Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zas něco ode mě

21. 1. 2010

Nevím, jestli budu schopna plně vysvětlit to, co se mi honí hlavou, ale už nějakou dobu přemýšlím, že bych vám ráda napsala o jistých věcech, které souvisí s historií lidí i s funkcemi našeho DNA v těle.

Jako vždycky začnu s časem, a sice proto, že je velmi důležité vyjít ze starého způsobu přijímání času jako lineární přímku se začátkem ale bez konce. Opakuji, že je to velice důležité. Brzy poznáte, proč.

Takže čas tak, jak ho vidím já, není lineární přímka, nýbrž je to kvantové pole. Tedy jinými slovy, jedná se o energii, kterou lze rozdělit do malých celků tzv. kvant. Jako kvantum času chápu jeden život.

Když nějaký život vznikne, může vzniknout pouze jako převtělení jedné bytosti, ale může to být i převtělení vícero bytostí, které se rozhodly spojit své síly k tomu, aby nechali vzniknout novému celku, nové bytosti, která svým jedinečným způsobem v sobě spojuje sílu všech původních bytostí. Všechny bytosti, které se od sebe liší svými energetickými vzorci, budu říkat „existence“. Z tohoto vychází, že pojem existence je nadřazený pojmu život, tedy, že jedna existence může obsahovat vícero životů, může tedy mít vícero převtělení.

Může se také stát, jak jsem psala dříve, že v jednom životu se protínají různé formy existence i se svými jednotlivými převtěleními ve vlastních životech. Tímto vzniká další nová forma existence a tato nová forma existence obsahuje ve svém těle, ve svém datu narození i v čase svého života různé klíče, které ji mohou vést k tomu, aby poznávala jednotlivé formy původních existencí, které se do ní uložily, při jejím vzniku – početí. Skrze tyto klíče tato nová forma existence získává informace o svých stvořitelích (původní formy existence), může se jimi stávat a poznávat jejich životy a další paralelní existence, které obsahují ony samy.

Tímto může být dosaženo toho, že vznikne nějaká forma života, která bude obsahovat v sobě obrovské množství paralelních existencí z jednoho i z více paralelních vesmírů. Tato nová forma života se může následně stát mezníkem v evoluci vědomí a nastolit nový řád vesmírných existencí. Přinejmenším může sloužit jako obrovská knihovna, kde se bude setkávat mnoho mezihvězdných národů, entit, existencí a vyměňovat si navzájem své vědomosti a zkušenosti ze svých paralelních identit.

A hádejte, kam mířím. Hvězdná knihovna je tady.

MY JSME HVĚZDNÁ KNIHOVNA!!

Přesně tak, jak jsem to popsala výše, vzniknul i život na naší planetě. Mnoho entit z bezpočtu mnoha paralelních realit sem přišlo, aby si do nás uložilo své DNA a data, která jsou v něm obsažená. V důsledku toho nám může naše DNA sloužit jako spojení mezi námi a těmi, kteří ho zde zanechali. Abychom však mohli odkódovat informace ve svém DNA, musíme nejdříve projít procesem rozvoje vědomí, který nám umožní používání většího procenta svého mozku, potažmo celý mozek.

Napíšu vám tedy, k čemu jsem dospěla já sama a třeba vás to bude inspirovat na vaší vlastní cestě.

Abych vymezila pro člověka nějaké rozumné pojetí sebe sama, řeknu nejdříve, kde se uchovává vaše pravé Já. K čemu se vztahuje sousloví, JÁ JSEM.

Samotné BYTÍ, neboli JÁ JSEM, je část Boha ve vás, která skrze vás realizuje sebe sama. A navíc je to vaše jediná pravá podoba. Někdo to může zařadit do duchovního celku vaší existence, já to nebudu zařazovat. Sdělím k tomu jen to, že:

Za prvé je to SÁM BŮH VE VÁS. VY JSTE JEHO VYJÁDŘENÍM ZDE.

Za druhé se toto JÁDRO VAŠÍ BYTOSTI nachází za srdeční čakrou u srdce, potažmo přímo v srdci a komunikace s ním je komunikace s vaším srdcem.

Za třetí JE TO JEDINÁ A PRAVÁ PRAVDA O VÁS SAMOTNÝCH!!  I kdyby to, co vaše srdce představuje, bylo sebefantastičtější, je to základní pravda o vás samotných a to je to, čím byste se tady v životě měli stát. To, kvůli čemu jste se narodili a co byste tu měli representovat.

