Jdi na obsah Jdi na menu
 


Základní zákony vesmíru

7. 12. 2007

Zákony vesmíru

 

Když náš vesmír vznikal, spolu s prvotním světlem a prvotní tmou vznikly i základní zákony Vesmíru.Zákon rovnováhy, Zákon Jednoty, Zákon věčnosti a nekonečna. Když potom ze základů vznikly prvotní serafíni, přišli s nimi i další 4 zákony, jež uzavřely sedmici. Zákon všespojující lásky který vznikl s Láskou, Zákon tíhy a vysvobození, jež podléhal andělu Lží a andělu Pravdy. Zákon vývoje a změn, který vznikl spolu se serafíny Rozrůzněnosti a Požehnání. A konečně zákon dokonalého stvoření, který vznikl stejně jako základy Soucitu a Milosrdenství, kterému někteří říkají Milost.

 

Z těchto základních a napořád platících zákonů pak byli sepsány Pravdy prvního a druhého kosmického řádu.

Protože jak říká Anděl za kosmickou Archu úmluvy, v níž jsou sepsány:

,,Žijete ve vesmíru ve vesmíru.

Žijete v řádu v řádu.“

Což jsem převzala z knihy Ulrike Hinrichs.

 

 

Ale teď k jednotlivým Zákonům Podrobněji.

 

1) Zákon vesmírné Jednoty

 

Tenhle zákon vlastně ani nevznikl s naším vesmírem, jednoduše proto, že vznikl mnohem dřív.Nebo lépe řečeno.On jediný existoval nekonečně dlouho předtím.Ale jelikož tenkrát nebylo žádných konců, bylo to celkem přirozené.

Zákon Jednoty mluví o Bohu. Říká, že ve skutečnosti existuje pouze JEDINÁ BYTOST, POUZE JEDINÁ PRAVDA. NIC JINÉHO KROMĚ  NĚHO NENÍ! Nic nemůže existovat vně jeho samého. Dokonce i to Nic je jeho součástí!

Existuje pouze jedna bytost.On je svým nekonečnem, je svým vlastním světlem, je svým něco i svým nic. Je NĚCOTOU I NICOTOU. JE VŠÍM! Teprve uvnitř něho existuje nekonečně mnoho vesmírů, protože existuje nekonečně mnoho způsobů, jak vesmír stvořit.A teprve v jednom z těch vesmírů existujeme my.Ale přesto, že žijeme pouze v jednom z těch vesmírů, tím, že jsme všichni spojeni v Jednom, jsme spojeni v něm, a proto můžeme nahlížet do jiných vesmírů a vytvářet své vlastní.

Možná vám přijde, že pořád opakuji jedno a to samé,ale je to tím, že představa tohoto je tak vzdálená pozemským poměrům, že věc raději několikrát zopakuji, abychom se ji my lidé, lépe přiblížili.

Z tohoto zákona pak totiž vyplívá, že jsme všichni součástí Jednoho.A proto platí, že JÁ JSEM TY A TY JSI JÁ.Když potkáte někoho na ulici, potkáte jen další obraz sebe sama . Nic víc,ale taky nic miň.Ego vytváří iluzi oddělitelnosti, která nutí lidi, aby se nenáviděli, vraždili, ubližovali si.Ale kdykoli ublížíte někomu jinému, ubližujete tím jen sobě.Nic víc, ale taky nic míň.

Všichni jsme součástí Boha.On od nás není oddělený, nekouká na nás odněkudsi svrchu. Je v nás.My tvoříme jeho tělo, tak jako každá buňka lidského těla tvoří váš celek. Takže když ho budete hledat, nehledejte ho tam někde na nebesích.Hledejte ho uvnitř sebe a on tam bude.

Je v nás a my jsme v něm.Je námi a my jsme jím.To je základní zákon Jednoty. Je vším.

 

2.)Zákon věčnosti a nekonečna

 

Tento zákon vysvětluje základní a pravdivý stav našeho vesmíru.Tím ,že se v něm kdysi vytvořily rozměry, jako jakési ohraničení uvnitř Nejvyššího, může se zdát, že má vymezené hranice, že má konec a začátek.

