Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tajemství andělů

26. 3. 2009

Tohle je jen krátký vzkaz pro vás. To, co vám teď povím, budu podrobněji vysvětlovat někdy později. Ale je to tak zásadní věc, že vám to musím sdělit již teď.

MY A ANDĚLÉ, TAK JAK JE POPISUJE BIBLE, JSME JEDNO. JSME VYTVOŘENI ZE STEJNÉHO DNA A ŽIJEME V JEDNOM A TOMTÉŽ VESMÍRU. JE TO SKUTEČNĚ VELICE PROZAJICKÉ A V BIBLI NEBYLO NIC, ALE DOČOSTA NIC MYŠLENO SYMBOLICKY. CHCETE VIDĚT ANDĚLY? LÉTALI NA SVÝCH HVĚZDNÝCH LODÍCH CELÝCH TĚCH TISÍCŮ LET NAŠÍ CIVILIZACE. JSOU LIDMI ÚPLNĚ STEJNĚ, JAKO JSME JIMI MY SAMY.

Andělé jsou skutečně lidmi, kteří dosáhli vyššího stupně poznání, nežli v kterém žijeme zrovna teď my. Ve skutečnosti jsou opravdu našimi vlastními bratry a sestrami, protože naše vlastní rasa vzešla z nich. Respektive jsme jedinou a toutéž vesmírnou rasou.

ČLOVĚK JE MNOHEM VĚTŠÍM A ROZSÁHLEJŠÍM TVOREM, NEŽ SE VÁM O TOM KDY SNILO!!!!!

VE SKUTEČNOSTI MY POTLAČUJEME SVÉ LIDSTVÍ, ZATÍM CO ANDĚLÉ HO VYZDVIHUJÍ A PRÁVĚ TOTO VYTVÁŘÍ TEN ROZDÍL VE ZPŮSOBU NAŠICH ŽIVOTŮ!!!

ŽÁDNÉ ZÁHADNÉ BYTOSTI...

ŽÁDNÉ NEPOCHOPITELNÉ ENTITY...

KEŽDÝ DEN MÁTE ŠANCI SETKAT SE S NĚKÝM Z NICH TVÁŘÍ V TVÁŘ A PŘITOM JE NEPOZNÁTE.

PROČ?

PROTOŽE POTŘEBUJETE NEJDŘÍVE NAJÍT SAMI SEBE A VYROVNAT SE SAMI SE SEBOU.

Tím jsem si prošla i já, na své vlastní přání a na vlastní zodpovědnost. A teď jsem došla k této neuvěřitelné pravdě a chce se mi smát se a plakat zároveň. Vskutku, až dosbírám potřebná fakta a začnu vám to vysvětlovat podrobněji, budete se divit, co všechno bylo během našich dějin překroucené a jaké je to vlastně všechno snadné a nádherné.

VĚZTE, ŽE AŤ TO CHCETE BRÁT JAKKOLI, NAKONEC VÁM Z TOHO VŽDYCKY VYJDE, ŽE MY ANDĚLÉ JSME JEDNO. JEN NAŠE NEVÍRA NÁS DĚLÍ OD PRAVDĚ, KTERÁ SE V NÁS UKRÝVÁ. JEN NAŠE NEVÍRA A ZPOCHYBŇOVÁNÍ VŠEHO NÁS DĚLÍ OD NAŠÍ PRAVÉ ANDĚLSKÉ PODSTATY, OD PRAVÉ PODSTATY ČLOVĚKA, KTERÁ JE VE SVÉ PRAVDĚ ANDĚLSKÁ.

Buďte S Bohem. Buďte s Ním a staňte se součást Něho. Udělejte to, protože tak dojdete k poznání pravého vesmíru a najdete anděly. Jednoho objevíte i sami v sobě.

To není doměnka, to je prostě fakt!!!

Ahoj :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.... :- ) ....

Marty,16. 4. 2009 7:04

... děkujiii ... btw.: nebo někteří "nechtějí" vědět bohužel ... ale bohudík , že dle mne jen zatím ...

Nadherne

Ezendiel,27. 3. 2009 18:00

Tiez dakujem a tesim sa dalej...

Jak s oblibou říkám

Caja96,27. 3. 2009 17:09

Lidé si vytvořili náhodu
na zakrytí vlastní bezradnosti,
neboť jen zřídka se stává,
že náhoda postupuje proti Rozumu.

Jinak mě to naplnilo světlem.Díky

Jé, krásně řečeno...

Samael,27. 3. 2009 13:16

Neuměla bych to líp. Díky, Gery!! Měj se krásně!! Ahoj!!

Pokud mohu přispět!

Gericault,27. 3. 2009 11:38

Je to mnohem prozaičtější, než si mnozí myslí. Na Zemi se inkarnují bytosti, aby pomohli s transformací. Každý si musí projít umědoměním. Jakmile dojde uvědomění, již se na Zemi neinkarnuje, již sám „ví“. Poté se může stát průvodcem, či ochráncem. Někdo může mít problém s výrazem anděl. Já používám bytost, entita, světelná bytost. Řeč je ale o tom samém.
Proto je neskutečně důležité probudit svoji fantazii, trénovat vizualizaci a co nejčastěji meditovat, protože jen tak urychlíme svoji transformaci. Jsou zde bytosti kolem nás (ať už vtělené, nebo ne), které nám chtějí pomoct. Jenom stačí chtít!
Na Světě neexistuje žádná záhada, to pouze my příliš málo víme.