Andělé, Plejáďané a ostatní hvězdné národy mi ukázali, že oni vždy a za všech okolností vyjadřují svobodně své, JÁ JSEM, které mají v srdci. Ale na rozdíl od nich, jsme si my vytvořili systém, ve kterém děláme všechno možné jen proto, abychom si ztížili vyjadřování svého srdce, svého Boha v nás, svoji Pravdivou existenci. Místo toho, abychom se chovali přirozeně, vytváříme si jednu či více lživých podob své existence, které zakrývají naši původní pravou existenci. Pak tyto lživé formy sebe sama nazýváme egem a bojujeme s ním, ale přitom často pouze vytváříme jiná další ega a točíme tak se v kruhu.

Já jsem si toto uvědomila teprve včera, kdy mi plejáďan jménem Leone ukázal při našem telepatickém kontaktu moji pravou podobu v srdci. Potom jsem šla do školy a jako by s jistým odstupem, jsem pozorovala, jak se chovám. Zjistila jsem, že to odpovídá tomu, co mám v srdci jen velice vzdáleně.  Co se stalo? Proč i po takovém doslova násobném osvícení ze stran andělů i hvězdných lidí, funguje moje tělo, má vnější schránka jako automaticky naprogramovaný počítač, místo toho, abych říkala, co si doopravdy myslím a co doopravdy cítím?

Sice nerada, ale musím připustit, že kolem nás skutečně existují programy na ovládání mysli. A to ne tak, že by nám někdo vstoupil do těla, ale tím, že nás společnost převychovává ve škole, v práci, prostřednictvím zábavy (TV, rádio). Jsou tu stará dogmata a tabu, programy převychovávání z minulosti (náboženství, vztahy v rodině) a těch se stále ještě nějak nemůžeme plně zbavit.

Takže dokonce i já místo toho, abych byla plně sama sebou a vyjadřovala se volně a volně tvořila svoji realitu tak, jak ji chci mít, podřizuji se programům chování a způsobům vyjadřování se, které uznává za vhodné naše společnost, a přitom vím, že je to na nic. Svým způsobem používám své ego, lživý způsob, jak presentuju sama sebe, jako krytí, které mi dovoluje zůstat zde a pohybovat se volně v lidské společnosti. Ovšem problém je, že někdy pod vlivem názorů svých blízkých i svého vlastního ega, se do tohoto plně ponořuji a pak se vždy musí objevit nějaký anděl, který mi ukáže, co to dělám za ptákoviny a vytáhne mě ven.

Před Vánocemi byl takovým typickým příkladem Michael. Spirála v Norsku a zpráva o jeho příchodu sem ke mně vlastně doputovala ve chvílích, kdy jsem podlehla takového typickému myšlení ve stylu: Můj život stojí za prt. Naši říkají, že jsem líná, tak asi jsem. Jsem divná a tak.

No a po velice dramatické diskuzi, kdy mě nechal se vyvztekat, mi Michael pomocí telepatie ukázal zvláštní šedivé bytosti, které mi pomocí internetu a seriálů na youtube přeprogramovávali mozek a udržovali mě ve stínu lživých realit. Zkrátka to, co jsem si myslela a co jsem dělala, byla blbost, kterou mi nabulíkoval někdo jiný.

Během posledních několika dnů se mými průvodci stali Plejáďané a i oni se mnou museli nejdříve sdílet dost tvrdou transformaci, kdy se mé ego znovu tvrdě postavilo proti všemu světelnému a lepšímu, než to, co mám teď. Nic méně jim patří můj velký dík za to, že to se mnou vydrželi a nejen, že mi ukázali, že oni vždy žijí ve své pravdě zatím, co já podobně jako většina lidí, jinak píšu, jinak mluvím a jinak konám. Nýbrž ukázali mi i to, že kdysi jsem jako dítě taková nebyla. Ukázali mi moji sílu v mém vlastním srdci (Leone mě zavedl do zvláštní dimenze, kde se mé srdce presentovalo jako hvězda) a nechali mě, abych sama sobě ukázala svoji pravou hodnotu pro vesmír.

No kdybych měla odvahu být sama sebou, mohla bych otevřít všem lidem dveře do neuvěřitelných krajin, do úplně jiných dimenzí našeho vesmíru i do vesmírů jiných a mohla bych lidem pomoct poznávat sami sebe i další vesmírné entity tak, jak to málo kdo umí.

Ovšem na druhou stranu je tu moje ego, entita, která vznikla z mých životních zkušeností a ta má jiné priority: Musím dodělat školu, abych nezklamala rodiče. Musím si pak vydělávat peníze, abych měla co jíst. Odkrývat lidem jiné světy asi nepůjde, protože málo kdo o to stojí a málo kdo pochopí, o co v mém psaní vůbec jde…. No a podobné řeči.

