Jdi na obsah Jdi na menu
 


Život ve vědomí páté dimenze

18. 5. 2009

Spousta lidí mluví o vstupu planety a lidí do páté dimenze. Z mé perspektivy už v ní jsme. Jde o to, že pořád tvoříme svůj 3D život v 5D. Neuvědomujeme si, že můžeme rozšířit své hranice a uvolnit systémy přesvědčení, které se v této dimenzi zdají zbytečnými. Tyto systémy nám fungovali po celé staletí a sami jsme chtěli zažít život v dualitě, kde rozlišujeme věci na dobré a špatné a bylo to tak správně. Nicméně máme možnost zažít trialitu a spojit se s vyšším Já. Dívat se na život z vyšší perspektivy, z pohledu duše.

Jaký je rozdíl mezi životem ve 3D a 5D? Ve 3D je naše hlavní motivace přežití, v 5D hledání jednoty a touha po jednotě - smrti se už nebojíme, protože víme, že pokud je to nutné, tělo musí umřít, ale duše neumírá. Ve 3D je naše zkušenost s časem lineární, v 5D cyklická a stav tady a teď. Ve 3D jsme si potřebovali zažít polaritu, co je dobré a špatné, hezké a ošklivé, v 5D zažíváme pouze příčinu a důsledek, bez hodnocení a strachu z dělání chyb. Ve 3D jsme museli tvrdě pracovat, v 5D pracujeme s vášní, děláme, co nás opravdu baví a pro co máme dar, užíváme si práce, která je i tak naším koníčkem.

Ve 3D pro nás bylo důležité hodnotit sebe a okolí, v 5D se věnujeme jen tomu, co je pro nás opravdu důležité. Ve 3D byl zážitek pravdy mít neměnný názor, svou pravdu, v 5D sledujeme její vývoj. Ve 3D jsme potřebovali následovat vůdce a dávat mu svou sílu a odpovědnost, v 5D si uvědomujeme svou sílu a odpovědnost za svůj život a rozhodnutí, a následujeme sebe.

Ve 3D jsme potřebovali věřit jednomu učiteli, vůdci, který měl pravdu, a v ni jsme věřili, v 5D nasloucháme více lidem a integrujeme pouze to, co rezonuje s naším srdcem. Ve 3D byla komunikace s duší nevědomá a mystická a potřebovali jsme mít organizovanou hierarchii náboženství. V 5D zažíváme vědomé spojení s duší, kterou postupně integrujeme do svého těla, a námi může proudit životní síla. Ukážeme plně svou krásu a naše oči budou jiskřit. Tím, že jsme ve 3D byli pouze částečně napojeni na vyšší Já, pociťovali jsme nedostatek, vinu a často jsme se pro něco obětovali, při napojení na vyšší Já v 5D zažíváme radost, vášeň a hojnost. A jak se naučíme užívat nástroje 5D? Například tím, že vystoupíme z denních rutin a budeme dělat věci jinak, abychom zjistili, co funguje v 5D.

Dnes se chci zmínit o empowermentu (ještě jsem nenašla český výraz, který by vystihl tento anglický výraz). Empower někoho znamená uznat jeho sílu a jednat podle toho. Jde o to, že každý, kdo s námi přijde do styku, mění naše vibrace. Proto si vybíráme přátele, tedy lidi, jejichž vibrace je nám příjemná. Někdy se stane, že někoho potkáváme každý den, třeba v práci, a tento člověk nás vytáčí. Možná mu připomínáme jeho matku nebo on nám připomíná nepříjemného učitele ve škole. Máme několik možností. Můžeme z práce odejít. Můžeme mu poslat lásku. Ale co kdybychom mohli najít způsob, jak změnit vibraci každého, aby doplnila tu naši? Tomu se říká empowerment.

A to tak, že na člověku, který nás vytáčí, najdeme jednu věc, ve které je dotyčný člověk skutečně dobrý, a řekli mu to. Někdy ho můžete požádat, aby vás to naučil. Tím, že jednáte na základě skutečné hodnoty tohoto člověka, změníme vibrace mezi tímto člověkem a vámi. Pokud takto podpoříme každého člověka kolem nás, jsme to my, kdo vyhraje, protože se v tomto prostředí budeme cítit dobře a bude pro nás jednoduché být ve své síle a naše tvořivost námi bude jen proudit a my si můžeme rozvíjet své schopnosti.

Pokud se ale chceme vyhnout skutečným pocitům a druhému pouze lichotíme, nebude to fungovat, protože v 5D dotyčný člověk cítí, že k němu nejsme upřímní. V 5D nejsou žádná tajemství, vše je zjeveno, i když tomu nerozumíme. Pokud jsme daného člověka "empower" a dotyčný na to nereagoval, nevadí, protože energie v našem poli se změnila a my už s ním nehrajeme danou hru. Jeho nepřevzetí síly je jeho odpovědnost.

Najděme cestu, jak druhé empower. Toto povzbuzení by mělo být bezpodmínečné, bez připoutanosti k výsledku. Bude radost žít ve společnosti, kde každý jedná ze své síly a uvědomuje si svou odpovědnost. Vzpomeňte si na někoho, kdo vás takto ze srdce povzbudil? Kdo si všimnul vaší skutečné síly? Děkuji, že jste přijali svou sílu.

If I don't care of myself, who will? Pokud se o sebe nebudu starat, kdo bude?
If I don't care for the larger whole, who am I? Pokud se nebudu starat o celek, kým potom jsem?

Ivana Valová
www.lightworker.cz  

www.bofi.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Žial z mojej perspektívy to tak nie je

Vincent,19. 5. 2009 21:31

Asi žijem na inej planéte. Okolo mňa je veľa ľudí, ktorí robia svoju prácu preto, lebo inú by ťažko zohnali a veľa ľudí prácu nemá vôbec. Myslím si, že veľa ľudí zápasi s tým aby prežili následujúce dni a boja sa smrti. A určite ľudia nevedia vždy odhaliť človeka, ktorý je neúprimný a povedzme až podvodný. Takže žiaľ, ja žijem stále v 3D.