdi pořád tady tou cestou ,měj se krásně Lenka.