Ale opak je pravdou ! Tím, že v nás dlí Bůh, který je sám od sebe věčný a nekonečný, přebírá i každá jednotlivá součást Nejvyššího tyto jeho vlastnosti..Takže ve výsledku být věčný a nekonečný je naše nejpřirozenější forma, stejně jako je to forma našeho vesmíru.

Takže ve skutečnosti neexistují žádné hranice ! Vše nač pomyslíte, všechno, co si představíte, JE MOŽNÉ !A nejen to…Tím, že si to představíte, začne to existovat na myšlenkových rovinách vašeho vědomí.Právě v těch rovinách vědomí a podvědomí v nichž se uchovává kouzelná energie vaší vůle. Takže když si budete myslet, že jste chudáci, vaše podvědomí okamžitě zaktivuje vaši energii a bude všem kolem vás podvědomě nařizovat,aby se k vám chovali jako k chudákovi. Vždy se vám stane právě to, z čeho máte největší strach. A to bude vaše vina, ne chyba osudu!

Slova JÁ TO NEDOKÁŽU, slova TOHLE JE NEMOŽNÝ, jsou jen výsledkem působení našeho Ega, které vytváří lživou iluzi oddělenosti a konečnosti.Tato slova totiž ve vesmíru NEEXISTUJÍ ! Tam posbírají veškerou platnost, protože každá bytost tam ví, že v podstatě je věčná a nekonečná.

Takže něco jako SMRT NEEXISTUJE.!Není konec a není začátek!! Vše je jen dokonalou přeměnou jedné formy bytí v jinou.!!!

 

 

3.)Zákon rovnováhy

 

Aby mohl náš vesmír vůbec existovat, musely vzniknout dva základní protipóly.Světlo a Tma, Stvořitel a Ničitel. A právě ve chvíli jejích vzniku vznikl i zákon rovnováhy, který ty dva póly udržuje ve stavu, kdy se doplňují a spoluvytváří vesmír.

Říká, že vše je součástí světla a tmy a jako takové, musí být v rovnováze. Říká, že světlo nemůže existovat bez tmy, stejně jako tma nemůže existovat bez světla. Říká, že z největšího světla se rodí tma a z největší tmy se rodí světlo.Musí tomu tak být, neboť jinak by se náš vesmír zhroutil a nemohl by vůbec existovat.

Všechno, i ta nejmenší částečka ve vesmíru je v rovnováze.Protože jen v rovnováze, může vesmír fungovat.Pokud se některý tvor ve vesmíru dostane do nerovnováhy, je vystaven obrovskému tlaku se do této rovnováhy navrátit a to může být někdy bolestné.Ovšem pokud by se do rovnováhy nevrátil, vystavil by potom vesmír nebezpečí zhroucení a proto musí být tento tvor navrácen zpátky do věčného světla, pokud by se jednalo o anděla… nebo do věčné černoty, pokud by se jednalo o démona.

Jinak existuje mnoho druhů rovnováhy, tak jako existuje mnoho protipólů. Sám člověk v sobě obsahuje nejméně tři protipóly.

a.) Každý z nás totiž, ať je ženou nebo mužem, obsahuje v sobě obě pohlaví, ženské a mužské.Většina lidí to odmítá a snaží se chovat jako ideální muž nebo ideální žena.Přitom si neuvědomují,že nic takového neexistuje! Lidé, kteří si přiznají obě pohlaví v sobě se občas nazývají androgeny a je o nich známo,  že jsou jak samostatně, tak i v partnerstvích mnohem vyrovnanější a mnohem lépe se přizpůsobují novým situacím v životě.Vysvětlení je jednoduché.Dokonalá žena je v nerovnováze a má co dělat se sebou,aby se do rovnováhy vrátila a stejné je to i s dokonalým mužem.Opět jsou to jen lživé nálepky  strachu, co si o nás lidi pomyslí, když nebudeme takoví a takoví.

