Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dr. Steven Greer, M.D. - Kontakt a odhalení : konečná sekvence

3. 1. 2010

Obrazek"Nyní jsme v období dějin, kdy jeden cyklus končí a další cyklus začíná."

 ,,Steven Greer byl celebritou summitu. Téměř neustále byl obklopen lidmi, novináři, nebo ochrankou, takže bylo těžké ho vůbec zahlédnout. Ze všech přednášejících bylo jeho vyjádření k současné situaci nejvíce očekáváno a jako ředitel nejvlivnějšího projektu – Projektu Disclosure, a také CSETI a projektu Orion, přinesl nejzajímavější a velmi aktuální informace. Sám o sobě někdy žertem říká, že je „jen obyčejný vesnický doktor“, ale skutečnost je taková, že od 90. let poskytuje poradenství prezidentům USA a ředitelům CIA a dalších významných institucí a vlivným lidem ohledně kontaktů s vesmírnými civilizacemi a koordinuje s významnými státníky mnoha zemí kroky k odhalování těchto záležitostí veřejnosti, a je tedy nejvlivnějším člověkem v tomto oboru."

,,Dříve poskytoval poradenství prezidentu Billu Clintonovi a jeho manželce Hillary a z iniciativy Laurence Rockefellera mělo s pomocí S.Greera vzniknout prosazení úplného odtajnění, ale tyto snahy byly potlačeny nejvyššími místy, nad kterými zjevně ani prezident USA nemá moc. Bushova éra byla nepřípustná jakékoliv otevřenosti veřejnosti a odtajňování nemohlo proběhnout. Nyní za vlády Baracka Obamy vzhledem k jeho příslibu otevřenosti a transparentnosti se nynější doba zdá nejvíce vhodná k provedení tohoto zásadního kroku a současný prezident se tak tímto může navždy zapsat do historie."

,,Informace ohledně mimozemské otázky byly zadržovány bezmála 60 let a během té doby se vytvořila malá kompaktní a zcela utajená skupina osob, která jediná znala pravdu a disponovala skutečnými informacemi a technologiemi a sama určovala, kdo a jakou část pravdy se dozví. Mnoha prezidentům byl v minulosti odmítnut přístup k těmto citlivým datům včetně Clintona. „Je zde stínová/šedá vláda“ říká Steven, s vlastním černým rozpočtem na tajné nelegální projekty."

,,Přitom jsou zadržovány užitečné technologie, které by změnily náš svět.

 „Máme technologie k cestování rychlostí větší než světlo“ a více než to: „Není nic ve sci-fi, co nebylo vyrobeno ve společnosti Lockheed,“ říkal napůl žertem. „Konec utajování, konec ropy, konec otrokářství, konec s válkami.“

,,V následné debatě bylo na Stevena mnoho otázek týkajících se kontaktů s vesmírnými lidmi. Společně se svým projektem CSETI ustanovil protokoly pro uskutečňování kontaktu pomocí rozšířeného vědomí a spirituality a pravidelně pořádá kurzy, kde za asistence zájemci navazují telepatickou komunikaci s mimozemskými bytostmi. Tyto kurzy bývají v horách daleko od civilizace a bývají tam pozorována světla a různé nadpřirozené jevy. Výcvik trvá sedm dní."
,,Klíčem k osobní komunikaci je rozšířené vědomí a dobrou pomůckou tzv. lucidní snění. S.Greer doporučuje cvičit se v meditaci. Dále je potřeba osvojit si schopnost remote viewing-dálkového nazírání a zaměřit se na vesmírné plavidlo, napojit se na osoby uvnitř a důležité je po navázání spojení ukázat telepaticky místo na Zemi, kde se nacházíte."

,,S.Greer mluvil o 9 lodích vesmírných bytostí, které byly sestřeleny a byla z nich získána těla. První dvě byly sestřeleny v roce 1947 skalární zbraní (nikoli obyčejným radarem), který byl na ně namířen a způsobil, že se srazily a zřítily se na zem. Stalo se to u městečka jménem Roswell a druhé plavidlo se zřítilo u vesnice Socorro."

,,Dále Steven Greer překvapil obecenstvo tvrzením, že nejsou žádní „zlí“ ETs. Známé malé šedivé bytosti s velkýma černýma očima jsou podle Greera člověkem stvořené umělé bytosti, nikoliv skutečné bytosti z vesmíru. Celá záležitost týkající se únosů a strašení lidí je jeden velký podvod, skuteční vesmírní lidé nemají nepřátelské záměry, všechny negativně jednající stvoření jsou ze Země vytvořené tajnou vládou."

,,Tajná vláda simuluje mimozemské události, aby vzbudila strach a nakonec dala podnět ke galaktické válce. Antigravitační společně s psychotronickými zbraněmi a naprogramovanými roboty jsou součástí psychologické války, velmi velkého plánu, který má vytvořit dojem, že ETs jsou nebezpeční „krvežízniví pojídači lidského masa.“ Tento plán má vytvořit dostatečnou hladinu strachu pro zažehnutí konfliktu předstíraným útokem a vytvořit tak podmínky pro Nový světový řád, tedy svět sjednocený pod totalistickým státním zřízením podobným Orwellově nebo Huxleyho vizi ovládaného nepočetnou elitou. To jsou velmi závažné zprávy, ke kterým Steven dodává: „už nemůžeme být pasivní ke všem těmto výzvám, už nemáme mnoho času; je to na nás a nic nás teď nemůže zastavit.“
www.disclosureproject.org

www.theorionproject.org
 www.bofi.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář