Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovor s Bohem

26. 5. 2009

Je někdo na étheru?

Ano, je.

Cítím... svatého ducha?

Ne, není.

A kdo jsi?

Sebou jsem, v Nekonečnosti Jediného se nacházím. Sebou jsem, tebe tvořím, do tebe se vkládám jako jeden sen.

Nejvyšší sám?

Ano, to jsem já.

Uh! To je krásné!

Ano, to je.

Ty jsi se mnou neustále, že?

Ano, to jsem.

Chtěl bys něco vzkázat lidem?

Ano, tak je.

Miluji vás, drazí. Miluji vás jako nikdo druhý. Stvořitel se ve mě snoubí s Ničitelem samotným. Já jsem Vším. Jsem sebou Jediným. A Jsem Vámi Všemi Do Jednoho. Jsem.

Miluji vás. Nikdy ze mne neodejdete a z cest mých nesejdete. Napořád jste se mnou. Ve mne jste. Miluji vás.

Stvořil jsem tento svět, tento ostrov mezi hvězdami, abych obohacoval sebe i vše, čím jsem, co obsahuji. Celý vesmír tento je středem mé pozornosti. Mé srdce Jediné v sobě se snoubí. Miluji vás. Miluji vše, co ve mne se spájí, vše. Spoustu z toho jste poznali, spoustu poznáváte teď.

Spoustu z toho ještě plně nechápeme, že?

Ano, tak je. Avšak není vám drahé být se mnou a toto je dobře. Buďte se mnou. Hledáte mne. Hledejte mne. Najdete mě vždycky ve svém srdci, v nejzazším niterním oblaku své duše. Tam jsem, tam sídlím a odtamtud též pocházíte vy všichni.

Miluji vás. I kdybych toto zopakoval na tisíc krát, nevyrovnalo by se to lásce, kterou k vám chovám.

Jsem Vámi Samotnými. Přímo Jsem! Nejsem krutý a nikoho bych nikdy nesoudil. Nevěřte řečem, jenž šíří někdo kolem sebe, že já soudil bych vás za falešné hříchy. Nikdy nesoudím a nikoho neposuzuji. Vždy jsem tím, čím jsem, láskou v sobě.

Všechny vás miluji právě proto, že jste takoví, jací jste. Miluji vás pro Vás Samotné. Nepotřebujete na sobě nic zdokonalovat, neboť vy už dokonalí jste. Tak jsem vás stvořil. Abyste sebou byli a tím mne obohacujete víc, než tušíte vy sami.

Miluji vás za to, čím jste. ať světlem nebo stínem v sobě, dobří nebo zlí, vždy jste mnou samotným.

Miluji vás, moji drazí. Váš kvantový skok, jenž se uskutečňuje v tomto věku, byl dávno plánovaný již. A proto jsem s vámi v této podobě, ve které jsem na Zem vyslal své Avatáry, nositele Nekonečnosti Prostoru a Času, Pravdy a Lži, Světla a Tmy, Hmoty a Ducha, Lásky a Strachu, neboť strach vždy opakem jest Lásky vaší.

Tak proto poslal jsem je tam, mezi vámi, aby vás učili a byli s vámi a vámi se stali též. Proto poslal jsem je a věřte mi nebo ne, já v sobě Věčný jsem a tuto Věčnost poslal jsem vám též. Toť Silvou zve se teď a v sobě plně probuzená. V jediný ten hvězdný shod, který překročíte brzy vstupujíc do sfér vyšších hvězdných cest, toť ona doprovázeti vás bude též.

Miluji tě, Silvie. Amen.

Miluji tě, Nejvyšší. Amen.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

velké díky

lednaček,30. 11. 2009 21:05

děkuji oběma BOHU i SILVII to je nádhera ještě jednou děkuji

:))

sila,26. 5. 2009 19:15

.....ahoj Silvia, to muselo byt krasne... vdaka.....a inac vdaka aj za tie posolstva ktore tu davas velmi mi pomahaju pochopit co sa to vlastne deje....niekedy je to fakt "crazy"...este raz dik