b.) Dále u nás platí rovnováha mezi duchovní a tělesnou stránkou člověka.Nebo jak říká stará moudrost : „ člověk musí pěstovat jak tělo, tak i ducha svého“.Tzn. ideální stav je studovat nebo vykonávat práci , která rozvíjí našeho ducha a zároveň cvičit nějaké umění nebo dělat sporty.Tak se udržujete v rovnováze, která brání různým nemocem a předčasnému stárnutí organizmu.

c.) No a třetí rovnováha je mezi světlem a tmou v nás.Podívejte se, my všichni jsme anděly, kteří se převtělili na Zem z nějakého důvodu.Ovšem v průběhu života, jsme na tuto skutečnost zapomněli a myslíme si, že na lidi musíme být občas zlí, abychom na ně potom mohli být hodní. V tomto případě to tak úplně pravda není.Tma je ve své podstatě totiž gravitací, to hmotné, co nás tlačí dolů, zatímco světlo, je právě naopak naprosto nehmotné.Jeho fotony skutečně žádnou hmotnost nemají.Takže už hmota, v níž žijeme vytváří iluzi ega a tím pádem to temné a smrtelné, zatímco naše nesmrtelná  světelná duše je vlastně to světlo.Tak se ti dvě drží v rovnováze, drží stálý a dobře se vyvíjecí tvar. Aspoň do té doby, než převládne Ego a vychýlí misky vah , takže jsme potom na sebe zlí a taky pitomí.

Takže to, že na lidi budete hodní s tou rovnováhou vůbec nesouvisí. Naopak platí zde další ze zákonů vesmíru…

 

4.)Zákon všespojující lásky

 

Láska je základní tmel vesmíru.Když vznikaly různé bytosti a základní síly se štěpily, bylo nutné vytvořit i něco, nějaký proud energie, který bude všechny tehdejší i budoucí bytosti spojovat.Který bude přenášet jednu informaci k druhé a synchronizovat všechny jednotlivé části celku. Jinak by se vesmír ztratil v chaosu.

Je to stejné jako v lidském organizmu., láska je takovou protoplazmou,lymfou, kterou najdeme jak v jednotlivých v buňkách, tak i v krvi, kde se v ní nachází i krvinky…a bez které, jak bude jistě každý souhlasit, by člověk nepřežil ani vteřinu.

Je-li pro nás světlo ekvivalentem k DNA, pak láska je tedy ta, která ho živí a udržuje stejné jak by mělo být.Je to jedna z největších sil ve vesmíru.

Dokonce je láska tak základní, že ji kupodivu cítí i démoni. Zdá se to divné,ale přecejen je to tak. I oni dokážou milovat, ovšem tak jako mi tíhneme ke světlu, oni milují tmu.Takže pokud je přitáhneme k sobě, tedy ke světlu, jsou z toho zoufalí a jelikož tma škodí světlu a světlo tmě, je z toho mela a je nám zle. Takže jakmile je to možné, dělí se tma od světla a démoni od nás odcházejí, ovšem musíme jim to dovolit…A to už je jen na nás.

A tak moje rada zní: Chcete-li se vyvarovat chaosu ve svém životě, milujte.Milujte jak nejvíc to jde,protože je to nejistější cesta ke světlu.

Ovšem je třeba skutečně milovat, srdcem a ne pohlavními orgány,pak už je to úplně o něčem jiném a nemá to moc velký smysl.

 

5.)Zákon tíhy a vysvobození

 

Dřív než dojdu k plnému znění zákonu, pokusím se vysvětlit, jakou roli v tom hraje tíha.

Kdybych měla charakterizovat tmu a světlo,řekla bych o nich, že zatímco světlo je tvořeno co nejlehčími částicemi s co největším počtem kmitů a tedy co nejrychlejšími, černotu lze charakterizovat opačně.Černota ve svém základu je velmi hmotná a strnulá. Ne že by byla sama o sobě nepohyblivá,ale má jakousi zápornou rychlost, takže když se smísí se světlem, udělá ho hmotnějším a zpomalí ho,až světelná bytost není schopna znovu vystoupat do vyšších rozměrů, které jsou jejím domovem.

A to se děje tady na Zemi. My všichni lidé jsme padlými anděly.Ať jsme byli dříve elementárními bytostmi, mimozemšťany z vyšších civilizací nebo anděly, převtělili jsme se sem za určitým účelem.Ale když jsme na sebe navlékaly těla z hmoty vibrující ve třech rozměrech,která nám byla mnohem menší než ta naše původní světelná, vzniklo tam pnutí, vzniklo Ego.A Ego je dalším ekvivalentem pro lež.Zapomněli jsme, kým jsme.Zapomněli jsme, proč jsme tady a každý špatný čin, který jsme provedli se na nás usadil ve formě černé bolesti a temného žalu.No a právě tyto znaky vesmírné tmy nás tíží, jsou hmotné a táhnou nás dolů. I když třeba zemřeme a zanecháme svoji hmotnou slupku, tyto energie s námi jdou i do dalšího života a dál a dál, neustále nás tíží a brání nám v opětovném návratu domů.Jsou jako řetězy a železné koule, které nás vězní ve třetím rozměru. Často se jim taky říká karma.

V této době je Země na vzestupu do vyšších rozměrů a její vibrace se zvyšují. Abychom my samy zvýšili svoje vibrace, musíme se stejně jako ona začít zbavovat starých nánosů černoty a zla, i když by třeba ty nánosy pocházely z minulých životů.Jinak nemůžeme dosáhnout vyšších vibrací a vystoupat s ní do vyšších rozměrů.

 Takže základní zákon tíhy a vysvobození říká, že každá částice se musí nejprve zbavit temných stran svého bytí, aby se mohla vysvobodit z okovů hmoty.Tedy aby mohla dosáhnout rychlosti světla a vrátila se tam, kam patří.

 

6.)Zákon vývoje a změn

 

Už dříve jsem psala o dokonalé rovnováze, která drží náš vesmír pohromadě..Ovšem tato rovnováha není strnulá.Fyzikové by řekli, že je dynamická, což znamená, že se vše mění, vše se neustále vyvíjí, vše proudí a pohybuje se, avšak dělá to tak, aby se vnější rovnováha neporušila.

A tak přicházíme k Zákonu vývoje a změn.Kdyby ve vesmíru bylo vše ustrnulé, kdyby vše stálo a neměnilo se,čas samotný by pozbyl smysl veškerého svého bytí.Čas vzniká právě tím, že se věci oproti svým stanovištím pohybují, že se mění a vyvíjejí se. Kdyby se nic neměnilo a nic nevyvíjelo, čas by prostě neexistoval.

A protože je čas jednou ze základních veličin, díky nimž náš vesmír drží pohromadě, byl by to jistě problém, kdyby nebyl.Čas spojuje a koriguje různé stupně dimenzí a více-rozměrovosti, koriguje a srovnává i rozměry samotné.Takže některé povídky v nichž autor zastavuje čas, jsou nesmyslné.V tu ránu, by se jednotlivé rozměry vůči sobě začaly posunovat  a vesmír by se začal hroutit. Představte si, kolik problémů nadělá, jen obyčejný posun lytosferických desek, těch zemětřesení a tsunami.A teď si to představte v měřítku nekonečněkrát větším.No?

Obrázek jsem vybrala kvůli jeho slovům, které v překladu zní „Spolu se smrtí začíná naděje a znovuzrození“. A aby se vesmír mohl vyvíjet, to staré musí padnout a zemřít. Pak nastává nová éra, jiná nežli dřív. Ale neželte to staré, neboť nic doopravdy nezanikne a nic doopravdy nezemře, vše se jen změní. To nejlepší ze staré éry je ve vás a ta nová na vás čeká za dveřmi.

A na druhou stranu, pokud bychom ustrnuli a nevyvíjeli se, čas by se zastavil… a pak si držme klobouky.

Takže moje rada zní: Nikdy se nesnažte zastavit svůj vývoj, nikdy se nesnažte přestat učit něco nového, nikdy se nezastavujte na své cestě.Vždy kráčejte vpřed, protože jinak se může stát, že zastavíte čas.

 

7.) Zákon dokonalého stvoření

 

Nejdřív se vás na něco zeptám.Myslíte si, že někdo, kdo stvořil celý vesmír tak dokonalým způsobem, že sám v podstatě funguje přesně jak hodinky.. že někdo takový by najednou dostal zatmění a stvořil něco nebo někoho, kdo by dokonalý nebyl? Nezdá se vám, že ten starý způsob myšlení o nedokonalosti je pěkný nesmysl? Každý umělec, každý řemeslník, dokonce i zahradník…každý, kdo tvoří je nesmírně pyšný na své dílo,protože do toho dává své srdce, svůj pot,svůj um i svůj čas a snaží se,aby to bylo co nejdokonalejší…aby to dílo bylo pokud možno ještě lepší, než se cítí v danou chvíli on sám.

A teď mi řekněte, jak bytost jejíž přirozenou a naprosto samozřejmou vlastností je dokonalost…jak taková bytost by byla schopna stvořit něco nedokonalého?

Nebo jinak…

Neexistuje nic jiného než Bůh a on je dokonalý, že? Pak logicky vzato, my jsme jednotlivé buňky v jeho těle. A teď jak by on mohl být dokonalý, kdybychom dokonalí nebyli i my? Když některá buňka ve vašem těle začne být nedokonalou a nedělá svoji práci, dostanete rakovinu a zemřete.A to to byla jen jedna buňka z miliard.  A umíte si teď představit, že by Bůh někdy přestal existovat? Že by dostal rakovinu a umřel? Já teda ne.

Takže všechno uvnitř něho, všechno v našem vesmíru, dokonce i ta nejmenší částice atomu musí být dokonalá, jinak by se vesmír prostě neudržel.Zhroutil by se.

Tak už jste pochopili zákon dokonalého stvoření? Každá bytost je stvořena naprosto dokonale a zůstává dokonalá napořád, ať se třeba chová jako sebevětší blb. Když si myslíte, že jste nedokonalí, tak vlastně Boha velmi urážíte, protože zpochybňujete jeho schopnost tvořit.A to je nesmysl.

 

TAKŽE VÍTEJTE DOKONALÉ BYTOSTI!!!

 

 

Pravdy 1. kosmického řádu:

Jak nahoře, tak dole.

Láska je všechno, co existuje.

Já jsem.

Není žádné skutečnosti mimo mě samého. 

Bůh je pravda.

Bůh je milosrdenství.

Bůh je léčení i spása.

Odpuštění je začátek.

Světlo je věčné.

Všechno je jedním.

Nevyslovitelné.

 

Pravdy 2. kosmického řádu:

     Otec a matka v nebi jsou jedno.

Všichni stoupáme k Bohu.

Všechno pochází od Boha a vrací se k Bohu zpátky

Nad vším stojí láska.

Neexistuje žádná vina.

Všechno je ticho.

Boží láska je světlo světa.

Je nemožné být opuštěn Bohem.

Vy jste nejcennější majetek Boha.

Stvoření je dokonalé.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Souhlasím s tebou

Pavel Rak,24. 4. 2010 1:55

Nejsem sice nábožensky založený člověk a v boha anděly či démony nevěřím, ale za ateistu se rozhodně nepovažuji. Věřím v Zákon Rovnováhy a v Zákon Lásky neboť i já jsem k těmto závěrům ve svých úvahách došel. Abych byl přesnější, věřil jsem jim ale pořád jsem měl jisté otázky které mi neseděli a díky tvému článku se mi na ně podařilo odpovědět.

Chtěl bych dodat, že ze Zákona Rovnováhy se odvíjí i Zákon příčiny a následku. Každý čin způsobí nějaký následek. Ale co určuje ten následek. V základu musí být nějaká měřítka, která ten směr určují. Protože kdyby se dělo v základech vše nahodile, pak by nemělo smysl zákon příčiny a následku vůbec řešit. A směr právě určuje zákon rovnováhy.