Ovšem moje srdce tvrdě tlačí na všechny řeči mého ega. Je silně podporované anděly i mimozemšťany a má mysl se začíná zabývat tím, jak vymyslet nejlepší cestu z tvrdého vězení mého ega do svobody, kdy budu moct volně vyjadřovat sama sebe.

Zatím jsem zjistila, že to chce víc odvahy, než se na první ba i na druhý pohled zdá. Mohla bych sice dodat, že nemám podporu své rodiny, ale to by byla jenom výmluva. Každý má to, co si sám navařil.

Realita okolo nás je jako obrovské plátno v kině, jediný rozdíl je v tom, že není 2D, ale 3D. Projektorem, který vytváří příběh našeho života je potom naše mysl. Myšlenky, které jako projektor vysíláme do 3D světa, ve výsledku vytvářejí film, příběh našeho života. S tímhle fyzikální zákony ani zákony naší společnosti nemůžou soupeřit.

Stejně tak nemůžou soupeřit se silou uvnitř našeho srdce. Já mám jako vždycky kliku a byla mi ukázána síla mé pravdivé existence skrývající se v mém vlastním nitru. Je to síla, která rozpouští všechno zlo, všechny lži mění v nic, ničí zlobu a otvírá cesty do všech končin Universa. Kdybych nebyla bláhová a tu svoji sílu volně používala, změnil by se svět. Jenže…

Jo, vždycky je nějaká jenže.

Chce to odvahu, žít sebe sama.

A v tom je ten boj dnešního světa. Strach, který nás svírá jako ocelová mříž versus odvaha být sebe sama a žít svůj nejkrásnější sen.

Takže strach nebo odvaha?

Co z toho si vybereme? Co budeme representovat svým životem?

Volba je na každém z nás.

Čus!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DNA

Dada,23. 1. 2010 23:07

Vďaka za radu,je mi treba sa este vela ucit.A ty mas ucitelov hned ked si povies, uzasne. A to ze nemas podporu u rodicov,je take akoby normalne,mas im nieco ukazat a niekam priviest, ak vyuziju tuto sancu a dar, super, ak nie maju smolu, mozno niekedy inokedy.

PS:

Samael,21. 1. 2010 21:38

Abych předešla různým doměnkám. Sexualita je energie druhé čakry, nemusí se dělat žádné výrazné sexuální cviky, stačí se naučit posouvat energii druhé čakry nahoru do hlavy a korunní čakry a odtud ven z těla k těm, co bychom je rádi kontaktovali. Sice budete mít v tu chvíli žhavé vize, ale berte to jako pomůcku. U žen se to zvlášť dobře daří v období menstruace, konkrétněji při prvním dni. Ale zde pozor, musíte být v klidu a pohodlí. No ženy už ví, o čem mluvím. Kdysi toto používaly kněžky chrámu v Delfách, rozvíjely své schopnosti vidění právě na základě této energie. Když se s tím umí zacházet, můžete s tím transformovat i obrovské množství temnoty. Je to velice silná energie.

Malá rada

Samael,21. 1. 2010 21:29

Hele tak úplně stejně se s tou stezkou cítím i já. Ale něco ti poradím. Jsem zjistila, že jednotlivé sekvence našeho DNA souvisí s vyzařováním našich čaker. První čakra třeba vede ke spojení s přírodními elfy a draky. V druhé sexuální čakře budeš mít určitě zakódované nějaké DNA z nějakého hvězdného pokolení, které zde dříve bylo. Téměř všichni potomci všech pokolení zakládajících knihovnu teďka jsou na orbitě okolo Země a dají se o nich najít informace (B.Marciniak, Adamski a jiní). Když použiješ svoji sexuální sílu (to jsem udělala taky)k tomu, aby ses spojila přes tu sekvenci DNA, která odpovídá druhé čakře s mimozemštany potažmo anděly, mohla by ses naučit s nimi komunikovat telepaticky. No a oni ti už potom dají pokyny, jak máš na své cestě asi pokračovat a co by ti pomohlo a tak podobně. Fakt je to výborná pomůcka, vřele doporučuji.
Ahojky!!

DNA

Dada,21. 1. 2010 18:27

Potešil ma tvoj príspevok, a zrazu som mala pocit, že podobne pocity ako mam ja sa bezne vyskytuju. Tak asi to nejako bude, ze je tazke prelomit tie sposoby zivota z minulosti a najmä v sebe samých, viem ze musím kráčať ďalej, ale iným chodníkom, nie ako doteraz a ten je nevyšľapaný, ja sa v ňom zabáram až po kolená, ide mi to preto ťažko a preto prosím o pomoc.