Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děti světla

12. 6. 2009

Zeme dostava nove svetlo,potyka se s otvirajicimi branami nanebevstoupeni. Kazdy rok lidstvo proziva novou zkusenost neuvedomujice si jeji dulezitost. Cim dal vice se rozsiruji membrany srdci Deti Svetla. Spojeni se Srdcem
Boha manifestuji Novy svet. Poprve nase planeta zazije Nebe na Zemi. Brany svetla se oteviraji cim dal vice, vchazime ve vyssi oktavy modrozelene, ktere pronika universum a budi vsechny duse z dlouheho spanku.
Kod 11:11 je klicem aktivace vyssich urovni svetla, daji moznost prekroceni nove brany, silnejsiho zakotveni nasich srdci v Srdci Boha.
11 - je cislem mistrovskym a v souscasnem kosmickem cyklu aktivuje velmi silne vsechny, kteri maji tyto vibrace:
ll,29,38,47,56,65,74,83,92.

Jsou to vlny, na kterych plynou Deti Svetla. Deti Svetla, zvani Mistri Svetla, maji ruzne formy a cekaji na odpovidajici moment. I11;11 je oktava Nejvyssiho Solarniho svetla. Osoby, ktere maji mistrovske vibrace svetla mohou vice citit Velke Kosmicke Energie. Universum posle tem, jejichz tela budou plne harmonie - myslenky - otevrenou hluboke poklady pameti umistene v nasich telech. Clovek si sam vybira, kde bude jeho nove misto.V zavislosti od toho na jake urovni je jeho vedomi, na takove urovni bude v nove skutecnosti. Podobne pujde k podobnemu a projevi sve vlastnosti. Jiz brzy uvidis svuj vlastni potencial, jestli jsi plnohodnotny nebo manifestuje nizkou hodnotu a musis jeste hodne popracovat nad vlastnim rozvojem. Jestli se tve vedomi povznasi nad zemskou uroven, budes se izolovat od sveta, zatouzis nejcasteji prebyvat o samote a tam bude tvuj svet. Kdyz zustanes mocne svazan se vsim, co te obklopuje, potrebujes porad kontakt s lidmi a ve chvili,kdy jsou nepritomni se citis osamocen, znamena to, ze se ztotoznujes s poly fyzickymi a tvuj zivot se soustreduje v emocionalni sfere.

Vsechny hodnoty, zkousky, jak nejmocneji se udrzet pri materialnim zivote, posiluji tyto struktury, ohranicuji vyssi sily pusobici vtahovani cloveka do novych bran s vyssi rezonanci. Odbiraji svobodu duchovni. Vsichni, kteri se za kazdou cenu snazi o okazaly maerialni blahobyt, buduji pro sebe nove vezeni Tyto osoby vnucuji sobe i svetu svuj nazor a zkritizuji kazdeho, kdo je proti jejich aktivitam, aby jeste mocneji zacili sve mysleni na koleje vlastnich tuzeb.
Zivot v tomto tone nevede ke spojeni zemskeho sveta se svetem neviditelnym, se svetem duchovnim, protoze je to preveliky kontrast.

Rozum a kanaly energeticke museji zit v harmonii a prirozene, prevodnikem je vnitrni moudrost a ne pridavani smeti
do svych mentalnich struktur podle navodu zevniho sveta v hledani zemskych pochoutek. Timto zpusobem preryvame
vyssi komunikaci, ne dovolime intuici najit vnitrni moudrost. Silna touha neco vlasnit zpusobuje uplne opacny ucinek a ve skutecnosti brzdi opravdovy duchovni rozvoj.Jestli se clovek da potahnout nepotrebne hodne vnejsimu zivotu, je to pro neho ukradeny cas, protoze prichazi o pravdive duchovni hodnoty. Pouze cisty a nicim nezacpany kanal je vodicem svetla a pomaha vejit v pole hlubokych rezonancu.

Lide, kteri neustale hledaji metody napravy vlastni prosperity, museji vedet, ze v teto oblasti nejvice ucinkuje vira ve Vyssi Sily Kosmu. Ve Vesmiru neexistuji chyby. Usili o majetek, uspech, zavist, zarlivost, zpusobuji, ze pritahujeme ty same pratele a tak spolecne pestujeme sve predstavy a pritom odchazime daleko od pravdivych duchovnich idealu. Splneni duchovnich tuzeb je cesta samotare, ktery v tichosti a samote vchazi do vlastniho nitra, navazuje kontakt s vlastni dusi. Nediva se nanekoho zvenku, ale nasloucha hlasu srdce. Zvyseni vedomi zmeni predstavu o Bohu, hodne lidi uvidi svoji neodpovidajici cestu a vydesi se ze sve vlastni falesne ideologie.

Snaz se zit bezne, obklop se virou a nadeji a vytvor odpovidajici mentalni pole produkujici dobre mysleni. Je omylem se povazovat za zivotni ztroskotance, je treba mit duveru i kdyz vse vypada beznadejne, vtedy je treba odbudovat spojeni s Bohem.

Jestli chces valcit, valc Laskou - ne pouze na venek - ale mej ji v srdci a jen tak te nikdo neporazi a vez, ze to ma byt laska bez podminek. Takova laska se k tobe vrati zpet v ruzne forme.Falesne city, prodavane pod plastikem lasky
se ukrutne vymsti, bud si toho vedom.S touto energii se nekupci, kdyz ano, tak si zbabras zivot. Laska, kdy nechces nic zpet, te vynese na hluboke, ale klidne vody, objevujicich se v nejvyssich duchovnich esencich a vzdy posle Bozskou pomoc.

{zkraceno a upraveno z Rose of Sharon]

Ales Pravda on May 24, 2009 at 6:52pm

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář